Сватба 2018 - II-ра част

• 52 250
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • London, UK
Скрит текст:
Здравейте, момичета,

Току що си направих регистрация, само за да можем да споделяме опит и вълнения покрай този така важен ден Simple Smile Изчетох ви и ви следя от около месец Simple Smile
Нашата сватба е планирана за 21 април 2018 г. в София. Но подписването ни ще бъде на 17 април. Ние също запазихме вчера залата Красно село. Изришно попитах дали ще е готова и дамата, която ми записа часа, отговори положително. Надявам се, че е така. Имаме запазен ресторант, DJ, фотограф и видеооператор, църква. Сега съм на тема рокли Simple Smile Аз също бях в Сватбения център и съм изключително доволна. Само там съм мерила за сега. И аз попаднах на една прекрасна консултантка, която беше много съпричастна и много ми помогна. Мисля, че това беше моята рокля, но за всеки случай искам да поогледам още малко. Утре имам записан час за мерене на друго място (трябвало да се записват часове) и ще видим там как ще е.
Също така искам да попитам - някой знае ли как седи въпросът с църквите и заплащането? Една позната ми каза, че не са им взели и стотинка от църквата, в която са ги венчали. Но на мен ми искат капаро, за да запазят датата и часа. Някой знае ли нещо повече?

По-големите и известни/популярни църкви в София, а предполагам и на други места искат половината от сумата като капаро. Цените варират в диапазона 150 - 350. За ориентир по спомен цените тази година бяха:
    Света Неделя - 350
    Свети Седмочисленици - 300
    Света София - 300
    Семинария - 250
    Свети Георги - 150-200
Не мога да кажа как работят малките църкви, но мисля, че дори те би трябвало да имат цена за провеждане на венчавката. Просто не виждам логика да е обратното. В тази цена влиза разрешение за снимане вътре, хор (за цъквите които имат) и 3 свещеника (мисля на някои места е само 1) за ритуала. Ние се венчахме в Свети Седмочисленици и останах много приятно изненадана, че бяха сложили украсена арка - не бях виждала на други места. Като цяло съм много доволна от избора си, не ни претупаха, както съм чувала, че се случва в други църкви и бяха много мили хора.

# 361
Момичетааа, моля ви, покажете си роклите, когато ги изберете, и аз се вълнувам с вас Simple Smile
Аз поръчах поканата за моите родители много неочаквано, защото баща ми пътува и сега се случи да си дойде точно, когато записахме часовете за ритуалите и вече имах цялата необходима информация за текста на поканата, та реших да поръчам само тяхната и да ги изненадаме, когато са двамата, че той после може чак за сватбата да си дойде, не съм сигурна. Та днес пристигна и съм страшно доволна от резултата, направо се влюбих в тази покана, дори се пошегувах с мъжа ми да си направим една и за нас, да се самопоканим. Simple Smile
Ако на някого му е интересно, може да ми пише на лично и ще ви я покажа на всички желаещи. Simple Smile

# 362
  • София
Искам да я видя аз ако може.  Simple Smile

# 363
И аз и аз искам да я видя! Simple Smile

# 364
  • София, България
И аааз! Simple Smile

# 365
Моля те, сподели я тук, ако няма лична информация! Сигурна съм, че всички искат да я видят... Simple Smile

# 366
Моля те, сподели я тук, ако няма лична информация! Сигурна съм, че всички искат да я видят... Simple Smile

Както казах преди време и за роклята ми, не споделям всичко тук, защото може някой мой познат да чете и да ме разпознае по постовете, а това са неща, които искам да са изненада. Simple Smile Пратих я на лични на всички, които поискаха да я видят. Ще я пратя и на теб Simple Smile Ще пусна и линк към поканата от сайта, от който я купих.
http://svatbenipokani.eu/luksozna-pokana-kumove-roditeli-bojuri- … yubeni-p-556.html

# 367
  • София
Хайде, наваксах и аз! Доста време не съм влизала и дори се забавих да отговоря на едно питане, за което се извинявам отново!

Момичета, аз май започнах да се притеснявам, че не се притеснявам и не си давам много зор Laughing
Мерак голям, но освен ресторант, ритуал и църква, друго нямам запазено.
Тоест, знам вече коя ще е агенцията за украсата, днес си поръчах няколко покани мостри, имам оферти за видео и фото, за DJ само съм говорила един път по телефона с Жеков, но нищо не съм направила повече.
Дори майка ми днес ме пита няма ли да ходиш да мериш рокли този уикенд, а аз най-спокойно си казах, че февруари ще ходим, защото (видите ли) до юни има много време!

Това май не е нормално.
Само ХАЛКИТЕ са ми очаквана с нетърпение покупка - в моята се влюбих (след като категорично не исках и да я пробвам), а на ММ ще е различна, най-обикновена (което не приемах докато не видях моята)

Та да питам и аз пак за Жеков (само него знам за DJ в Бургас и региона) - някой нещо да каже може ли?

# 368
  • София, България
Ние също сме Юни и честно казано също не съм свършила почти нищо, освен ресторант, диджей и фото(които са свършени преди 2 месеца) и ритуалът (което го свърших вчера). Това е.....

Не бързам... каквото си харесам, запазвам и е на изчакване. Няма смисъл да се бърза чак толкова, просто събирайте информация, за да може после всичко да стане лесно и бързо Simple Smile

За ДЖ обаче трябва да помислиш Simple Smile Той е един от най-важните услуги за деня и като знам какъв “кът” са...

# 369
summer20, значи Вие сте били тези, които ми отмъкнахте датата в ресторанта с 2 часа - докарахте ме до нервна криза....Накрая се наложи да запазя за 29.09 пак в Елена, а имах и изнесен ритуал(от Вълчи дол ще дойдат), дж, фото и видео и се наложи всичко да променям.

Като цяло се колебая за украсата - незнам колко ще ни излезе с агенция. Ти кои ще ползваш и колко ще ти излезе?

# 370
Момичета да попитам, някои ходил ли е на сватба в ресторант Ниагара в София. Как се справят? Дайте съвет за ресторант за по молко гости около 30 човека.

# 371
  • София
Момичета да попитам, някои ходил ли е на сватба в ресторант Ниагара в София. Как се справят? Дайте съвет за ресторант за по молко гости около 30 човека.

Аз бях август 2015 г, с ръка на сърцето мога да  кажа, че това беше най-добре организираната сватба на която съм била, а обслужването на ресторанта беше на много високо ниво.

# 372

Аз бях август 2015 г, с ръка на сърцето мога да  кажа, че това беше най-добре организираната сватба на която съм била, а обслужването на ресторанта беше на много високо ниво.
На мен ми направиха много добро впечатление вчера при среща за евентуално резервиране.
Благодаря за мнението! Нека и други, ако са били там да напишат своето впечатление.

# 373
Sunflower, страхотна е поканата Simple Smile

# 374
  • Варна
Хаха, не разбрах много какво съм отмъкнала ама отсега нервни кризи не е добре Grinning Има време за тях Grinning Със сигурност с агенцията ще ми излезе по-евтино, говоря под 1000лв с цветята, а ми се иска да избягам малко от това червено, да вкарам някакъв друг интерен цвят .. а в ресторанта май няма мн голям избор освен бордо и златно Grinning

summer20, значи Вие сте били тези, които ми отмъкнахте датата в ресторанта с 2 часа - докарахте ме до нервна криза....Накрая се наложи да запазя за 29.09 пак в Елена, а имах и изнесен ритуал(от Вълчи дол ще дойдат), дж, фото и видео и се наложи всичко да променям.

Като цяло се колебая за украсата - незнам колко ще ни излезе с агенция. Ти кои ще ползваш и колко ще ти излезе?

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 09:18 от summer20

Общи условия

Активация на акаунт