Храните, които не ям

• 61 909
  • 568
  •   1
Отговори
# 480
Аз пък не обичам бял хляб и обикновен хляб, още като бях на 13 години го ограничих драстично, да не кажа спрях, а и предпочитам да ям други неща вместо да се тъпча с хляб.

Но наскоро открих хляба с жива квас, купувам само от една фурна, хлебарката си е написала името на етикета, хлябът няма нищо общо с белия хляб или който и да е друг вид хляб - изключително плътен, леко накиселява, усеща се истински вкус на хляб.

# 481
Дами и господа, моля, придържайте се към темата, която е "Храните, които не ям".
Ако желаете да обсъждате друго, винаги може да пуснете тема/и в подходящия подфорум и да продължите дискусията там.
Благодаря за разбирането!

# 482
  • София
Аз не ям заешко.
Не обичам и някои риби - скумрия не мога да ям изобщо (по-скоро мога да изброя кои риби ям - сьомга, пъстърва, акула, шаран, калкан и някои по-дребни морски рибета - зарган, чернокоп, попче).
Не харесвам трайни колбаси, тахан инякои плодове (нар, райска ябълка, грейпфрут).
Почти всичко друго го хапвам с удоволствие, когато е добре приготвено.
От субпродуктите не мога да ям мозък и очи.

# 483
  • SF
Не ям кисело зеле, чесън, лук и всякакви храни, които оставят трайна миризма във входа.

# 484
  • София
Аз не харесвам речни риби, особено шаран, но мога да се насиля да хапна, ако няма друго.  Simple Smile

# 485
  • София
Шаран кусвам 1 парченце точно, да не обидя братчедката. Гадно ми е на вид и на вкус. А край аквариумите по Никулден минавам бързо, защото иначе ще 🤢

# 486
  • София
Шаран кусвам 1 парченце точно, да не обидя братчедката. Гадно ми е на вид и на вкус. А край аквариумите по Никулден минавам бързо, защото иначе ще 🤢

И аз не го понасям. Никога не купувам и не готвя шаран по никакъв повод.

# 487
Ау,бях забравила - и аз не харесвам речни риби. Имат ми вкус на тиня. Close

# 488
  • у нас
Ошав, какъвто и да е, руло Стефани, охлюви,  доматен супа, дивеч, бамя, маргарин, каперси, леблебия,

# 489
ООООхххх, охлюви пълнени черупчиците с ароматно масло с билки! Чудни са! Flutter
И пържен сооооммм!

# 490
  • София
Маргарин и леблебия и аз не ям. Вкъщи маргарин не е влизал от моето детство, когато беше модерен и не се вглеждахме много-много в състава на продуктите, защото голяма част бяха "кът".

# 491
Добър вечер, доста интересна тема сте избрали!!
Аз не ям зеле на яхния, шкембе чорба, хайвер, октопод, някои видове туршии ( със зелени домати) маргарин, по принцип не ям и мазно, свинско месо като цяло не ям( хем е вредно, хем трудно се резорбира в организма) от плодовете не ям пъпеш Simple Smile това е,което се сещам за сега! Приятна вечер!!

# 492
  • Велико Търново
Като чета коментарите тук, на ум се питам какво би ми се искало да опитам ... някои от храните не съм ги вкусвала а чак ми е интересно какви ли са на вкус - напр. Октопод, хайвер и дори яхния

# 493
Отскоро не ям сьомга.

# 494
  • София
Аз съм опитвала октопод, хареса ми, охлювите обаче ги изплюх.  Sick

Жабешки бутчета съм яла веднъж като малка и помня, че ми харесаха, трябва да пробвам пак.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт