Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 248
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Привет, Атадар, винаги се радвам, когато се включи някой, който е извървял дългия път, по който ние сме тръгнали. Благодаря ти, че ни вдъхваш надежда Hug

# 451
atadar, аз не съм била в темата, когато си писала, но много се радвам на хора с повече дечица. Да са ти живи и здрави. Hug

# 452
Здравейте, момичета!

Надявам се, че приемате нови попълнения Wink

Аз съм на 38 години и имам две деца - кака на 11г. и разбойник на 9 г. С каката минахме през 3 годишна борба  за забременяване, която включваше две инсеминации ( неуспешни) и операция от варикоцеле на мъжа ми, освен всички други изследвания. Забременях спонтанно в момента, в който си взех списъка с изследвания, които са нужни, за да започнем инвитро процедура. С малкия забременях на 4-тия месец , след като спряхме да се пазим, но си мислехме, че сигурно пак с години ще чакаме и така разликата между двамата стана две години без малко.
И сега след толкова години отново съм на стартовата линия, защото всички вкъщи ме убедиха да имаме трето дете.
Но ми се повтаря отново ситуацията с първото дете и вече почти година опитите ни са неуспешни. Отново всички изследвания минах, върнах се при лекарката ми от репродуктивната клиника, която за моя изненада ме и помнеше. Предстои ми хистероскопия следващия месец за махане на полип и се надявам, че това вече ще е разковничето за неуспехите. Слава богу, все още имам яйчников резерв, но...

Желая на всички да видят съвсем скоро двете чертички и да сбъднат мечтата си!

# 453
Добре дошла , Montal и скорошен успех . Дано нещата се получат по-бързо и да се радвате на още едно слънце  Hug

Атадар , аз съм доста време в темчката , но не те помня / което значи , че все пак не съм от многооо дълго/ . Радвам се , че вече 3 пъти си постигнала мечтата на всяка жена . Hug на мъниците  Heart Eyes

# 454
  • София
CatGirl Hug Hug Hug кратка версия .... трудна работа, но ще се опитам  Rolling Eyes записах се във форума може би 2007 ...  бяхме семейни вече повече от година и времето за бебе беше дошло. Бяха ми сложили ваксината срещу рак на шийката на матката - и ме посъветваха да не правим опити някакво време - вече не помня - но нали знаете, като ти кажат не прави нещо ... едва дочакахме да започнем с опитите. разбира се не стана от раз ... минаха шест месеца - време в което мислех само за това, рових се, четях ... психирах се в общи линии. след шестия месец започнахме със изследванията ... намериха ни лоша спермограма и трихомони - от там д-р Бъчваров и д-р Кацаров - първия ни помогна да преборим трихомоните, но спермограмата дори се влоши, Кацаров се знае - класика - варикоцеле и операция ... в '' Щерев ни казаха, че с тази спермограма не сме и за инвитро - за икси сме ... Tired след операцията три месеца се очакваше влошена спермограма. тук ще вметна, че майка ми е имала проблеми със забременяването и е прибегнала до една магия с алое - другото, тя е медицинско лице, това са бабини деветини, но факта е, че го е пила два пъти и има две деца Rolling Eyes реших, че нищо не губя да го пробвам. и така няма и месец след операцията и след година и половина опити ни се случи първото чудо - естествено без ИКСИ. Бременността ми премина леко и вълшебно, с усложнение в края - последния половин час - когато за малко да изпуснат бебето и се наложи секцио. заради него казаха две години да се пазим Rolling Eyes а вече ви споменах, как реагирам на забранени неща. Имахме някакви съмнения, че не сме се опазили, година след раждането, оказа се фалшива тревога, но от реакцията на доктора си реших, че и да не се пазим не е страшно ... и все пак и втория опит ни отне 10 месеца тежък труд  Wink на десетия месец реших че ще си за джуркам отново алое - много съм нетърпелива - тук обаче е важно да се знае, че бременна в никакъв случай не трябва да пие алое, защото може да пометне ... и затова винаги преди да го пия си пускам кръвен тест - защото схемата му е да се започне три дни преди цикъл с приема. те на 10 ден след овулация си пуснах кръвен тест и се оказа, че няма нужда да пия алое имах ЧХГ 27 ... малко, но ясно! изкарах още една вълшебна бременност и въпреки огромното ми желание за естествено раждане, отново се наложи да ме срежат. второто ни чудо е заченато точно на велик ден /бях на преглед точно тогава и се видя течност зад матката - сигурен знак за овулация/ и се появи пак по спешност / направих един полу шпагат на първия сняг 2011 и на следващия преглед бях със 5 см разкритие и изтичащи води .../ на третия ден от Коледа.  третото ни чудо - макар винаги да сме мечтали за три -- третото беше план де лукс - за когато ни домъчнее за бебета. е то ни изненада - истински подарък от Господ, във възможно най - неподходящия момент. Доста я пооревах в началото, защото се чудех дали няма да се наложи да я махнем, но съпруга ми извади най - мъжката реакция, за която някога съм чувала и виждала ... и после само се молех да съм изревала, всичкия рев, който и се полага за живота ... е не е точно така, доста е ревлива, но и безкрайно усмихната. Появи се и дойде, както каза една приятелка ''с късмета си!'' и всичко се нареди идеално. имах щастието да се порадвам на още една бременност, която след двете първи секцио, за съжаление също завърши така, но ... това ми било писано. трите ни деца са с по 2 години и малко разлика и в къщи е страшна лудница. те са истинска партия и сила, ние сме малцинство ... на планираме повече бебета, колкото и да обожавам тези периоди в живота си, благодарна съм, че съм имала щастието да ги изживея и че три диви дзверчета вилнеят в къщи след тях! от друга страна съм си казала: бебе няма да махна! каквото е писано!
та след ''краткия'' ми разказ, поуката е, чудеса се случват, кой, каквото ще да казва!!! случват се и то когато най - малко се надяваш или очакваш, случват се, точно когато трябва да се случат! не спирайте да вярвате и дай Боже многооо хубави новини в най - скоро време Praynig Peace Heart Eyes Montal дано скоро се похвалиш Praynig
*Мери* явно не си от толкова отдавна - аз последно съм се вясвала 2014 Peace но все пак не се задържай повече Wink 

# 455
Добре завърнала се atadar! Живи и здрави да са дечицата ви! 🍀💕🌟

# 456
Еха, атадар, много благодаря за тази прекрасна история! Имаме нужда от време на време да чуем ,че чудесата се случват, защото не крия, че има доооста моменти на отчаяние Simple Smile Аз съм в групата вече година и 2-3 месеца, много са мили момичетата, но без да се сърдят, искам вече в отчетна Grinning
Монтал, дано пътят ви към трето детенце не е много дълъг и съвсем скоро да ни се похвалиш.
Да са ви здравички децата и много да ви радват ! Аз също тайно си мечтая за 3броя Simple Smile

# 457
  • София
atadar, аз срам не срам те помня Simple Smile Следях темата преди много години, когато бяха започнали да ми откриват различни ендокринни проблеми преди още да ми е време за детенце и тук ми давахте много надежда. Радвам се, че мина да ни видиш и се надявам да ни орисаш да те последваме Simple Smile Да са ти живи и здрави дечицата!

Montal, добре дошла! Дано скоро да ни се похвалиш Simple Smile

Момичетата, които искат да се запишат в списъчето моля да ми пишете на лични, за да съм сигурна че няма да изпусна някоя вест Simple Smile

# 458
  • София
Момичета, аз съм с 4 дневно закъснение! Утре сутрин ще правя тест! И ние се борим за трето!!! Дай Боже на всички ни! Стискайте по едно палче! Утре след теста ще се отчета!!!

# 459
Gerretooo, стискам палци! 💞🍀😍

# 460
Момичета, аз съм с 4 дневно закъснение! Утре сутрин ще правя тест! И ние се борим за трето!!! Дай Боже на всички ни! Стискайте по едно палче! Утре след теста ще се отчета!!!
Еее супер. Много се зарадвах. И ние се борим за трето. Стискаме палци и чакаме новини!

# 461
  • София
newsm32 КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕ newsm32

Скрит текст:

Dani_dani_p, първи ден на МЦ 16.10, предполагаема О 05.11., ТЕСТ/мц 19.11 EFP
Axenia, първи ден на МЦ 27.10, предполагаема О 08.11., ТЕСТ/мц 22.11 EFP
Kamache.yo,  предполагаема О 08.11., ТЕСТ/мц 23.11   EFP
DiyanaCh, първи ден на МЦ 24.10, предполагаема О 09-10.11., ТЕСТ/мц 24.11 EFP
Srety, първи ден на МЦ 26.10, предполагаема О 09.11., ТЕСТ/мц 24.11 EFP
Yasmeen, първи ден на МЦ 26.10, предполагаема О 09.11., ТЕСТ/мц 25.11 fertilization
Keit09, първи ден на МЦ 24.10, предполагаема О 11.11., ТЕСТ/мц 25-28.11 fertilization
Beloved Summer,  предполагаема О 14.11., ТЕСТ/мц 27.11 fertilization
bilqnita,  първи ден на МЦ 07.11, предполагаема О 19-20.11., ТЕСТ/мц 03-04.12 fertilization
Feline^, първи ден на МЦ 11.11, предполагаема О 23.11., ТЕСТ/мц 08.12 fertilization
*Мери*, първи ден на МЦ 19.11, предполагаема О 03.12., ТЕСТ/мц 11.12   fertilization

Gerretooo, стискам палци! EFP

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 08:28 от Госпожа Лаленце

# 462
Кат, а какво става с теб? След отрицателния един ден преди датата има ли някакво развитие? Дойде ли Ц или чакаш?

# 463
Благодаря, че питаш, Дияна Hug
Аз съм с мц. Писах на Лаленце да ме махне от списъчето. Криво ми е и ми е притеснено, че годините си вървят. Но сама съм си виновна, че съм спала толкова дълго време.
Успех на всички чакащи и гонещи точния момент тази седмица Heart

# 464
Е не знаех, но не се сдухвай. Не знам колко време си “спала”, но лично аз вярвам и ти пожелавам най-скоро искрено щастие!
Не забравяй - по Коледа стават чудеса Simple Smile
Прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт