Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 527
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Като ги гледам колко време посвещават на гримиране, фризиране, изкуствен тен... и се изморявам. Прилича ми на пристрастяване или някакви страхове да не би да не фитнат на представите. Енджито всеки път я съжалявам като се сетя за изкуствения тен, който трябва да прави, това е ангажимент, който яде време от по-приятни или полезни неща. Като пристрастяване и връзване към един дилър.

# 1 546
Скрит текст:
Смайли  bouquet hahaha Hug
Всички са подходящи , ще си заплюя две и четири , да не ми ги грабне някой . От утре ще съм опулена.
Няма да пиша в СО до края на ВБ Mr. Green .Знаеш ли на мен Алфредо къде ми беше върховит- когато беше с костюма , Саче хапваше , а той, минавайки , през рамо , се облещи. Утре на запис ще ти кажа на коя минута е. Там изглеждаше супергротескно.  smile3506

За този момент говориш, нали  Laughing

JoyJoyJoyJoy

Падрееее...
Ойойойой, конннньо JoyJoy
До тук стигнах и щях да си изплюя кафето JoyJoy

Бързо, пийни малко ВудиШка...и се СпокоИ... Joy

# 1 547
Като ги гледам колко време посвещават на гримиране, фризиране, изкуствен тен... и се изморявам. Прилича ми на пристрастяване или някакви страхове да не би да не фитнат на представите. Енджито всеки път я съжалявам като се сетя за изкуствения тен, който трябва да прави, това е ангажимент, който яде време от по-приятни или полезни неща. Като пристрастяване и връзване към един дилър.
Аз пък по този повод да си кажа, от началото на сезона се чудя на изкуствения тен на всички млади ВИП-аджийки в сезона. Все си  мисля, че на запад с манията към всичко здравословно, все повече се цени естествения бял цвят на кожата и почти не се вижда звезда - почитател на солариума, а ето ги нашите - като циганка до циганката.

# 1 548
В тези краища на България нито един човек не съм чула да нарича чубрицата или шарената сол мерудия. Аз го знам като подправки.
Нито "гърне с мерудия" знам какво е, нито "на всяка манджа гърне с мерудия"Joy

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 11:39 от daniela19

# 1 549
Манията не е само при ВИП-овете. Много мои приятелки ходят целогодишно на солариум, което за мен е не само губене на време и средства на вятъра, а и нездравословно. Но... така става като ни заливат с подобни примери "по телевирора" вече над 10 години. Аз съм на 29 г. (като ЕнджитУ , ама моите са действително толкова Ill ) и точно нашето поколение израсна с такива примери - колкото повече силикон, изкуствен тен, екстеншъни и "подобрения", толкова по-добре. Така че изобщо не им се учудвам на приумиците на известните.

# 1 550
  • Оптимист по принуда

Бързо, пийни малко ВудиШка...и се СпокоИ... Joy
аа и сИоНга ши боцна Blush

# 1 551
  • софия
"На всяка манджа мерудия" е израз, който винаги съм знаела и е широко разпространен. Около мен няма някой, който да не го е чувал и да не знае какво означава.

# 1 552
Много се смях снощи.  Laughing На Сашето може Борко да ѝ е виновен, но на мен ми е виновна тя! - стартирах с две препечени филийки с масло и мед. Flutter

И на Миглена се смях. Как издирваше тая сьоНга, а Алфредо блажено си спи. Все едно тоя мъж няма да навършва 50, а 5 годинки и не може да се оправи сам.  Laughing

Кой е този Лъчо, дето все го споменава? Гаджето му ли?

smile3532

# 1 553
Очевадно е, че ББ не долюбва Йонко- Тото въобще!
Мисля, че ще го оставят до край, и всички ние ще гледаме, как ББ смазва или се опитва да смаже самочувствието на Йонко- Тото!
Бас ловя!

# 1 554
Антон така злобее, че не е вече в Къщата, че няма накъде повече. Тото, Петканов, Златков - за всеки има мнение обратно на масовото, само Джулито е душичка. Rage

# 1 555
Тези дни много се смея на предаването и то на Сашка,  много е сладка милата. .. Не мисля че е напълняла.
А пък за Джулиана не знам как някой ще те възпитава да се обаждаш и да се вреш където трябва и не трябва,  ужас. Angry
Миглена пак се беше разкрасила, намира си тя начини. А пък като се разправяше с Шефа едвам я изтърпях. Правилно й казваше той коя е, че да й се обяснява. Заслужава никой да не й обръща внимание.

# 1 556
Направо ще се откажа да гледам Гала заради този плужек Тоньо Sick
Леле ,каква уста е отворил и бълва глупости на килограм,той ми говори за характер,за позиция  ooooh!
Ужасно малко човече,което кряка сега като е на диванчето на сигурно #Crazy

# 1 557
Като ви чета за мадам Антон, изглежда се е възстановила от стреса тази персона. Защото в къщата на бб беше като мокра кокошка.

# 1 558

От вчера вече си имам фаворит за финала
единствения човек вътре, които не ме натоварва , а ме забавлява и разсмива...все пак ББ е за разтоварване

newsm44 newsm18  САШКА , САШКА , САШКА newsm18 newsm44

# 1 559
Този Антон на левия бряг ли е?
Да, типична мижитурка си беше в къщата.

И от мен глас за Сашка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт