Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 508
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 845
Мдам, няма име, което да започва с Ю. Така съм учила навремето...освен Юлиан Trollface
Абе имаше нещо там с Й и О в началото на име, ама съм забравила, по-младите да кажат...

Има:
http://oldm.bg-mamma.com/index.php?action=names;startwith=%DE

# 1 846
  • Испания
Само ме захейвате тук, та моят Ричард щеше да остане без вечеря. Пък той не яде какво да е. Като каже: "Намажи ми филии" и вдигам кръвното. Изпотих се от сложността на модела.

Все пак не съм известен дизайнер, нито Куку Шрапнел. Ама стъкмих вечерята.

Оооооооооххххххххххх!

# 1 847
Ако бях на мястото на Миглена, демонстративно нямаше да изляза от кухнята. Ей така, от чист инат. Цял ден щях да си стоя, да си хапвам моркови и да мия чинии. Simple Smile

# 1 848
"Лепотица",грозотата й прилича:

Скрит текст:

Същински Пеньо

# 1 849
Ако бях на мястото на Миглена, демонстративно нямаше да изляза от кухнята. Ей така, от чист инат. Цял ден щях да си стоя, да си хапвам моркови и да мия чинии. Simple Smile
И аз,тя да не е излязла,че пропуснах края. И все пак ще гледаме палава шанелска бабишкера да вири краци в Брадъра, за кака Лепа говоря. smile3534

# 1 850
Не знам дали Джулчето има право да си вижда мъжа и кученцето, но ми стана мъчно за нея. Може да е клю-клю станция, да вади бисери, да дрънчи на кухо, но има добрина в момичето.

Мен така и не успя да ме подразни. Даже не ми се струва толкова тъпа, колкото предполага гуменият й вид. Я колко добре си обосновава в повечето случаи номинациите. И така баавно, напоително обяснява, едни плаавни жестове, една лека досада и меланхолия в погледа тип "несъвършен е този свят, ама какво да го правиш, добре поне, че съм аз да го крася!" Клюкарства малко, ма то в тая скука, какво да прави човек?! Пък може и за информиране да мине, че ако не е тя, сума неща ще пропуснат. Тая вечер реши да си вдигне малко благородния рейтинг и така простосърдечно и патетично го презентираше, че ме умили.

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 23:53 от usmihni_mi_se

# 1 851
  • София
                ЕПИЗОДА 26.10.2017

https://videobg.nova.bg/novatv/2018/vipbrother/vipbrother-2017-10-26.mp4

# 1 852
Ганка си я спестих. Шетах си в кухнята (няма я Мегата, та мога спокойно да си готвя и мия) и слушах: "олее, олее". Много тъпо беше всичко, но както и да е. Какво изкушение е туЙ? Писмо от мъжа ѝ, който надали е грамотен, ваучер за фризьор - че тя няма коса, к'во ще ѝ фризират? И сладко кученце, което вече не я помни. Не за друго, а явно отскоро го има (олее, колко е порастнало).
Я да сложат пет паници пред СаЧка - чесново сосче, ефирни кюфтенца, тортичка, супа в чашка... Е, това е истинска вътрешна борба и изкушение. Да го изям или да не го изям, туй е въпросът.

# 1 853
  • София /Абсурдистан
Аз тотално загубих интерес. И участниците гола вода, и коментаторите също. Липсва ми колорита на Захажаева.

# 1 854
  • Оптимист по принуда
Момичета, не го гледах, кажете само моля, защо я е нямало Миглената?

# 1 855
  • София
И сладко кученце, което вече не я помни. Не за друго, а явно отскоро го има (олее, колко е порастнало).

Помнят, помнят.Нас ни помнят кученца от преди три години.А нашата помни първата си собственичка вече шеста година.И така и се радва, като я види.

# 1 856
Ако ще влиза Лепа Брена, то това вече не е Сезон на любовта издание. Това е: Ретро чалга reloaded... Да пуснат и Радо Шишарката и Кондьо от затвора вътре, че Саше Васе да се роди направо... Само чалготии и плюскане, коньо... И една Миглена за сол и пипер...

# 1 857
На промото даваха, че Богданска се развика на Миглена. В епизода даваха ли го?

# 1 858
На промото даваха, че Богданска се развика на Миглена. В епизода даваха ли го?
Даваха го. И Петканова реши да помогне уж дипломатично, Миглена да излезе от кухнята, като ѝ каза че я чакала да поговорят, ама Мегз ѝ каза че може да не иска да говори с нея...

# 1 859
  • sofia
 Ама че тъпо. Лепа Брена...Да бяха вкарали световно известен готвач! Да зарадват Сашето. И да изнервят Шрек Петров.

Общи условия

Активация на акаунт