Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 332
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
*Л-и-я*, благодаря! Flowers Hibiscus
Ще се радвам на още мнения! Иначе за филъра Filorga, както Алена каза, не е много познат в България, но пък има страхотни резултати с него. Явно сега тепърва ще навлиза. Аз погледнах и на други зони резултат от любопитство и за мен това е качествен продукт.

# 106
  • В къЩи.
Отми няколко пъти с тампонче с вода, за да спре паренето от киселината. И след това ми направи лек масаж с някакво кремче,но не попитах какво .
Не е било вода  Grinning Неутрализира се киселината със специален разтвор. На мен там ми сложиха успокояваща маска, която не отмих. После ми каза само хидратиращ крем, друго не е нужно. Споко, като почне да се чупи кожата, олеква. Само не я махай ти и много внимавай, не пипай лицето си. Аз леко се одрасках до носа и ми остана леко като белег....кожата сега е много нежна.

Гледай лицето да е постоянно намазано, ако се налага през 15 мин. се мажи  bouquet

Е тук вече тотално се обърках. newsm78

На мен ми каза да не слагам хидратиращ крем. Да измивам с антибактериален сапун сутрин и вечер и да минавам с тампонче напоено с лосион,който ми приготвиха в аптеката. На третия ден да включа крем Скинорен вечер.

Самата докторка си прави два пъти годишно пилинг и каза,че е изпорвала много варианти за третиране на кожата след това и за нея това бил най-удачния начин. Да се спомага излющването на кожата,а не да се хидратира и забавя процеса.

# 107
Е, щом си ти е дала схема си я следвай стриктно. Аз тогава питах дали мога да слагам зехтин или друго мазно масло, което се задържа по дълго, защото хидр.крем веднага попиваше, но каза твърдо НЕ.
Странно защо всяка казва различно  newsm78
Определено си прави каквото ти е казала, това, за пазенето на лицето от неволно нараняване си остава  Joy
П.П Хидратирането според мен е за новата кожа отдолу, крема не е забавил излющването, даже бързо започна да се лющи ( 3-ти ден) Но за спомагане да излющването, като дърпане на кожи ми забрани.

# 108
Ще се радвам на още мнения! Иначе за филъра Filorga, както Алена каза, не е много познат в България, но пък има страхотни резултати с него. Явно сега тепърва ще навлиза. Аз погледнах и на други зони резултат от любопитство и за мен това е качествен продукт.

Страхотни устни!
Не ги пипай според мен, грехота ще е да ги окепазиш  Simple Smile

Някой по-напред пита за Живкова, НЕ я препоръчвам! Съсипа ми формата на устните с контур, две години минаха докато им се възстанови естествената визия, без онова ръбче, което правят!! И наричат контур!

# 109
  • В къЩи.
Скрит текст:
Е, щом си ти е дала схема си я следвай стриктно. Аз тогава питах дали мога да слагам зехтин или друго мазно масло, което се задържа по дълго, защото хидр.крем веднага попиваше, но каза твърдо НЕ.
Странно защо всяка казва различно  newsm78
Определено си прави каквото ти е казала, това, за пазенето на лицето от неволно нараняване си остава  Joy
П.П Хидратирането според мен е за новата кожа отдолу, крема не е забавил излющването, даже бързо започна да се лющи ( 3-ти ден) Но за спомагане да излющването, като дърпане на кожи ми забрани.

Ами  аз ако мажа сега, хидратирам изгорената кожа. newsm78
Ще съм послушна и ще правя каквото са ми казали, и ще си търпя.

А за дърпането на кожата ме предупреди-никакво дърпане.АКо ми пречат и ме дразнят много каза да ги режа с ножичка. Joy

Аз ще си пазя новата кожа,ама малкия...като почне да ме гуши и обича... Laughing

# 110

Страхотни устни!
Не ги пипай според мен, грехота ще е да ги окепазиш  Simple Smile

Някой по-напред пита за Живкова, НЕ я препоръчвам! Съсипа ми формата на устните с контур, две години минаха докато им се възстанови естествената визия, без онова ръбче, което правят!! И наричат контур!

Самсара, аз питах ... много благодаря.
То човек никъде не може да е сигурен Sad

# 111

Имаш много хубави устни. Много ми харесва контура ти.
Аз също имах плътни устни и преди да поставя филър, докторката ме разубеждаваше, но после се съгласи.
Според мен не е наложително да ги пипаш, но ако все пак си решила, се консултирай. По мое мнение контура ти няма нужда от пипане. Аз бих сложила допълнителен обем.

# 112
Chichi, контура абсурд да го пипам. И аз за обем се бях насочила и все ме е страх да не стане някой отрицателен ефект, колкото и да е малък шансът.

# 113
  • в 1001-та нощ

Това са моите устни в момента. Харесвам си формата и обема. Може би бих искала да изглеждат малко по-сочни, но в рамките на нормалното. Дерматологът, при който бях каза, че имам страхотна форма и изглеждат добре. Alena, ще се радвам да кажеш компетентното си мнение. 🤗

Според мен са идеални - не ги разваляй  Peace

Предполагам, че горната ти изглежда с хубава форма, но по-плоска, и ти се иска да е малко по-обла и напомпана? И при мен горната е плоска и аз искам малко обемче там, но ... явно такива са горните устни, такава им е природата. И след като се боднат - мине време и пак си остават плоски. Ето на тази снимка много си личи:

Скрит текст:

Така, че - ако това ти се иска - не го мисли, не ги разваляй. Чудни са ти сега  Peace Зараади нещо, което ще трае ден до пладне, може и в беля да се вкараш и да не си ги харесваш после  Peace

# 114
Много си хубава! Пу-пу! 👑
Точно заради това се разубеждавам. Не се знае и организмът как ще приеме хиалурона и какво ще се случи. После много ще ме е яд, защото едно е да имам тънки устни и да си направя корекция, друго е просто да искам подобрение на обема, което се постига и с други средства, макар и за кратко... глосове, моливи и т.н., а да стане после съвсем друго. Благодаря на всички, които отделиха време на моята питанка!

# 115
Страхотни устни имаш, и според мен не пипай  Grinning
Само моите ли са патешки по рождение  Cry Горната ми е малко по голяма от долната и като сложа гланц или червило личи повече. Всеки мисли, че съм я правила  Laughing За съжаление няма да изтърпя болката за да я коригирам  Joy

# 116
  • в 1001-та нощ
А, ти пък сега  Mr. Green Няма нищо лошо в това човек да е естествен  Mr. Green Какво си мислят другите - тяхна си работа  Heart Eyes

*strawberry*  Hug мерси  Peace Точно така - разбирам да имат нужда от корекция - ОК, ама твоите са изваяни  Peace Пази си ги  Hug

# 117
Момичета, споделете за филър за скули, от който сте доволни. Някоя от вас слагала ли е от био филърите на Ангелес?

Благодаря Simple Smile

# 118
Присъединявам се към недоволните от Венус Легаси .Правих 6 процедури - бедра ,седалище и брич по 180 минути всяка , по един път в седмица.
Резултатът е нулев, съжалявам че си дадох парите.
Аз правя ръце и бедра и съм на 3-та процдура и на ръцете виждам супер ефект.  newsm78 Ти за какво си искала - за целулит, стягане или намаляване на обем. Може би след време ще се разгърне ефекта. Аз се навих на тялото, защото видях много як ефект на лицето. И чак се учудвам, че някои казват че нямат ефект. Аз го съчетавам на лицето с още два вида процедури, които жената от студиото ми препоръча. Едната я правя на 3 седмици, а другата през 7 дни, Легаси - всяка седмица. Много съм доволна!  Heart Eyes Може би има значение очакванията на всеки, компетенцията на терапевта, преценката в начина на работа. По обясненията на жената от салона останах с впечатлението, че има десетки варианти за работа според много критерии. Naughty

# 119
  • в 1001-та нощ
+1  Peace С какво комбинираш?

Общи условия

Активация на акаунт