Сватба 2018 - II-ра част

• 51 876
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да се запиша и аз в новата тема бързо, да не изтърва нещо!
Sunflower, много красиво си направила 1вия пост - браво! Gift Heart

Ние си тъпчем на едно място - само ресторант, гражданско (изнесен ритуал) и църква имаме записани.
Нищо друго.
Харесала съм си една агенция в Бургас - Magnetic Day - прилично ми се вижда и ще пращам родителката ми да се срещне с хората (доста отзивчиви бяха до момента). Но все пак трябва и да се види на живо.
Цветя - чакам от позната да ми каже нейни познати, които се занимават с това и тя е много доволна.
Покани - харесах си едни, но чакам отговор още (май трябва да им напомня)
Фото и Видео - чакам любимия да разбере, че не е МНОГО РАНО и да изберем, макар че съм събрала оферти доста
ДЖ - чух се със Жеков, каза, че ще ми се обади средата на месеца - чакам до петък и звъня (за друг идея нямам)
Торта - Много красиви има в Амадеус, но пък много ми препоръчват Роза (били вкусни и красиви) - родителката ще ходи пак, ще хване милата диабет от толкова дегустации на торти, петифури и подобни.
Рокля - чакам още Февруари (тогава ще ходя по план), но много харесвам Be Queen
Отслабване - 4кг надолу (Има още поне 6-7, оптимално 10)

Еми....всичко си казах Laughing

# 16
  • София, България
Леле какъв отчет! Grinning Чувствам се все едно не съм свършила нищо и изобщо няма да се женя Sweat Smile
Браво! Hands Clap

# 17
Ето едно предложение от мен за булките от Варна, търсещи ресторант - място за сватба близо до града. Има  възможност за настанавяне за нощувка, за изнесен ритуал, за църковен и т.н. Може и цените за тези ритуали да са по-ниски в сравнени ес Варна. Била съм там само за обикновена вечеря с програма и всичко много ми хареса. Това обаче беше през 2014 г. и се надявам да са си запазили качеството на услугата. Комплекс "Барите" до гр. Девня.
https://www.complexbarite.com/bg/pages/tyrjestva/

И само да добавя, че има хубав зоокът, който е идеално забавление за малките гости на сватбата.

# 18
Ето едно предложение от мен за булките от Варна, търсещи ресторант - място за сватба близо до града. Има  възможност за настанавяне за нощувка, за изнесен ритуал, за църковен и т.н. Може и цените за тези ритуали да са по-ниски в сравнени ес Варна. Била съм там само за обикновена вечеря с програма и всичко много ми хареса. Това обаче беше през 2014 г. и се надявам да са си запазили качеството на услугата. Комплекс "Барите" до гр. Девня.
https://www.complexbarite.com/bg/pages/tyrjestva/

И само да добавя, че има хубав зоокът, който е идеално забавление за малките гости на сватбата.

Благодаря за предложението,за съжаление там ми е прекалено битов стил.Иначе е много хубаво,била съм там много пъти.Подобен стил е и Шерба.

# 19
Благодаря за подкрепата.

Сватбата е за около 130-150 - големи роди....

Барите за съжаление не са опция - моя е от Девня и всички от там се женили на Барите...
Моите ограничения са следните: да е на 15-20км макс от  Варна, да не е битово, а лъскаво(бил се женил само веднъж, трябвало да е място от класа) и да не е на поляна(да има твърда земя - много щяло да се танцува)
Колкото и да гледам май най-накрая ще се омъжа в Интернационал...
Иначе днес за малко да изпадна в криза след като видях колко са подготвени всички и му звъннах на моичкия и го строих за тази вечер, че ще решаваме дата, гости и кога ще гледаме ресторанти. Отначало ми вика "ти реши" но след като почти ревнах, че всичко аз правя и не мога без него(ах, това погалено его Grinning) рече, че всичко ще оправим днес....

То се е видяло, че ще трябва виша форма на манипулация....

# 20
Благодаря за подкрепата.

Барите за съжаление не са опция - моя е от Девня и всички от там се женили на Барите...
Моите ограничения са следните: да е на 15-20км макс от  Варна, да не е битово, а лъскаво(бил се женил само веднъж, трябвало да е място от класа) и да не е на поляна(да има твърда земя - много щяло да се танцува)
Иначе днес за малко да изпадна в криза след като видях колко са подготвени всички и му звъннах на моичкия и го строих за тази вечер, че ще решаваме дата, гости и кога ще гледаме ресторанти. Отначало ми вика "ти реши" но след като почти ревнах, че всичко аз правя и не мога без него(ах, това погалено его Grinning) рече, че всичко ще оправим днес....

Ох хич не го искам тоя Интер.....Обаче и ние сме с 120 човека и наистина на повечето места няма място.Днес цял ден обикаляме и вече чакам оферти и се надявам да се спрем на нещо

# 21

Благодаря за подкрепата.

Ох хич не го искам тоя Интер.....Обаче и ние сме с 120 човека и наистина на повечето места няма място.Днес цял ден обикаляме и вече чакам оферти и се надявам да се спрем на нещо

patenceXXX,

Какво си набелязахте?

# 22
Супер е новата темичка и аз се присъединявам. Relaxed
Ние доста напреднахме с организацията (нищо че има 11 месеца Sweat Smile)... Имаме вече ресторант, DJ, фото и видеооператор – само църквата ни остана.
Нашият ресторат не предлага никаква украса и много от нещата мисля да си правя сама. Много малко неща ще искам от агенция, но ме притеснява тoва, дали ще мога от предишния ден да си украся залата? Защото реално повечето неща като съм си ги правила аз, няма как агенцията да ми ги подреди по масите. А ако трябва да ходя в деня на сватбата – ще стане лудница. Ще се радвам ако споделите мнение и опит в подобна ситуация Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Супер е новата тема!
Strawberryyy, аз също си правя много от нещата сама. Няма да имаме агенция. Нашият ресторант има украса, но предлага и услугата да ти подреди неща, които не са от тях - например подаръци за гости, табелки и т.н. Предложиха ни да оставим каквото решим предния ден и в деня на сватбата да ги подредят както искаме срещу сума от 10-15 лв. в зависимост от това колко са. Ако решиш, попитай за този вариант. Може би, ако украсата е от естествени цветя, ще трябва да се занесе в самия ден, но пак няма да губиш време в подреждане...

П.П.: От вчера си имам рокля (или по-скоро вариант). На Стоян Радичев е от Асеновград. Предложиха ми да изчакам новата му колекция през февруари, а междувременно тази, която съм харесала, ще се пази и тогава ще реша коя и ще направим корекциите. Останах с много добро впечатление от магазина му Simple Smile

# 23
Аххх, колко много ви се радвам, такъв чуден отчет сте дръпнали всички, че направо онемях. Аз също в един момент, докато ви четях, имах чувството, че нищо не правя и няма да стягам сватба Grinning
Аз не мога да накарам мъжа ми да направим ориентировъчен списък на неговата част от гостите. Казах му, че съм направила някакъв, но няма как да съм съвсем сигурна дали няма да има още хора. Въпреки това се хванах и направих някакво примерно разпределение по маси с примерните списъци, които имам Grinning оттук нататък смятам само да допълвам, махам и размествам евентуално.
За Варна... ах, любима Варна! Simple Smile Аз съм била на сватба в хотел Естрея палас на Дружба, не е лошо място. Градината е много красива и имаше още няколко двойки младоженци, които бяха дошли да си правят фотосесия там. Мисля, че има 2 ресторанта, но не съм сигурна. Ние бяхме в един доста голям и просторен.
Хоризонт също ми харесва като разположение, но не смятам, че храната е много добра. На мен абсолвентският бал ми беше там, но пък и вие май го отхвърлихте този ресторант.
Димят също е идея. Не съм влизала, но съм гледала снимки и изглежда много лъскаво и хубаво.
Барите - ходила съм, много красиво място и много спокойно. За почивка и релакс за някой уикенд е идеално, но за сватба и на мен не ми допада. Също ми идва в повече битовият стил.

Да ви попитам - уговаряли ли сте се с кумовете да ви купуват някои неща за сватбата? Аз като се похвалих на кумата със свещите и тя ме пита не трябвало ли те да ни купят свещите и чашите. Аз също съм чувала подобни неща, но не робувам на тях и ѝ казах, че не държа нищо да плащат, но тя каза, че искали и сега ще трябва да се разберем как ще процедираме.

П.С. Радвам се, че ви харесва новата тема! Следващите ще са още по-хубави и с още повече сватби на първата страничка!

# 24
Aз изобщо не харесвам Интернационал. Предпочитам сто пъти пред него Бутиков хотел Оазис.

За мен Интера е всичко друго, но не и лукс. Като говорим за сватбената зала. Храната обаче е чудесна.

# 25
Aз изобщо не харесвам Интернационал. Предпочитам сто пъти пред него Бутиков хотел Оазис.

За мен Интера е всичко друго, но не и лукс. Като говорим за сватбената зала. Храната обаче е чудесна.

Оазис е прекрасен, но не може да ни побере Cry

# 26
Хотел Вентура в Аспарухово има сравнително голяма и красива бална зала за сватби. Не знам дали е бил сред местата, които сте разглеждали.
Другият хотел в града с голяма зала е Суис Белхотел (Димят).
Доста са ограничени възможностите във Варна за съжаление, особено за по-големи сватби.

# 27

А Eвксиноград?

# 28

А Eвксиноград?

Там сватби правят ли се? Чувала съм, че едва пускат за фотосесия и пак било много скъпо. Може да греша. Ако се правят сватби там, сигурно е много красиво. Simple Smile

# 29

А Eвксиноград?

Там сватби правят ли се? Чувала съм, че едва пускат за фотосесия и пак било много скъпо. Може да греша. Ако се правят сватби там, сигурно е много красиво. Simple Smile

Toва, което съм чела по сватбените теми е, че сватби се правят, но не готвят там. Тоест ти си плащаш като такса за обекта, и си вкарваш кетъринг.

Общи условия

Активация на акаунт