Сватба 2018 - II-ра част

• 52 237
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
И аз см все още само с фото, видео и ресторант. Но все си казвам, че има време. за сега искам ди джей да намеря и агенция и ще съм спокойна. Другото се нарежда. Но събирам предложения за ДЖ и агенция или флорист от Бургас (като изключвам Ема)

# 376
  • London, UK
Момичета да попитам, някои ходил ли е на сватба в ресторант Ниагара в София. Как се справят? Дайте съвет за ресторант за по молко гости около 30 човека.

Аз бях август 2015 г, с ръка на сърцето мога да  кажа, че това беше най-добре организираната сватба на която съм била, а обслужването на ресторанта беше на много високо ниво.
На мен ми направиха много добро впечатление вчера при среща за евентуално резервиране.
Благодаря за мнението! Нека и други, ако са били там да напишат своето впечатление.

Аз бях на сватба там в края на 2016. Храната и обслужването бяха добри, но други неща не ми допаднаха. Залата беше разделена на 2 части, като от едната не се виждаше много в другата където бяха младоженците. Освен това в съседната зала имаше други хора, не гости на сватбата. Като комплимент от ресторанта имаше танцьор с българско знаме, което беше скъсано, много лошо впечатление ми направи.

За малка сватба от 30 човека бих препоръчала Червената къща, била съм там на бал и беше много хубаво. Запазва се целия етаж и няма други хора.

# 377
  • София, България
Аз съм била на рожден ден там. По-точно в Ниагара на ул.Дойран.

Честно казано въпрос на вкус е, но на мен това обслужване ми дойде малко в повече... Не съм някаква адски невъзпитана, харесвам луксозните ресторанти с перфектно обслужване и добрия етикет, но в един момент чак ни досади персонала. Ще преувелича ако кажа, че си изкарахме добре. На сватба не съм ходила, може би има разлика в начина на обслужване.

Просто наистина е до различен вкус. Знам, че в градината не може музика след 12 часа. Имам подозрения, че и дори и вътре ще има някакво ограничение на музиката.

# 378
  • София
И ние май бяхме на Дойран, ама да не объркам нещо. Сватбата беше около 50- 60 човека, всички си бяхме в една зала и не е имало други посетители.

# 379
  • London, UK
И аз за този на Дойран говоря. Гостите мисля, че бяха в порядика 60-80. Сватбата беше дневна, така че не мога да кажа за музиката късно вечерта. И на мен ми дойде в повече някой непрекъснато да ходи да ми долива чашата, но това си е въпрос на вкус. За някой хора това е нормално, затова и казах, че обслужването беше добро. Като казах за 2 зали, не се изразих съвсем правилно, защото реално втората част за която говоря е в същата зала, но има една стена по средата и 2 големи врати от двете страни. гостите бяха сложени в близост до вратите и все пак не ми се стори много подходящо. И друго нещо, което пак е въпрос на мнение дали е добре, или не е, че масите им са правоъгълни. Аз лично държах на кръгли, защото смятам, че е по-удобно от гледна точка на това всеки да говори със всеки по-лесно.

# 380
  • София
Aми не знам, аз бях бременна тогава и ми беше хубаво някой да ми носи нещо непрекъснато...  Joy Доволна си останах.  Mr. Green

# 381
Здравейте булки,
И на мен ми предстои сватба през септември 2018 като още дори не сме решили на 100% дата, защото чакаме да видим ресторантите първо.... Малко се притесних, даже много хах, като видях какво сте писали. Аз бях убедена, че е прекалено рано да резервираме чак и само си правихме списъка и си разглеждам онлайн идеи ... Може би съм единствената тук, която мъжът и я е накарал да вземе да погледне нещо за сватбата отсега хахахах
И аз ще се включа към Варненските булки, но исках да ви попитам вие гледали ли сте някъде в околкостите - например Шкорпиловци, Кранево и др ... ? На мен не ми се иска да е в града сватбата, да не говорим, че е по-скъпо.
Видях, че имате фотографи вече ... някоя от вас все пак смята ли да използва Яна Пенева? Знам, че тя взима доста, но е мнооооого добра, следя я от години, а аз съм любител фотограф иии за мен снимките са много важни. Ние например не искаме видео, няма да правим църковен брак засега, така че има от какво да спестя хахха

И още едно въпросче - искам сестра ми да ми бъде кума, някоя от Вас избирала ли е роднини за кумове? Знам, че за църковен брак не е позволено май, но за гражданския няма проблем, нали?
Успех на всички Heartpulse

# 382
  • София
Няма проблем сестра ти да ти е кума. Simple Smile

# 383
  • София, България
Минавам с отчет за роклята - намерих си перфектната рокля, която обаче за мое огрооомно съжаление не е бяла! Cry
Цветът е пудра. Просто роклята е такава, че ако се ушие бяла, ще ѝ се захуби ефекта Sad И сега съм оставена да мисля дали мога да се примиря с факта, че няма да се оженя в бяла рокля. Много много се харесах, но с това пусто бяло... Frowning1

# 384
Здравейте булки,
И на мен ми предстои сватба през септември 2018 като още дори не сме решили на 100% дата, защото чакаме да видим ресторантите първо.... Малко се притесних, даже много хах, като видях какво сте писали. Аз бях убедена, че е прекалено рано да резервираме чак и само си правихме списъка и си разглеждам онлайн идеи ... Може би съм единствената тук, която мъжът и я е накарал да вземе да погледне нещо за сватбата отсега хахахах
И аз ще се включа към Варненските булки, но исках да ви попитам вие гледали ли сте някъде в околкостите - например Шкорпиловци, Кранево и др ... ? На мен не ми се иска да е в града сватбата, да не говорим, че е по-скъпо.
Видях, че имате фотографи вече ... някоя от вас все пак смята ли да използва Яна Пенева? Знам, че тя взима доста, но е мнооооого добра, следя я от години, а аз съм любител фотограф иии за мен снимките са много важни. Ние например не искаме видео, няма да правим църковен брак засега, така че има от какво да спестя хахха

И още едно въпросче - искам сестра ми да ми бъде кума, някоя от Вас избирала ли е роднини за кумове? Знам, че за църковен брак не е позволено май, но за гражданския няма проблем, нали?

Яна Пенева е наистина страхотен фотограф, но и е много заета. Ако сте се насочили към нея най-добре й пишете веднага, за да не е прекалено късно.  Нашата сватба беше през май тази година, а се свързах с нея през юни 2016 и вече имаше ангажимент за нашата дата.
Иначе в Кранево има един много приятен ресторант директно на плажа, където организират сватби, не се сещам името в момента, но ако потърсите в интернет, ще ви излезе.
Успех с организацията Hug

# 385
Mimische благодаря Simple Smile Аз вече съм се свързала с Яна, но трябва да уточним датата, за да мога да запазя и нея хахах Затова съм се впрегнала по ресторанта.

# 386
  • Варна
Аз също съм гледала нейни фотографии,
има стил Simple Smile Аз си имам вече фото, но ми стана любопитно на какви цени горе/долу работи тя ? Защото и аз съм чувала, че не е много евтино.

Здравейте булки,

Яна Пенева е наистина страхотен фотограф, но и е много заета. Ако сте се насочили към нея най-добре й пишете веднага, за да не е прекалено късно.  Нашата сватба беше през май тази година, а се свързах с нея през юни 2016 и вече имаше ангажимент за нашата дата.
Иначе в Кранево има един много приятен ресторант директно на плажа, където организират сватби, не се сещам името в момента, но ако потърсите в интернет, ще ви излезе.
Успех с организацията Hug

# 387
summer20 нещата варират както е ясно за всички, но ще ти кажа грубо за 10 часа както е там "стандарно" е около 2500 лв. Но тя е простоо уникална и мисля, че си заслужава. Особено в моя случай, когато на нищо друго не държа толкова - видеа, украси и др... Кой е твоят фотограф ако не е тайна? Ии кога си го запазила, защото се чудя колко време имам да уточня ресторанта, за да запазя и фотографа...

# 388
  • Варна
А някоя от варненските булки има ли мнения или отзиви за Радостин и Борислава Иванови ? Ivanovi Photography

# 389
summer20, ние искахме 22.09 в Елена, но някой беше запазил залата 2 часа преди ние да отидем да внесем капарото. Този някой се оказахте Вие. Както и да е. Смятам, че наистина е по-добре с по-късна дата- дамите тук бяха супер мили и ме окуражиха, че датата не е важна.

За фото и видео избрах http://www.photovideovarna.com/weddings.html макар, че не съм категорична в решението си заради КД, той се колебае.

Отделно на всичко се оказа, че имаме спор - дали кучето да е на сватбата или не. Аз не искам, защото ще е голям шок за нея и ще има много деца, които ще искат да я мачкат, скубят и яздят. КД, мисли че ще е много сладко и че тя като член на семейството трябва да е с нас. Незнам някой друг дали има такива нелепи спорове....

Общи условия

Активация на акаунт