DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 7

• 69 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Превод на репликите на  3-ти фрагман....

Цитат
Фраг 17--3

- Назлы мы должны быть еще внимательнее, не будем
- по моему проблема в чувства
- каких чувствах?
- ты не смотришь на меня как влюбленный
- по правде не буду лукавить, иногда у тебя получается
- сильно болит
- немного, скоро пройдет
- иногда ты так смотришь, что даже я верю что ты влюблен
- это и тебя касается, ты можешь относится ближе по отношению ко мне. Иногда мы выглядим как два чужих человека
- не обижайся, но я не могу на людях ходить и говорить "Любовь моя, душа моя"
- но это договор
- ну конечно, может еще и целоваться будем, потому что соглашение
- если надо будет, то поцелуемся
- никогда!
- никогда не говори никогда

# 121
  • Варна
е на края има още реплики, които не са ги превели

# 122
  • София
Значи Ферит се държи супер адекватно и спазва обещанието си. В крайна сметка това е договор. Едно, че не му представлява проблем да го "играе" влюбен, второ, че е готов на всичко- целуване, прегръдки, дет' се вика и по-далеч ще стигне, ако се наложи Wink, а тя "никога" и толкова. Според мен точно държанието на Назлъ е породило съмнение у Асуман и Дениз. Crossing Arms Хубаво, не е задължително да му вика галено, ама поне да го гледа влюбено. Тя го гледа сърдито.

# 123
  • Бургас
Много държа да ви споделя какво прочетох в погледа на Ферит на финала на откъса. Когато Назлъ скочи да му носи супа, а той се замисли и сякаш питаше "Това ли..... това ли е щастието?" Не разбрах третия трей, но откъсът беше прелест!

# 124
Гледай ти,не мога да повярвам-Ферит не кара колата си ,има и той шофьор.Е за нуждите на сцената стои отзад при Назлъ. Joy Joy Joy Joy

Как си я гледа Феритко като и каза- никога не казвай никога и как прехапа устни.Едва ли не, още сега ще се целунем-едвам се удържа да не я награби  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 21:59 от Keskinowa

# 125
   Когато някой по-горе беше писал,че може да има и целувка си помислих,че едва ли ще ни огрее скоро това щастие,но след като прочетох репликите от фрага почти съм убедена ,че скоро пак ще има изпепеляваща целувка...Всички и от опит знаем,че след "никога" става точно това-никога...Heartbeat
Тони,и аз това прочетох в погледа на Ферит,а и "колко е хубаво да те чака някой у дома"..

# 126
е на края има още реплики, които не са ги превели
Това бяха пуснали преди! Peace

Сега открих последните думи на Назлъ..... Joy
Цитат
"послушай меня Ферит, не пытайся меня поцеловать, закачу скандал, оба опозоримся"

Цитат
Когато някой по-горе беше писал,че може да има и целувка си помислих,че едва ли ще ни огрее скоро това щастие....
Моя милост го писа! Wink

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 22:12 от Zlatina3

# 127
Здравейте момичета!
              Благодаря нова къщичка!
                        Благодаря за всичко споделено!
Не съм от най-активните, но напоследък имам проблеми с лаптопа,трябва да ми го преинсталират,та затова хич ме няма.
Вижте на какво попаднах:

# 128
  • София
.....
Цитат
"послушай меня Ферит, не пытайся меня поцеловать, закачу скандал, оба опозоримся"

......
Е, нека да направи скандал и тогава всички ще разберат, че това не е брак. Все пак ще я целува съпругът ѝ, а не шефът, макар че и в ръцете на шефа се разтопи. Wink

# 129
  • Бургас
.....
Цитат

......
Е, нека да направи скандал и тогава всички ще разберат, че това не е брак. Все пак ще я целува съпругът ѝ, а не шефът, макар че и в ръцете на шефа се разтопи. Wink

Умен е Ферит бей: той така ще я целуне, че с омекнали крака и душа, Назмие ханъм едва ли ще се сети да направи скандал..........!!! Wink

# 130

Умен е Ферит бей: той така ще я целуне, че с омекнали крака и душа, Назмие ханъм едва ли ще се сети да направи скандал..........!!! Wink

newsm10 newsm10 newsm10

# 131
  • Варна
Гледай ти,не мога да повярвам-Ферит не кара колата си ,има и той шофьор.Е за нуждите на сцената стои отзад при Назлъ. Joy Joy Joy Joy

Как си я гледа Феритко като и каза- никога не казвай никога и как прехапа устни.Едва ли не, още сега ще се целунем-едвам се удържа да не я награби  hahaha hahaha hahaha

Остана да й каже, я дай да потренираме - хахахаххахаххаха GrinningGrinning

# 132

Как си я гледа Феритко като и каза- никога не казвай никога и как прехапа устни.Едва ли не, още сега ще се целунем-едвам се удържа да не я награби  hahaha hahaha hahaha

Остана да й каже, я дай да потренираме - хахахаххахаххаха GrinningGrinning

Joy Joy JoyНе знам те ще тренират ли,но ние вече оттренирахме епизода в неделя  Joy Joy Joy Joy

# 133
Фери ще си открадне някой целуфан  Heart Eyes

# 134
Абе, аз имам чувството, че Назлъ не е сърдита, ами е в отбранителен режим, затова е малко студена и на тръни Joy Така де, надали ще е забравила изпепеляващата целувка с вкус на уиски, която и дойде като гръм от ясно небе. Wink Нали Ферит ѝ обеща, че няма да се влюби в нея и при първа възможност ще се разведат. Вижда го обаче, че е сменил плочата и се страхува от собствената си реакция, ако той пак я приклещи. hahaha Така де, момичето има гордост, роклята с бензин щеше да я залива,ама и двамата знаят кой и в ръцете на кого ще се разпадне на съставните си части... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт