Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 224
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
ton4etyyy, взимам си прашец и аз !  Hug

Srety, ще чакаме новини другия вторник !  Hug

Daniella07, ако не този, другия път ще стане.  Peace

Ние с ММ поработихме покрай О, сега остава да чакаме.  Flutter

# 646
Ние с ММ поработихме покрай О, сега остава да чакаме.  Flutter

Това ми е най-трудно - чакането след овулация Disappointed
Успех, Фелин Hug

# 647
Момичета, вчера бях на БХС .От ехографски преглед  джудженцето изглежда нормално  ,  въпреки всичко. Няма аномалии, няма увреждания, няма маркери за Даун.Всичко си му е на мястото  и вероятно ще вързвам панделки Heart Eyes  Лекарят смята , че няма причина за  тревога на този етап Simple Smile
Успех на нечакащите! Гушкам ви!
И наръс-наръс с розовко Heart Eyes

# 648
Браво,Естелка,много се радвам Hug Все така всичко да е перфектно до пухкав финал HugTwo Hearts
Наръс-наръс и от мен със синичко babydust7 babydust7 babydust7

# 649
Благодаря ти, Етоал  Hug
Още не мога да се осъзная Blush

# 650
Естелааа, браво Heart Eyes
Иии си събирам и от двата прашеца Sparkling Heart Blue Heart

# 651
  • София
miamim за съжаление много добре си спомням ситуацията , на 14,04,15 г ми дойде , на 17,05, 15г , направих тестовете и се оказаха положителни , на 18,05,15 г.  бях на преглед  за установяване на състоянието ми , на 02,06, беше манипулацията , искам да кажа че първите проблеми ги усетих на 06,05.15 Гергьовден , защото  бяхме на една вила и на мен ми стана ужасно гадно от една чаша бяло вино ( а аз от години пия ) , след това се започна след всяко едно хранене имах болхи в стомаха , киселини и тн.  Wink

estela събирам си и аз от прашеца Simple Smile

# 652
Естелаа, браво за хубавите новини....Yum Hugнека всичко върви така перфектно...и аз си събирам от прашеца с надежда и мисли за коледни чудеса Blush

# 653
Естелка, браво миличка! Честит розови гащи Simple Smile Все така добри новини да носиш..

Срети, аз попаднах в спешното, бременна в 17г.с в провинцията в малък град.. По настояване на ММ, бях просто с повръщане и 37.5градуса темп. от летен вирус.. но той настояваше и отидохме след консултация с АГ-то ми, която каза ако продължа да повръщам тогава да ходим.. .Очаквах ужасно отношение.. Получих ПЕРФЕКТНО, бързо и адекватно според възможностите им обслужване.. беше адска мизерия, апарата беше по-стар от мен сигурно, нямаха лигнин да ме изчистят от гела, но въпреки всичко бяха адски мили и отзивчиви..
в такава ранна седмица като твоята извинявай, ама не ми се струваш за спешното.. да е спешен кабинет на АГ болница ок.. Факт е, обаче, че приятелката ми в 8-мия месец със съмнение за изтичащи околоплодни води й бяха казали "Щом не си с кръв до кокалчетата на краката не си за спешен кабинет, чакай утрото"... какво остава за непотвърдена бременност ... Sad

miamim, аз пък признаци имах преди да разбера, че съм бременна.. просто не ги осъзнавах.. гадеше ми се от кафето..имах супер много бодежи при спорт.. гърдите ме боляха (но при мен е винаги).. като видях + тест.. нямах нито един признак, освен безсънието..

# 654
Аз също преди закъснението имах много силно дразнене от миризми.Не помня откъде бях минала и ми замириса на чесън и директно ми се повдигна.Това всъщност ме и накара да си направя тест по-рано,имах 3 дни до ц.
Но постоянните симптоми,силното гадене и повръщане започнаха след 7 г.с.

# 655
здравейте момичета, скоро не съм влизала и може да сте ме заличили от списъка с надяващите се , но аз все още съм на тази гара - за статистиката (8.11. начало на Ц.; 27.11. евентуална ову (по-късна) и предполагам лутеална фаза 14 дни - очакван Ц. 11.12.),странното което ми се случи (аз писах във форума за ову, но и тук да споделя) - бях на УЗ на 10ти ден от Ц и се видяха зреещи фоликули, но нямаше доминантен; 7 дни по-късно пак на УЗ не знайно как док.видя течност в "Дъгласа" - което означавало, че се е пукнал фоликул (как за 7 дни узря не знам)и едновременно с това видя друг фоликул с размер 18мм. в същия ден имах церивк.слуз, направих тест за ову и беше  отрицателен; два дни по-късно имах положителен тест за ову и на следващия ден пак на преглед док ми заяви, че не се вижда нищо - нито фоликулът е там, нито има течност, нито има жълто тяло ..... а аз съм убедена, че имах овулация и теста го отчете, а и само два дни по-рано се видя фоликул - та док. ми заяви, че нищо не се е случило - изобщо да не чакам този месец - даже не ми изписа и дуфастон, както обикновено......нещо се обърка според мен тази докторка....вижда течности без фоликул, после при наличие на фоликул пък изведнъж всичко изчезва - ако някой може да изкаже мнение ще се радвам, защото много се обърках и аз.

# 656
За съжаление и аз се включвам в списъка с БХБ и Ц... Днес прокървих но не се отчайвам може би този месец просто не е нашия мили дами. Утре ще се опитам да си взема час за лекаря и ще говоря с него ако може да си прегледам хормоните че изобщо не знам как седят нещата тук. Все пак ще използвам тестовете за О следващия месец хихих.

Събирам си от всичкия прашец че да си имам и пожелавам на всички чакащи дами много спокойствие, любов и топлина в тези тъй студени дни.

# 657
Ние не се пазим от около година,с прекъсвания 2х3 месеца заради командировки на МП....и след 15 дни закъснение си взех тест днес..и какво да видя || ... хем го искахме и знаех че се очаква да се случи,но съм в супер шок..още не мога да се осъзная.Тези дни ще се освободя от работа и отивам на преглед.Стискайте палци всичко да е наред.По мои изчисления трябва да съм 5-6 г.с. Open Mouth Relaxed

# 658
Ирина, не знам какво да мисля и аз. Но това, че си имала положителен тест за овулация, не означава, че си имала реално такава. Той отчита само покачването на лх, но не се знае дали ще се спука фоликулът. А пък това какво е видяла гинеколожката на видеозона е тъмна Индия Bowtie

Срети, много съжалявам Sad А ти сигурна ли си, че е бхб? Да не би да е само прокървяване, а?

Такава група се събрахме за другия месец, че ще има бум на + тестчета Blush

Дрийминг гърл, честито и до финал Hug

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 21:26 от CatGirl

# 659
Srety, извинявай, че ще го напиша, но вече ме съмняваш.. И преди имаше + тест праща ми го на ЛС, после изведнъж ти дойде, писа ми, че е по-добре, че си се разделила с приятеля ти... Сега пак + тест.. Ако за 2 месеца имаш два + тест и ти идва, търси причината! Ако си измисляш, по-лошо за тебе!

Общи условия

Активация на акаунт