Храните, които не ям

  • 61 780
  • 568
  •   1
Отговори
# 495
  • София
  • Мнения: 15 833
Жабешки бутчета съм яла веднъж като малка и помня, че ми харесаха, трябва да пробвам пак.  Grinning
На вкус са като пилешко или много прясна риба.

# 496
  • Мнения: 892
Гледам да ям веднъж седмично охлюви, имам доста в камерата. Жабешки бутчета харесвам много, но скоро не съм яла. Октоподът ми омръзна, а и не винаги е добре приготвен...

# 497
  • София
  • Мнения: 18 437
Жабешките бутчета са невероятни, а за октопод умирам.

# 498
  • Мнения: 33 304
Жабешките бутчета са невероятни, а за октопод умирам.
И аз, макар, че октопода ми е по любим!

# 499
  • Мнения: 4 915
Октоподът на мен не ми хареса, но беше купен готов сварен и явно беше недоварен, а не можел да се вари втори път, ставал като подметка. Черният и червеният хайвер ги опитах веднъж, за мен са отврат. Охлювите са ми гадни. Яла съм и костенурка, много вкусно, но ни бяха излъгали, че е заек. Ооо, да, яла съм и луканки от магарешко, също са много вкусни.

# 500
  • Мнения: 6 153
Колкото повече ви чета за някои храни, толкова повече се убеждавам как психологическата бариера важи за много от тях при мен.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 08:11 от Mирa

# 501
  • София
  • Мнения: 25 949
И при мен е така - не бих опитала конско, магарешко или месо от костенурка.

# 502
  • София
  • Мнения: 18 437
Хайверът ми е крайно неприятен на вкус. Охлюви не съм се престрашила да опитам. Някои меса не се престрашавам, заради психологическата бариера, но съм опитвала суджук от конско и магарешко и беше вкусен, но не можах да се насиля за повече от 1 парченце. Същото е и със сърнешко месо - опитах и ми хареса на вкус, но от мисълта какво животно е започна да ми се гади. Същото е и със заешкото. И "изаканото" кафе ми предлагаха скоро, но не можах да се насиля дори да опитам, ако ще да има вкус на амброзия.

# 503
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 763
Хайверът ми е крайно неприятен на вкус.
+1 все едно съм се нагълтала с морска вода.

# 504
  • у нас
  • Мнения: 1 895
]Един път бях на гости и имаше някакви харчици на масата. Ядох та се разпрах и викам на домакината, че е направила страхотни гъби пане. Тя ме погледна и каза-ТОВА СА ОХЛЮВИ. Е, повече не опитах.....

# 505
  • Мнения: 13 598
] Е, повече не опитах.....
Защо, нали са ти харесали?

# 506
  • у нас
  • Мнения: 1 895
Психологичната бариера, за която стана въпрос по-горе...

# 507
  • София
  • Мнения: 2 997
Ами то при 90% от разписалите се става въпрос за психо-бариера. Не за друго, ами вкусът се култивира.

# 508
  • София
  • Мнения: 15 833
Аз така с мидите, хареса ми вкуса, но като разбрах какво е , го изплюх, не можах да го преглътна.И досега не ям миди.

# 509
  • София
  • Мнения: 25 949
Аз пък умирам за миди. Grinning Натюр, в салата, панирани. Мммммм.

Общи условия

Активация на акаунт