Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 736
  • 470
  •   1
Отговори
# 240
Зависи - ако решат да наемат актрисата за следващия сезон, най-вероятно сцената ще бъде взета предвид. Ако не я наемат - няма да има значение. Но щом сега правят тази сцена публично известна, сигурно сценаристите имат намерение да поемат в тази посока.

# 241
Днес стана ясно защо са пуснали в мрежата горния клип - актьорът, който играе агентът от Отдел 31 е разкрил, че ще участва във втори сезон и ролята му ще е значима.
Не е споделил подробности и твърди, че самият той не е виждал сценария, но знае, че Отдел 31 ще бъде важна част от арката на втори сезон.

# 242
Аууу,чак сега гледах изрязаната сцена.Щеше да е по-яко да беше в епизода,но вероятно са иска ли да има нещо с което да подържат интереса на зрителя или са мислили в друга насока.
Искам ромуланци за новия сезон (или в някой следващ) Blush

# 243
Могли са направо да я вкарат в следващия сезон. 

Интересно коя ли извънземна раса ще бъде поставена в лагера на "лошите"? До сега бяха клингоните, но с тях тепърва ще се водят мирни преговори. Трябва някой друг да се прояви Simple Smile

# 244
Една новина - избран е капитан Пайк http://tvline.com/2018/04/09/star-trek-discovery-anson-mount-cas … in-pike-season-2/
Ансън Маунт участва в Hell on Wheels - сериал, от който съм гледала съвсем малко и нямам впечатления. Изглежда симпатичен Simple Smile

# 245
Снимките за сезон 2 са започнали Grinning
https://www.instagram.com/p/BiClFLJAw-u/?hl=bg&taken-by=startrekcbs

Играещите клингони са на линия

# 246
Клингоните на снимката демонстрират боен дух  Laughing

# 247
Патрик Стюарт (капитан Жан Люк Пикар) казва, че не е гледал Дискавъри, но много скоро може би ще има добра причина да го изгледа:
Скрит текст:

Какво ли означава това - че са му предложили роля във втори сезон? Или може би да режисира някой от епизодите?? Simple Smile

# 248
Или са му платили крупна сума,за да каже това Joy

Последно когато гледах снимки видях,че и Сонекуа Мартин-Грин (дано така се пише името) се е включила вече в снимачния процес.

# 249
Той май ще участва във филм (пак Стар Трек) на Куентин Тарантино. Но може и да се включи и в сериала. Джонатан Фрейкс беше режисьор на някои от епизодите - като нищо може да са поканили и други легенди от поредицата.
Наскоро Фрейкс и Джейсън Айзъкс (и много от звездите на Бойна звезда Галактика Simple Smile ) присъстваха на един комик кон в Германия - видях много снимки из социалните мрежи, но няма почти никакви видеа, а тези, които открих са с лошо озвучаване и не се разбира почти нищо...

# 250
Petia, в Бон е било. Ако бях разбрала, щях да отида.
Това е запис от откриването - част 1, вижда се линка директно към 2 част
https://www.youtube.com/watch?v=stmIpWz4T6s

# 251
Завиждам ти, че можеш да присъстваш на такива мероприятия Simple Smile
От няколко години в София се провежда кон, но с много малко гости - последният път май беше актрисата, която играе Клеменайн в "Западен свят" и още един-двама актьори, които не са ми много известни..
Аз мразя блъсканиците, но може би бих се прежалила, ако има хубави големи панели и ако събитието е ефектно организирано.

# 252
  • Разпиляна във въображението
Окончателно ли Тарантино ще снима Стар Трек?

# 253
Има доста скорошни новини, които потвърждават тази информация, така че предполагам, че е сигурно.

# 254

Аз мразя блъсканиците, но може би бих се прежалила, ако има хубави големи панели и ако събитието е ефектно организирано.
Mиналата година имах късмета да отида на средновековния фестивал в замъка в Солинген.
Тези събития тук са много добре организирани - има хора, които още на паркинга те напътстват къде има още свободни места, в самото начало има карти безплатно кой къде се намира и от колко до колко часа еди-кой си ще има интервю или ще раздава автографи. Има опашки, но са стройни, минава се бързо, защото си платил предварително за автограф или за снимка с актьора, който си избрал и проверяват по билета. Не се чака много, няма блъсканица, всичко е много приятно. Навсякъде беше пълно с щандове за средновековни продукти, занаяти, дрехи, имаше хора, облечени в костюми от филмите, чиито гости представяха.
Аз успях да взема автограф от Шон Астин (Сам от Властелинът на пръстените) и Дейвид Джунтоли (от Грим) -  за повече не си бях платила.

Общи условия

Активация на акаунт