Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 223
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Dreaming girl,честито!Лека и спокойна бременност и успех на прегледа Hug
Ирина,не знам какво да ти кажа,да не те объркам повече.Изчакай си датата на ц и дано да има + Hug
Тонче,да не те съмнява,че пак е една друга личност Grinning Как си ти?В очакване ли сте? YumTwo Hearts

# 661
Не, ме съмнява.. още преди казах, че се съмнявам.. Вече ме дразни, особено, ако е подригравка ОТНОВО!!!!!!!!!

# 662
Тони не се подигравам. А миналия месец теста ми беше пълно отрицание. Наистина минахме през труден период с приятеля ми но успяхме да оправим нещата.

Този месец си беше хубавичък плюс. Но явно както ти ме посъветва може би има проблем с прогестерона утре ще говоря с джипито да разгледаме нещата.

Извинявам се че съм ви накарала да се съмнявате в мен.

# 663
Здравейте, аз да се пооплаквам малко тук, защото само вие ще ме разберете. Изследванията са ми ужасни. Високи антитела (ТАТ и МАТ), и ТСХ 2.4. Доколкото четох и се запознах, тези антитела повишават риска от спонтанен аборт или преждевременно раждане. А пък се коригират трудно и скъпо. Е сега вече ми е ужасно. Толкова много го исках и си мислех, че ще стане лесно, а то друго су оказва. Сега си търся добър ендокринолог. Хвалят много д-р Начев. Някоя посещавала ли го е? Става ли бързо, в смисъл чака ли се за преглед? Искам да отида възможно по-скоро, защото мислех от този месец да почваме с опитите!

# 664
Май Госпожа Лаленце беше при Др Начев Rolling Eyes  
Не се тревожи, за всичко се намира решение. (Моето ТСХ беше по високо,не е драма.)

Тонче , аз всеки ден проверявам дали не си донесла най -щастливата вест  в групата Heart Eyes Май ти си на ред скоро Heart

# 665
Добро утро  bouquet

Естела , честито розово ...все така да върви малката госпожица до термин   stork-girl

Срети , това , че си прокървила не означава на 100 % БХ , пусни ЧХГ , отиди на преглед , минимум направи пак тест  Peace

Dreaming girl , честито ! Лека Б и до термин  baby_neutral

Ирина , въпреки странната ситуация , ти пожелавам +  Hug

Бремелинки , много  Hug на коремчетата 

# 666
Привет и от мен!
Срети, ако наистина имаш поредни 2БХ е редно да търсиш причината. Дано я намериш и не ни будалкаш, както предполагаме с Тончето.
Естелка, честито розовко ! Как бързо минава времето Simple Smile
И мен са ме пращали при Начев, но мисля, че се чака доста за час, трябва да се провери.
Еатоалче - прегръдки за коремчето!
Нашия час в Надежда наближава, другия вторник най-после ще се срещнем с Персенска, дано ни помогне в това изпитание

# 667
Niana, аз се нареждам за една такава чашка😎 че не съм пила Човешко кафе от 2 месеца 🙄

Пак се усеща напрежение 😏 Моля ви 😎
Ако някой лъже за нещо , не е коректно .

Чакам и някой да покаже скоро тест !
Що пък не и аз  😂

# 668
Лив, а защо не пиеш "човешко" кафе? Ако сметнеш въпроса за неуместен, не ми отговаряй ☺

# 669
Ааа , съвсем си е уместен Simple Smile
Не пия заради ендометриозата 😣
Също не ям пилешко (от магазина) пак заради нея .
Сладко от 1 месец вече не съм кусала
Прясно мляко също

Иначе кафето ми е супер. Баба ми е пила такова 😂 твоята също .
Цикория или по-модерно за тогава име ИНКА .
Свикнах с него + кокосово мляко ☕
ММ си пие сутрин по едно човешко кафенце и аз изобщооооооо не се дразня. Реално пиех по 1 чашка на ден , но и от нея се лиших.

Някой момичета от групата ми знаят драмата 😣 и "новите ми приятели" ....пия по 19 хапчета на ден! ( без да преувеличавам )

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 15:11 от Live_Love

# 670
  • София
Live_Love - 19 хапчета FearfulFearfulFearful - това е нечовешко, а аз се оплаквам когато ми се налага да пия по 2-3. Flushed (повече дума няма да продумам).

# 671
Ооо, знам я аз инката. Баба ми даваше да си пийвам, като бях малка. Хубав спомен Heart
А това са наистина много хапчета, но явно няма как, за добро е Hug

# 672
Аксения, като дойде страшното пиеш с шепи. И 0.05% шанс да има да помогнат... На мен рекордът ми е 30. После оптимизирах дозите, за да пия по-малко. Ама да си кажа - помагат ми за много неща, та не се оплаквам.

# 673
  • София
Sun, съгласна съм, когато е за каузата колкото трябва ще пия.
Но за човек, като мен, който по принцип не пие лекарства, а в момента му се налага (макар и малко да са), като чуя такава бройка и малко се стряскам.

# 674
На сестрата на ММ всеки път й става лошо като ми види шепата. Ама на мен понеже ми писна да пия хапче по хапче.. Пълня ръката, гълтам и пия чаша вода. Иначе, ако се лигавя едно по едно... Абе 2 чаши вода не ми мърдат Grinning Grinning Grinning

Пожелавам ти да не стигаш до там!

Общи условия

Активация на акаунт