Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 226
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, след два + теста и 4 дни закъснение, днес получих кървене и ходих на генеколог. На прегледа не видя нищо и ми пусна ЧХГ, стойностите бяха много ниски - 29,7. Каза, че при такива стойности бременност няма. Прибрах се и направих нов тест -... Защо така се получи не знам... много ми е криво! Sad

# 631
Ех,момичета,много съжалявам за всички  Sad Дано занапред всичко да е наред и да видите скоро своите две черти и този път до термин  Hug
Иначе за зацапването-аз имах и двата пъти имплантационно,но беше много малко и наистина еднократно.Но това е по-скоро изключение.
Срети,честито и лека б  Hug bouquet
Много късмет за всички и дано Коледа сбъдне на всички най-голямото желание  Praynig Hug Hug Hug

# 632
  • София/Дружба
Момичета, след два + теста и 4 дни закъснение, днес получих кървене и ходих на генеколог. На прегледа не видя нищо и ми пусна ЧХГ, стойностите бяха много ниски - 29,7. Каза, че при такива стойности бременност няма. Прибрах се и направих нов тест -... Защо така се получи не знам... много ми е криво! Sad
След два дни пусни още един кръвен. 4 дни е много малко закъснение и няма как да се види на ехо. Стискам палци чхг да нараства Simple Smile

# 633
След два дни пусни още един кръвен. 4 дни е много малко закъснение и няма как да се види на ехо. Стискам палци чхг да нараства Simple Smile
За ехограф наистина е рано, но ЧХГ е ужасно малко за 4 дни закъсние.
Даниела, съжалявам.. дано все пак се случи някакво чудо.. Но все пак погледни няколко поста по-горе, Тончето е обяснила за някои изследвания след БХ..

# 634
Е направо ме убихте.. Каква е тая мода на БХ.. ще ви се скарам!

Я бързо вземайте от розовия ми прашец, докато има!!! HeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 635
  • София
Тонче, аз за първи път събирам прашец и с удоволствие ще си напълня джобовете от твоя! :* Знаеш, че искам принцеса със същото име, дано ми е на късмет, пък и ти ще си още малко "прашеща" Wink

Даниела, съжалявам за лошите новини. Аз още без Б съм започнала с иследванията, препоръчвам ти задължително да започнеш да ги отмяташ особено сега. Стискам палци скоро да се похвалиш и с успешна Б! Simple Smile

Относно симптомите аз съм тъкмо обратното - нямам грам нищо, нито гърдите ме болят, нямам пъпки този месец, не ме боли кръста... Не чакам след 4 дни, но бих изчакала 4-5 дни преди да си направя тест с моят нередовен цикъл. Ако има Б няма да избяга Simple Smile

# 636
Събирам си и ааааз Sparkling Heart

# 637
Лаленце, нашата Мъдрост дойде като Великденско чудо.. Твоята да е Коледно дано Hands PrayHands PrayHands Pray

# 638
Дами благодаря ви за честитките! Да се оплача набързо така като за финал на деня. Вчера бях в спешното че нещо много ме болеше корем и там след 5 часово чакане ми изкараха бактерия някаква и изобщо се отнесоха с мен като с боклук. Хвърлиха ми там някакви антибиотици и си ме отпратиха въпреки че на 3 лекаря обесних че имам 5 дни закъснение и 2 положителни теста. Нищо не направиха. Днес бях при личния и ми каза в никакъв случай да не вземам тези хапчета. Назначи ми кръвен обаче часа ми е чак за следващата седмица във Вторник в 11:10. Каза да не пия никакви лекарства освен ФК (която приемам вече от 2 месеца) докато не се потвърди има ли бременост или не. Та така ... аз все още нямам цикъл. Зацапванито което имах отмина за 2 дни и си беше все така блееееедо кафяво и само няколко капки нищо повече.

Сэбирам си и аз от прашеца въпреки че повече се надявам на синичко аз хихи. И така дами успешна седмица на вас да ни залеете с тестове с хубави две чертички. Heart

# 639
Срети, да ти кажа за болки в корема.. при толкова ранна бременност.. в спешното никакво внимание няма да ти обърнат.. И не само в България.. то АГ в чужбина няма да те погледне преди 12-13г.с .. много гадно но факт, тук поне аг-тата ни са любезни, особено ако си платиш..

Не знам, каква е и как са я открили тази бактерия, но ако не приемаш прогестерон е добре освен ЧХГ да пуснеш и прогестерон, зацапването може да е било заради ниските му нива.. а той е най-важен в този период.. Кога ще излезе чхг-то? Нямаш ли аг, което да те консултира, ЛК не е най-добрия вариант...

# 640
Ами напротив една колежка сега е бремена в 10 г.с. и вчера понеже за първи път ходи на лекар и каза че дори много е чакала. Просто тук в спешното не им пука за теб. Когато бях с напукана кост ми го изкараха натъртване а уж ми правиха снимки за които трябваше да платя една маса пари. Добре че се прибрах в България та ми обърнаха внимание. А иначе що опира до АГ ако Джипито те прати ще ходиш в противен случай ти излиза дявол и половина. Котаго бях само на консултация чисто и просто обикновен преглед (без да ме прати джипито) трябваше да платя около 150£. А иначе за излизане на изследванията за кръвните не съм сигурна но по принцип предишните които съм си правила са излизали още на същия ден. Ще говоря с личния и за прогестерон благодаря ти за съвета Heart

# 641
  • София
ton4etyyy събирам в пълни шепи от розовото чудо ( много искам една малка дама ) ,

Srety съжалявам за преживяното , но за съжаление в голяма част от Европа спешната помощ е на по-ниско ниво от нашата , а ако трябва да чакаш за планов преглед през личният вероятно ще стане след около 2 месеца Sad .

Само да ви кажа , че на мен ми изчезнаха симпромите , но айде да видим какво ще стане след няколко дни .

commala обещала съм си да го направя в понеделник или вторник .

Топъл , усмихнат и ползотворен ден ви пожелавам .

# 642
Здравейте, момичета!
Даниела, съжалявам за БХ, наистина станаха страшно много за последните 2 месеца, какво е това чудо?!
Срети, дано мине и не се налагат антибиотици, но според мен послушай Тончето и си виж прогестерона, много в важен,

Относно зацапването, аз пък този месец имах точно 3капки на 7мия ден след О. Перфектното имплантационно. Днес ми е 1ви ден закъснение и теста е -. Определено мислех, че е станало, имайки предвид зацапването, но уви. Няма нищо сигурно, нито един признак не може да докаже на 100%, че има Б.
Билянита, разбирам вълнението и нетърпението ти, всички сме го изпитвали Simple Smile Стискам ти палци да видиш двете чертички

# 643
  • София
Beloved Summer Sparkling HeartSparkling Heart
ох с предната бременност ( 2015 г. завършила с аборт )  имах ужасно много симптоми седмица преди закъснението ,
толкова киселини не съм имала в живота си , напрежение ужасно , истериите ми бяха всеки ден , нямаше храна от която да не ми става зле на стомаха , кошмар , точно си бях записала час за гастро и взе че ми закъсня , после 2 положителни и тн. не ми се говори , но идеята ми беше , че доста рано имах симптоми , а сега може би са плод на въображението ми .

# 644
  • София
Седмица преди закъснението няма симптоми на бременност. Освен ако сте сгрешили в изчисленията за закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт