Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 228
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Четирима! Толкова чакане е само за двоен резултат, няма как Purple HeartBlue Heart

# 616
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! Дано поне половината станат факт до другат година!

Тонче и ММ се натиска за 4ри, но ще видим както ще ни донесе съдбата и кога:)

Срети, тихичко честито, до термин да е!

# 617
Аз понеже не видях тест.. Срети, истиснки + ли е.. Нещо се обърках.. Дано да е до финал Simple Smile

# 618
  • София
Момичета ,
можете ли да ми кажете ( сори за глупавият въпрос )  имплантация може ли да е факт без да има зацапване ?
Оф търся всякакви симптоми  , странното е че ( надявам се да не е плод на въображениети ми ) усещам някакво напрежение ниско долу  като преди Ц , гърсите ме наболяват , но Ц тр да дойде или да не дойде след около 11 дни , а тези симптоми ги получавам 4-5 дни преди това .
Уф нещо явно не съм Ок с главата , сутринта даже тест си купих представяте ли си , абе луда работа , но ще си го паза за другият понеделник.
Пожелавам ви успешна седмица и новини , които да стоплят душичките ни в този студ .

# 619
Билянита, по-скоро е рядкост да има зацапване при имплантация. Аз и трите пъти не съм имала. Но при теб щом МЦ е чак след 11 дни, дали не е възможно да си в овулация?

# 620
  • София
commala овулацията беше миналата седмица  20 и 21,11,2017 г. засечена с тестове Ill
може би е настинка знам ли вече Simple Smile

# 621
commala овулацията беше миналата седмица  20 и 21,11,2017 г. засечена с тестове Ill
може би е настинка знам ли вече Simple Smile

В такъв случай, НЕчакаш около 5.12, търпение още 5-6 дни и правиш тест:) Може да е много неща, но да се каже да ли е Б е твърде рано. Стискам палци!

# 622
Аз розово зацапване имах само при първата биохимична, следващите два пъти (една неуспешна БХ и настоящата успешна Б) съм нямала нищо.. Изключение е да има зацапване, не правило Simple Smile Стискам палци, но ти е раничко за тест със сигурност.

# 623
bilqnita, напълно те разбирам! Аз имам чувството, че откакто правим опити за бебе още от овулация ми започват симптомите - болезнени гърди, неразположение, неуправляеми емоции - и така до цикъл. По принцип симптомите на бременност (ако ги има въобще, защото не е задъжително в първите седмици) са същите като преди да ти дойде и трудно можеш да различиш причината. Thinking
А доколото до зацапването при имплантация, аз също знам, че е по-скоро рядкост. Всъщност по този начин разбрах за биохимичната бременност този месец. Имах зацапване, което изобщо не приличаше на цикъл точно около дата, когато трябваше да ми дойде и затова си направих тест. Но от самото начало имах чувството, че нещо не е наред и че не е имплантационно кървене. То обикновено е оскъдно и не продължава дълго, а при мен беше постоянно ту повече, ту по-малко. Пих за кратко дуфастон и като го спрях си ми дойде. Честно казано, ако отново имам зацапване, не знам дали бих искала да правя тестове преди да се уверя, че не е цикъл. Тези дни в неведение ще я бъде ли Б или не бяха ужасни. Но както казва Kamache.yo, има и добра страна - поне знаем, че можем да забременеем Wink

# 624
Неприятното при БХ е, че не се знае от какво се получава и редовно не се търсят причини за нея.. Препоръчвам да се проследят нивата на прогестерон, има ли какво да скапва качеството на Я или С (при нас беше ясно, че е възможно да е инсулиновата резистентност); тромбофилии... не са евтино изследване, но според мен при БХ не бива да се чака реален аборт, за да се пуснат..

# 625
ton4etyyy, а според теб кои са задължителните неща за изследване след БХ? Прогестерон кога се изследва? Ние си мислехме с ММ да направим и една спермограма. А лекарката ми каза, че задължително ще пия дуфастон, което не е най-приятното нещо на света, но целта оправдава средствата.

# 626
О, ако няма спермограма.. Задължително първо това. прогестерон се изследва на 7-ми ден след доказана овулация. Дуфастон не пречи да се пие, но пак трябва да е след доказано Ову. При мен само дуфастон не бше достатъчен, защото дори с него прогестерона ми беше на долната граница, когато видях + тест.

Иначе съм пуска всичко от по-горе написаните от мен.. Оказа се, че имам дефицит на Б12, вит. Д и фолиева киселина, въпреки че ФК пиех.. Всичките неща + инсулиновата ми резистентност скапваха Я ми.. И при ММ сперматозоидите.. Докарахме го до + резултат в крайна сметка.

# 627
Аз също нямах зацапване при имплантацията.

# 628
  • София
Благодаря ви момичета ,
дано се изненадаме с едно предколедно +   всяка една от нас .
Сърбят ме ръцете да препишкам един , но е мнооого рано за резултат Disappointed
ако устискам до края на седмицата ще е добре .

Прегръщам ви силно .

# 629
Благодаря ви момичета ,
дано се изненадаме с едно предколедно +   всяка една от нас .
Сърбят ме ръцете да препишкам един , но е мнооого рано за резултат Disappointed
ако устискам до края на седмицата ще е добре .

Прегръщам ви силно .
Нааааай-рано в неделя се тествай , преди това няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт