Сватба 2018 - II-ра част

• 52 255
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен! За първи път се включвам Simple Smile ние планираме сватба за есента на 2018г. Все още се колебаем за дата между 29 Септември и 7 Октомври. Младоженецът предпочита Октомври, но мен времето не притеснява. Вие какво мислите? Ще се радвам на съвет или препоръка за място за около 120 човека в или около Бургас. Не ми се иска да са най-масовите - х-л България и Приморец. 

# 391
Здравейте булки,
И на мен ми предстои сватба през септември 2018 като още дори не сме решили на 100% дата, защото чакаме да видим ресторантите първо.... Малко се притесних, даже много хах, като видях какво сте писали. Аз бях убедена, че е прекалено рано да резервираме чак и само си правихме списъка и си разглеждам онлайн идеи ... Може би съм единствената тук, която мъжът и я е накарал да вземе да погледне нещо за сватбата отсега хахахах
И аз ще се включа към Варненските булки, но исках да ви попитам вие гледали ли сте някъде в околкостите - например Шкорпиловци, Кранево и др ... ? На мен не ми се иска да е в града сватбата, да не говорим, че е по-скъпо.
Видях, че имате фотографи вече ... някоя от вас все пак смята ли да използва Яна Пенева? Знам, че тя взима доста, но е мнооооого добра, следя я от години, а аз съм любител фотограф иии за мен снимките са много важни. Ние например не искаме видео, няма да правим църковен брак засега, така че има от какво да спестя хахха

И още едно въпросче - искам сестра ми да ми бъде кума, някоя от Вас избирала ли е роднини за кумове? Знам, че за църковен брак не е позволено май, но за гражданския няма проблем, нали?
Успех на всички Heartpulse

Нашите кумове ще са първия братовдеч на ММ и жена му

# 392
  • Варна
Ахааа, е явно тази дата не е била вашата .. Simple Smile Защото пък за мен е от много голямо значение Simple Smile Важното е, че всички са доволни. Ние имаме две кученца, но според мен е пълен абсурд да присъстват, защото наистина ще е голям стрес .. толкова много хора, шум, музика, деца .. Затова ние сме измислили вариант следсватбената фотосесия да е с тях, защото и ние ги чувстваме като част от семейството.
Фотографите, които сте избрали, не съм запозната с тях, но като цени са супер !

summer20, ние искахме 22.09 в Елена, но някой беше запазил залата 2 часа преди ние да отидем да внесем капарото. Този някой се оказахте Вие. Както и да е. Смятам, че наистина е по-добре с по-късна дата- дамите тук бяха супер мили и ме окуражиха, че датата не е важна.

За фото и видео избрах http://www.photovideovarna.com/weddings.html макар, че не съм категорична в решението си заради КД, той се колебае.

Отделно на всичко се оказа, че имаме спор - дали кучето да е на сватбата или не. Аз не искам, защото ще е голям шок за нея и ще има много деца, които ще искат да я мачкат, скубят и яздят. КД, мисли че ще е много сладко и че тя като член на семейството трябва да е с нас. Незнам някой друг дали има такива нелепи спорове....

# 393
  • София, България
Отделно на всичко се оказа, че имаме спор - дали кучето да е на сватбата или не. Аз не искам, защото ще е голям шок за нея и ще има много деца, които ще искат да я мачкат, скубят и яздят. КД, мисли че ще е много сладко и че тя като член на семейството трябва да е с нас. Незнам някой друг дали има такива нелепи спорове....

Ние мислим да вземем кучето, но само на ритуалите. Даже вероятно ще му ушием някъде костюм. В ресторанта в никакъв случай няма да го водим! Simple Smile

# 394
Привет на всички! Не съм сигурна, че кученцата ще ги допуснат в ритуалната зала, а в църквата изобщо. И моите деца си гледат мини пинчерчета, но дори в тях не мисля, че е добре да са. По същите причини - шум и дандания, а може и по роклите и кустюмите да направят беля. Да дам отчет ние днес какво свършхме в Сватбения център в София. Децата избраха халки и ги капарирахме. Остава да им ги направят по размер. До 20.11.17 ще са готови. Синът избра кустюм, риза а папионка и също са капарирани, с уговорката да помисли още за цвета. До декември ще си го вземе с корекция на дължината на панталона. Булката премери 6 рокли. Спря се на модел, който е с основа с цвят капучино. По същият начин и тази рокля в бяло и се губи ефекта. Малко ще го допълнят с още дантела в раменете. Не е решила още окончателно, че ще е тази. Иска да огледа на още места, вкл. май ще се ходи и в Асеновград.

# 395
  • София, България
Май говорим за една и съща рокля Simple Smile

Проблемът е, че моята рокля има прозрачен тюл(потник) и ако се ушие бяла, то и този тюл трябва да е бял и вече няма да е прозрачен, но... ще ходя след две седмици и ще им пусна клипчето на роклята от сайта им, да видят момичето.Роклята на клипа е бяла и страшно ми харесва. 99% съм сигурна, че това е роклята и че ще я поръчам бяла.

Редактирам се: вчера изработих  окончателната покана за гостите. Даже успях да им измисля страхотен джоб, на който ще са изписани инициалите ни. Много съм доволна, получи се повече от страхотна! Надминах собствените си  очаквания.

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 23:33 от Purple_Peanut

# 396
Май говорим за една и съща рокля Simple Smile

Проблемът е, че моята рокля има прозрачен тюл(потник) и ако се ушие бяла, то и този тюл трябва да е бял и вече няма да е прозрачен, но... ще ходя след две седмици и ще им пусна клипчето на роклята от сайта им, да видят момичето.Роклята на клипа е бяла и страшно ми харесва. 99% съм сигурна, че това е роклята и че ще я поръчам бяла.

Редактирам се: вчера изработих  окончателната покана за гостите. Даже успях да им измисля страхотен джоб, на който ще са изписани инициалите ни. Много съм доволна, получи се повече от страхотна! Надминах собствените си  очаквания.

Много ще се радвам да видя поканата и роклята, когато е окончателно избрана Simple Smile

# 397
И ние сме с куче, но първо -едва ли ще го пуснат в ресторанта, защото е едра порода (макар и дружелюбен лабрадор), и второ - сигурно ще се пищиса при присъствието на толкова много хора, отделно че и не всеки приема добре кучета. Сигурно ще ходи по масите да им се моли за храна Simple Smile

# 398
Здравейте, мили дами.
От доста време ви чета, но чак сега се накарах да пиша и аз.
Присъединявам се към софийските булки за 2018г. Датата ни е 04.08.2018 в градината на Best Western Expo Hotel, а ритуалът ще е в Красно село. Засега това ни е готово само. Говорих преди няколко дни с Бедрос и обмисляме все още офертата му.
Това е засега от мен Simple Smile

# 399
  • София, България
Аз за това много много не разчитах на снимките. Влезнах и ги ориентирах горе долу какви модели искам да погледна и в общи линии нито един модел от харесаните в сайта не ми стояха добре. Но... бях подготвена за това и премерих и други модели.

Кофти е защото при много голям избор ако премеря повече от 3-4 рокли започвам да се обърквам. Така че след две седмици като отида ще меря и други, които бях набелязала.
Добре че кумата беше с мен и ме снима, та да видя после на снимките кое как ми стои след като вече ми беше преминало.

# 400
  • София
Май трябва да обновим списъка с предстоящите сватби за 2018г. на първа страница. Ние сме в Best Western City Hotel Sofia на 19.05.2018г. Simple Smile)) ...най-сетне го избрахме. Сега се колебая между ритуална зала Триадица и Св. Неделя или Оборище и Св. Параскева... голяма чуденка, голямо нещо Grinning

# 401
  • София, България
Списъкът не може да се обнови до следващата тема. Simple Smile

Св. Неделя е доста заета църква... Имайте в предвид, че минават на конвейер през 15 мин. Често се оплакват от претупване на ритуала, за да могат да направят повече ритуали за деня.
Ритуалната зала пък е с трудно паркиране. Neutral Face

Честито за избора на ресторант! Много е хубав! Relaxed

Когато разглеждах ресторантите се бях спряла на Best Western Sofia Airport , пак от тази верига.
Честно казано се отказах да го разгледам само, защото е нов и няма все още никакви отзиви за него. Иначе предлагат безплатна украса и кувертите са на прилични цени.
Не знам някой от София разглеждал ли го е, но ще ми е много интересно да чуя отзиви ако в някакъв момент някой го посети.

# 402
  • София
Благодаря, Purple_Peanut!
Ще ми улесниш избора. И моят все повтаря, че няма как да се паркира около Триадица, пък и ще имаме и автобусче с гости от Благоевград... а за св. Неделя нямах мнение. От друга страна вторият вариант е по-близо до хотела и аз все пак клонях към Триадица, защото ми се струваше по-красива от Оборище.

# 403
  • София
А коя беше залата на Витошка?

# 404
  • София
Момичетаа вижте какъв букет си взех от джъмбо, ще го разваля ще добавя памук (клонки) и бели цветя и ще го направя на букет за мен. Имаше шишенца, вазички и сухи цветя в различни цветове, които мисля да включа в украсата. Слагам снимки на всичко Heart

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 18:19 от Ester Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт