Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 615
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Вчера си направих гърдите при д-р Георгиев и заедно направих и липофилинг.Дано скоро спаднат отоците.

# 316
Относно Ултера:
 http://www.dailymail.co.uk/health/article-4480010/Jennifer-Anist … -risk-ageing.html 
Според тази статия от 06.05.2017г. използването на Ултера не е позволено от  FDA в други зони освен под брадата, шията и деколтето. За цяло лице, особено около очите и в зоната на скулите и назолабиалните бръчки може да има пагубно влияние. Въпреки това масово се рекламира като терапия за цяло лице. Не знам за вас, но аз определено не бих се подложила на такава терапия...направо ми звучи зловещо вече.

# 317
Относно Ултера:
 http://www.dailymail.co.uk/health/article-4480010/Jennifer-Anist … -risk-ageing.html 
Според тази статия от 06.05.2017г. използването на Ултера не е позволено от  FDA в други зони освен под брадата, шията и деколтето. За цяло лице, особено около очите и в зоната на скулите и назолабиалните бръчки може да има пагубно влияние. Въпреки това масово се рекламира като терапия за цяло лице. Не знам за вас, но аз определено не бих се подложила на такава терапия...направо ми звучи зловещо вече.

Въобще не си прави труд да пускаш линкове и статии.
Подминават ги като малки гари половината потребителки тук, без въобще да поглеждат дори.
Даже след постове като този веднага се коментира Венус, Вива, Хайфу. Даже не се замислят, една гънка в мозъка да им трепне.

Нали то звучи като фантастика.Къде-къде по-достоверно е да се чете във форум как някоя потребителка е мееега! доволна от Хайфу, Венус легаси и прочие токо-що стъпили на пазара технологии от този тип и да се втурнат като слепи кокошки да дават маса пари щото Х е мега доволна и видиш ли щом тя е доволна, що и аз да не съм.

А поне 5 момичета споделиха тук нулевия! ефект от Легаси напр.

Но защото не висят в темата нон-стоп и на всеки пост за тези апарати да изказват възмущение, постовете им се губят.
Но като има някой дето на всяка 3 страница да възкликва - О, че  прекрасно! Браво! И аз така! За бръчки, за тонус, за колаген, за лифтинг- за мифтинг, за вечна младост и т.н. - Вива, Хайфу,Легаси, Фраксел!

Та това остава, това се чете, това се набива. А допреди по-малко от година не бяха и чували за това. А, че в Щатите вече е забранено, заради пагубните и непредвидени последствия подминават.

# 318
Chicci, Alena, благодаря ви. Бях чела доста за PRP преди 2 години и  за резултатите имаше основно мнения от два протокола - руски и шведски (мисля), с еднакво доволни/ недоволни от двата. Не съм питала по кой протокол работи лекаря, защото цената е много добра в сравнение с другите тук ( обикновено са 350-400 евро) и защото вече имах записан час за мезотерапия, от която се отказах

# 319
  • в 1001-та нощ
Самсара, съвсем не е безсмислено, напротив. Няма как да стане голяма дискусия - не всеки го интересува, а и четенето е доста болезнено. Написано е по начин, по който те кара да преживееш целия ужас и оставаш безмълвен.

На мен ми беше изключително полезно реални хора да споделят опита си, чувстваш ги по-искрени и действителни, отколкото в някакъв блог, сайт, защото го има живия контакт. Освен sharpy, която отново писа (и благодаря отново  Praynig bouquet ) , преди беше писала една жена от Пловдив, че нейна близка е имала горчивия опит с цяло лице, дори са повторили.

Според написаното в блога - това с страничен ефект, но ... зловещ такъв и дори при 1 на 1000 жени да се случи - пагубно е. Според написаното в тези случаи на страничен ефект - се разрушава ДНК-то. Пострадали жени неуморно споделят за злощастната си участ и в коментати към отзиви в Real Self. Действително има и доволни жени, макар, че на всеки харесва постигнатия при тях резултат (в коментар под снимките).

На мен ми дойде доста отрезвително - след първоначалната еуфория от стеклите се обстоятелства, за които разказах. Аз съм преживяла подобно нещо, макар и не след естетична процедура. Зная какво е да виждаш друго лице в огледалото, да изпитваш физическата болка всеки ден, при всяка изговорена дума .... да си в капан на това, че никой лекар не смее да се наеме с твоя проблем ...

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 21:57 от a.l.e.n.a

# 320
  • в 1001-та нощ
Chicci, Alena, благодаря ви. Бях чела доста за PRP преди 2 години и  за резултатите имаше основно мнения от два протокола - руски и шведски (мисля), с еднакво доволни/ недоволни от двата. Не съм питала по кой протокол работи лекаря, защото цената е много добра в сравнение с другите тук ( обикновено са 350-400 евро) и защото вече имах записан час за мезотерапия, от която се отказах

Доволни/недоволни - зависи и от очакванията. 100 мл вода - в една чаша - я правят почти пълна, а в един голям буркан - почти празен Simple Smile

Вчера си направих гърдите при д-р Георгиев и заедно направих и липофилинг.Дано скоро спаднат отоците.

Честито Simple Smile Какви импланти избра и къде прави липофилинга?

Искам да ви попитам Venus Legacy подходящ ли е за прибиране кожата на корема и евентуално повлиява ли стрии малко от малко? Да речем нещо такова: http://intermountainhealthandwellness.com/wp-content/uploads/201 … htening-rf_03.jpg Това не съм аз, но намерих приблизителна до моята визия. Разликата със снимката и мен е, че корема ми е малко по-прибран и съответно кожата малко по-отпусната. Ще се консултирам с дерматолог, но ще ми е е интересно дали някоя от вас го е прилагала в тази част на тялото и има ли ефект.  

За стрии не, няма да ги повлияе.

# 321
  • Пловдив
И аз съм в търсене на решение за стрии. Моите са много стари, от времето на пубертета, малко по дупето, но имам. Чудя се с какво могат да се поправят поне малко newsm78...

# 322
...............
Искам да ви попитам Venus Legacy подходящ ли е за прибиране кожата на корема и евентуално повлиява ли стрии малко от малко? Да речем нещо такова: http://intermountainhealthandwellness.com/wp-content/uploads/201 … htening-rf_03.jpg Това не съм аз, но намерих приблизителна до моята визия. Разликата със снимката и мен е, че корема ми е малко по-прибран и съответно кожата малко по-отпусната. Ще се консултирам с дерматолог, но ще ми е е интересно дали някоя от вас го е прилагала в тази част на тялото и има ли ефект. 

За стрии не, няма да ги повлияе.

Благодаря Алена bouquet, аз тъкмо се връщам от дерматолог (махах бен(м)ка на кофти място), та я попитах. Каза ми че, според нея корема ми нямал никакви мазнини и най-вече заради това не ми препоръчва Venus Legacy т.к. кожата щяла да висне още повече, съответно и стриите ще изглеждат още по-зле. Единственото ми решение е рязане, но чак до там няма да стигам, та и не разпитах повече. Добре, че не ме излъга докторицата да се оръся най-малко едно 2000$ за няма нищо.

Явно няма оправия с тия стрии, каза ми и с лазер да не се занимавам. А като се сетя има момичета и кремове си купуват за сума и пари.

# 323
  • София
Аз не искам да коригирам нищо по лицето си. Слагам ботокс, за да забавя бръчките.
По тялото искам да се отърва от малко кожа на корема и гърдите, но вероятно никога няма да го направя. Няма да гладувам и да се примиря с липсата на почивки, за да мога да платя такива корекции.

На мнение съм, че наистина се прекалява с външната намеса.

# 324
  • в 1001-та нощ
...
Явно няма оправия с тия стрии, каза ми и с лазер да не се занимавам. А като се сетя има момичета и кремове си купуват за сума и пари.

Според мен стяга процедурата, но стриите няма да се повлияят. Аз също нямам мазнини и кожата се стяга. Но не мога да ти кажа при теб колко ще се стегне, дали ще си доволна и т.н. А стриите се третират, като белези, за да се позаличат. С по-сериозните и болезнени процедури. С кремове е пълен абсурд да се постигне какъвто и да е ефект. Повече опит има и в клиниките с хирургия, там третират и белези. Проучи си. Въздържам се да те насочвам конкретно Simple Smile

# 325
Относно Ултера:

Въобще не си прави труд да пускаш линкове и статии.
Подминават ги като малки гари половината потребителки тук, без въобще да поглеждат дори.
Даже след постове като този веднага се коментира Венус, Вива, Хайфу. Даже не се замислят, една гънка в мозъка да им трепне.

Нали то звучи като фантастика.Къде-къде по-достоверно е да се чете във форум как някоя потребителка е мееега! доволна от Хайфу, Венус легаси и прочие токо-що стъпили на пазара технологии от този тип и да се втурнат като слепи кокошки да дават маса пари щото Х е мега доволна и видиш ли щом тя е доволна, що и аз да не съм.

А поне 5 момичета споделиха тук нулевия! ефект от Легаси напр.

Но защото не висят в темата нон-стоп и на всеки пост за тези апарати да изказват възмущение, постовете им се губят.
Но като има някой дето на всяка 3 страница да възкликва - О, че  прекрасно! Браво! И аз така! За бръчки, за тонус, за колаген, за лифтинг- за мифтинг, за вечна младост и т.н. - Вива, Хайфу,Легаси, Фраксел!

Та това остава, това се чете, това се набива. А допреди по-малко от година не бяха и чували за това. А, че в Щатите вече е забранено, заради пагубните и непредвидени последствия подминават.

Самсара, разбирам гледната ти точка и аз може би съм наивна да смятам, че тази информация би помогнала на някого, но нали с тази цел са създадени форумите - за взаимопомощ.

Ето сега например от около месец се чудя каква процедура би била най - подходяща за мен, да загладя вече поумореното си лице и чета ли чета... наши и чужди форуми...ми важен ми е чуждия опит.

Очаквам да прочета реални мнения и отзиви тук, а не реклами. Ако търся реклами ще ги чета на сайтовете на клиниките. Най - важното е според мен човек да вземе информирано решение.

Между другото колебаех се между Juvederm volite и Ellanse и засега съм се спряла на второто.
Моля, ако някой има мнение за Ellanse филър да ми сподели, защото ми е доста притеснено (за първи път ще слагам филър, досега се задоволявах с ботокс) #Crazy

# 326
  • в 1001-та нощ

Между другото колебаех се между Juvederm volite и Ellanse и засега съм се спряла на второто.
Моля, ако някой има мнение за Ellanse филър да ми сподели, защото ми е доста притеснено (за първи път ще слагам филър, досега се задоволявах с ботокс) #Crazy

Къде (на лицето) ще го слагаш?

# 327
Навсякъде по лицето, само за под очите не съм сигурна дали може Елансе. Аз доста отслабнах последната година и имам нужда от попълване, което само филър може да ми даде. Обаче много ме е страх... Blush

# 328
  • в 1001-та нощ
Нямам опит с продукта, не съм и проучвала и не мога лично да съм ти полезна с отзив. Но беше хубаво да се уточни къде на лцето ще се поставя - за тези, кооито могат да се включат.

От това, което чета в сайта на продукта за България - не се прилага под очите. Лекарят, който поставя - трябва да е запознат Simple Smile

Аз бих ти препоръчала да направиш и тест за алергия - поне няколко дни преди датата на поставяне Simple Smile

# 329
За Еланс бих потърсила още инфо, макар че като цяло аз се отказах и от Еланс, и от Радиес... Ще слагам стандартен хиалуронов филър, че нещо тия революционни продукти, като си знам късмета... Rolling Eyes Позната си е слагала в ръцете Еланс и е получила калциране, което се е разградило след време, но аз съм пас!

Общи условия

Активация на акаунт