Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 739
  • 470
  •   1
Отговори
# 225
И преди съм казвала,че Орвил,много ми хареса и от една страна се радвам,че сезон 2 ше има повече епизоди,но точно за това ще го излъчат през 2019,а не както първоначално бяха обявили за тази година.
Там бонус бяха гост звездите.
Аз се чудя много за Counterpart ???

# 226
Не съм го гледала, но видях добри ревюта.

# 227
  • София
Ха, това не го знаех. Привлече ми вниманието. Благодаря!

# 228
Няма,защо.
Ако го гледаш пише дали става.
За новия Старгейт чета доста негативни коментари и се чудя и чудя.

Дали трябва тема за Сай Фай сериали или не пречи тук да пишем?

# 229
Струва ми се, че има тема за сай-фай сериалите, но нещо е поизоставена - отдавна не съм получавала известие за нов отговор. Не мога да я намеря, понеже не съм натиснала бутона за следене...

# 230
Може отдавна да не е писано.Аз търсих в търсачката,но явно не съм налучкала точните думи.
Нищо.

# 231
Успях да я открия - писано е предния месец, но наистина няма голяма активност. Трябва да отбележа, че търсачката на форума не е особено умна - най- отгоре излизат теми от преди 5 години ...
http://www.bg-mamma.com/?topic=919010.555

# 232
Мерси,но няма да я сабуждам.Трудно върви.
Оказа се,че съм писала.Blush

# 233
Smiley
Jason Isaacs e последната гост звезда,която ще вземе участие на Star Trek: The Cruise III (няма как да се измъкнат от феновете,защото са на лодка). Започва  на 04.01.2019 до 10.01.2019 от Маями до Ямайка.
Ако някой иска да се запише - линк .Записването е започнало,но ако пестя от закуска вероятно ще мога да събера за следващия круиз Stuck Out Tongue Closed Eyes
Доста интересни гости.
Трип Heart Eyes

# 234
  • София
Само Итън Филипс не го познах, че е Ниликс  Mr. Green
Изгледах пак Дискавъри и Орвил. Мога да кажа само едно:

# 235
Да взема да наплювам първия сезон, че да ми олекне! Mr. Green
Чак сега се наканих да изгледам няколкото серии след прекъсването.
В резюме:
Най-романтичната любовна история, която продължава и след смъртта - между мъже.
Втората любовна история - между чернокожа жена и арабин-дивак.
Да живее Антифа, долу гадните тирани - ксенофоби и расисти.
Единственият бял хетеросексуален мъж - злодей, който умира. Сарек нямаше как да го направят гей или чернокож, но той така или иначе е извънземен. Както и новият капитан на кораба.
Доминацията на феминистките е очеизвадна: Адмиралката, капитан Филипа/Императрицата, Майкъл, Тили/Кили, Първия офицер, дори и ЛРел. Разбира се, имаме задължителното присъствие на наднормено тегло и лоша кожа (все пак говорим за acceptance). Изобщо ужасни едри планове на порести, сбръчкани, пъпчиви и потни кожи. И това ли вече е модна тенденция в киното?
Изключително дразнещи пропагандни речи.
Лоша актьорска игра, особено на Майкъл и Аш. Няма как да не ме наведе на мисълта, че подборът точно на тези актьори е основно политкоректен.
Неправдоподобни решения на сценаристите, най-вече в техническите обяснения.
Като плюс мога да посоча само специалните ефекти.
Всичко останало е абсолютно дразнещ мозъкопромивен бълвоч с елементи на обида към интелекта на зрителя.

# 236
Писах ревю на едно място и там написах, че този феминизъм, който е представен в сериала, за мен е отблъскващ и не е истински феминизъм.
Но все пак имаше интересен сюжет и добри обрати. Както и някои готини персонажи.

Сезонът си беше много добър, в сравнение с втори сезон на "Джесика Джоунс" (за който имах големи очаквания).  Исках и на него да му напиша ревю и вероятно ще го направя до няколко дни, но имам толкова критики, че просто не ми се подхваща... Не знам дали американките наистина са сериозни, като представят това карикатурно и гнусно поведение на женските персонажи, като нещо положително...

Чудя се до какво ще доведе това, в крайна сметка. Явно е, че на повечето зрители (включително и такива от женски пол) не им допада особено - дали ще отмине като мода, на която след време ще се подиграваме, или режисьорите ще продължат да натрапват тази пропаганда, докато изгубят всичките си зрители?

Нещо по-позитивно - през последните дни Джейсън Айзъкс спечели престижна награда (за най-добър телевизионен актьор) и беше номиниран за още една, заедно с голяма част от каста:
http://comicbook.com/startrek/2018/03/19/star-trek-discovery-jas … cs-empire-awards/

http://www.startrek.com/article/discovery-nominated-for-5-saturn-awards

# 237
  • София
Да взема да наплювам първия сезон, че да ми олекне! Mr. Green
Чак сега се наканих да изгледам няколкото серии след прекъсването.
В резюме:
Най-романтичната любовна история, която продължава и след смъртта - между мъже.
Втората любовна история - между чернокожа жена и арабин-дивак.
Да живее Антифа, долу гадните тирани - ксенофоби и расисти.
Единственият бял хетеросексуален мъж - злодей, който умира. Сарек нямаше как да го направят гей или чернокож, но той така или иначе е извънземен. Както и новият капитан на кораба.
Доминацията на феминистките е очеизвадна: Адмиралката, капитан Филипа/Императрицата, Майкъл, Тили/Кили, Първия офицер, дори и ЛРел. Разбира се, имаме задължителното присъствие на наднормено тегло и лоша кожа (все пак говорим за acceptance). Изобщо ужасни едри планове на порести, сбръчкани, пъпчиви и потни кожи. И това ли вече е модна тенденция в киното?
Изключително дразнещи пропагандни речи.
Лоша актьорска игра, особено на Майкъл и Аш. Няма как да не ме наведе на мисълта, че подборът точно на тези актьори е основно политкоректен.
Неправдоподобни решения на сценаристите, най-вече в техническите обяснения.
Като плюс мога да посоча само специалните ефекти.
Всичко останало е абсолютно дразнещ мозъкопромивен бълвоч с елементи на обида към интелекта на зрителя.

Изгледай Орвил и ще се върнеш към златните времена на Стар Трек. Дози бълвоч Дискавъри няма да гледам втори сезон дори...

# 238
Изтрита сцена от финалния епизод разкрива съдбата на бившата императрица:
Скрит текст:
Явно е станала мадам на Кронос, докато не се появява тайнствен мъж в черно, който я вербува за Отдел 31

Според мен, това не е особено честно и трябваше да я убият. Още една причина да се дразня на Майкъл...

# 239
  • София
Скрит текст:
Т.е. императрицата е вербуван агент вече? Независимо, че сцената е изтрита?

Общи условия

Активация на акаунт