Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 761
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 75
Аз имам едни дънки които са с много широки крачоли и ръб. Преди години много ги харесвах и носех, но, вече не...

# 76
Не нося рокли, поли и дънки тип чарлстон.

# 77
Дънките и панталоните с паднало дъно. Съжалявам, но ми приличат на гащи, увиснали от събрани.... е сещате се какво Confounded
Дълбоки, разголени деколтета - грозни са ми.
 Къси поли - тип колани. Отврат.
Потници през лятото - седят ми отлично, но така и не свикнах да излизам с тях навън.
Цвят - червено - винаги ми е бил крещящ и въпреки, че го обичам, не бих го облякла!

# 78
На панталоните около коляното им мина отдавна модата. Ей, имах едни дънкови потури до коляното, от лек плат, 2 лета ги скъсах от носене. Но вече не бих сложила такова нещо.

Забелязвам, че хич не мога да понасям тесни дънки напоследък.
Това лято в Италия беше пълно с такива, в НМ също се предлагат отскоро, може би пак излизат на мода Thinking

# 79
Модата се върти...високите талии от преди години пак са на мода, както и всички друго, на което му е минало модата. Simple Smile

# 80
Въпросът не е в модата, а в това, кое ти е удобно.
Абсурд е някой да ме накара да нося дънки с висока талия или боцкащ пуловер, пък било то и писък на модата.

# 81
Колко грозни ми бяха дънките "чарлстон" едно време, ама носех, пуста мода.

# 82
  • На планетата земя
Чарлстона е адска грозота,пепита все едно е от времето на майка ми, с червените квадрати каре е залято навсякъде, малко са ми кънтри,но все пак си купих една такава заради камъните с които беше нашита.Има едни къси и широки блузи ,много са грозни и те според мен.Перлите са хит в момента,ама поне да ги правят с мярка,а не дънки с огромни звезди от перли отпред+камъни,голям кич.Дънките с цветя отстрани ми харесват само тези,които продават в ''Зара'',а не такива кичозни с цветя отгоре до долу.Скъсани дънки не нося,също клинове,пайети,леопардови и тигрови изпълнения ми изглеждат чалгарски.Като цяло харесвам изчистените неща.Обувки от изкуствена кожа не нося,не харесвам и велур трудно се поддържа.

# 83
Модата се върти...високите талии от преди години пак са на мода, както и всички друго, на което му е минало модата. Simple Smile

Още в първия пост написах, че не се интересувам от мода. За съжаление, по магазините се продават предимно неща, които са модерни в момента и това понякога е много неудобно - например - искам да си купя дънки с прав крачол (не впити по крака - прави) и без разни неща по тях, и няма. Или ако има - се намират изключително трудно. Sad

# 84
  • София
Аз наскоро си взех едни италиански дънки с висока талия - супер седят!
Не нося ниска талия откакто родих първото.
Напоследък забелязвам, че трудно нося ярки цветове и принтове. Всичко ми е черно, бяло, сиво, дънково, бежово.

Прави дънки и неща извън модата - във ВУ.

# 85
Не нося втора употреба. Имам приятели, които пазаруват от там, нямам нищо против магазините, но не обичам чужди дрехи (и никога не съм носила чужди - нямам братя, сестри и подобни).

# 86
Бежови палта
Принта на Burberry

# 87
Не знаех ,кой е Принта на Burberry-погледнах ,не го нося и аз.

# 88
  • София
Аз пък много го обичам.

# 89
И аз забелязвам, че напоследък избягвам ярките дрехи. ЕГН му викат, предполагам. Дънките с висока талия отиват на много малко крака и задници. Аз имам един чифт, но не смея да се огащвам, че много бях отслабнала и гледката не вярвам да е приятна.

Общи условия

Активация на акаунт