Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 443
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 710
Ае , хора , Мегза си има тема в БГмама Flushed
Не че са ласкави отзивите , но си има.

Къде е тази тема?

http://www.bg-mamma.com/?topic=984004.15;topicrefid=20

# 1 711
  • София
Някой може ли да ми разкаже какъв точно е проблема между Миглена и Петров - защо не се разрешава на Миглена да влиза в кухнята?

# 1 712
Да,ама на мен ми се струва, че Мегата нарочно се върти в кухнята...за да ги дразни.
Тази кухня е и нейна. Ще се върти колкото си иска все пак.

# 1 713
  • София
Да,ама на мен ми се струва, че Мегата нарочно се върти в кухнята...за да ги дразни.
Точно! Като фантом не би трябвало да се вижда никъде.

# 1 714
  • София

Къде е тази тема?

http://www.bg-mamma.com/?topic=984004.15;topicrefid=20

Благодаря Simple Smile

# 1 715
Направо съм отвратена от това същество Миглена, не може да понася да не е в центъра на скандала. Ако си мисли, че това ще увеличи продажбата на парцалите й, жестоко се лъже.

# 1 716
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Някой може ли да ми разкаже какъв точно е проблема между Миглена и Петров - защо не се разрешава на Миглена да влиза в кухнята?
Не че не й се разрешава, просто Петров не иска да е в едно и също помещение с нея. А останалите са на негова страна, защото иначе няма кой да им сготви.  Laughing

# 1 717
Шефът не иска да е покрай нея.

# 1 718
  • Испания

Къде е тази тема?

Докладвах я. Да видим дали е регламентирана.

# 1 719
Аз тук съм зад шефа. Мегата ме дразнииии в тоя ситуация. Бе махни се малко от там бе...

# 1 720
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не ми се гледат и слушат повече скандали, искам да гледам СаЧето пък.  Crossing Arms

# 1 721
Аууу, Петров няма да готви ако Миглена е в кухнята. Настава всеобщ смут, тъй като никой друг не може да сготви една манджа. Колко са злеее

# 1 722
  • София
Не че не й се разрешава, просто Петров не иска да е в едно и също помещение с нея. А останалите са на негова страна, защото иначе няма кой да им сготви.  Laughing

Шефът не иска да е покрай нея.

Мерси

Ама Маргарита как смешно я имитира как говори хахаха

# 1 723
Кюфтетопържач си...рече сачето Joy

# 1 724
 Гани как се мъкне след Шрек и му приглася  Joy  "Да, така,така е." Дърти свекърви и двамата

Общи условия

Активация на акаунт