Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 994
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 695
Този шедьовър на дизайнерската мисъл как се почиства?
В този ред на мисли не обичам много дрехи, които не могат да се перат в пералня. Не че ги нямам.

# 1 696
  • София /Абсурдистан
Трябва да се намери химическо, което приема и кожени изделия. Преди имаше такова в кв.Гоце Делчев, носила съм там, но после го затвориха и сега нямам представа къде има такова. Трябва да се пита в  химическите, те трябва да знаят.

# 1 697

В този ред на мисли не обичам много дрехи, които не могат да се перат в пералня. Не че ги нямам.
А моите пивечето са такива  Sad, дори имам сукман и сако с  тънък кожен ширит ли, бордюр ли от изкуствена кожа и заради това трябва да ги нося на химическо! Палто с косми нямам и не знам как се почиства такава кожа....
В ТКМ нищо не харесах..... newsm78
Стардъст, но MYTHERESA ми стана любим.....как се събират толкоз пари за тези патъчки божеееее ooooh! ooooh!, да си жива и здрава, че ми го показа, но ММ определено ще те намрази! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Харесах много едни ботички 400 паунда са....с 40 процента намаление е това! Велурени! Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 19:46 от mimi.7299

# 1 698
  • MI
Кой шедьовър на дизайнеската мисъл? Роклята на Прада се съмнявам някой да я пусне вв пералнята. Харесва ми, обичам дантела. Simple Smile Екокожите не знам могат ли да се перат, но аз лично и палтата си нося на химическо, само якетата пера.

Лейди Стардъст, аз харесвам умерено мадамски модели. Засмя ме определението, защото на няколко пъти съм го чувала. Simple Smile

Китеникът и дружката му имат толкова общо с овча кожа, колкото и килимчето ми за пред душа. Даже по-малко. Направо са ужасни тези материи.

# 1 699
Не се бъркаш, Стардъст. В амазонската си кошничка, по-точно на ММ, защото само той има прайм, си трупам шампоанчета. Сложих и зеления за обем. Ще ги разгледам по-подробно и ще реша кой да поръчам първи. Благодаря за предложенията.

# 1 700
Не се бъркаш, Стардъст. В амазонската си кошничка, по-точно на ММ, защото само той има прайм, си трупам шампоанчета. Сложих и зеления за обем. Ще ги разгледам по-подробно и ще реша кой да поръчам първи. Благодаря за предложенията.
Зеления за обем на мен не ми понесе.....но щерка ми го изхарчи с кеф! Party Някак си ми премиваше косата....! newsm78

# 1 701

ТКМ не може да се сравнява с този аутлет. От години освен за дома нищо не съм купувала от там.
Колекциите са с 10г назад и няма избор на по-висок клас стоки.
На пръсти се броят ТКМ магазини, където се предлагат такива, най-вече в Централен лондон.

В Англия и на мен ми се видяха много зле, в Хамбург също, но в едно малко градче (Любек) ми падна шапката от стока. Два часа не можем да излезем с приятелката ми и два пъти се редихме на касата.

Вчера колежки ми показаха този сайт. Наред с останалите марки има и много хубави скандинавски.
https://m.boozt.com/uk/uk/women

Избрала съм UK за да е на английски и затова цените са в паунди, но може да се смени. Доставят навсякъде.

# 1 702
  • тук-там
В БГ няма ТКМ - пазарувам само онлайн - най-вече обувки и козметика. За мен нещата са перфектни за цените си.  Peace

# 1 703
ТКМ е английска компания. Ако тук не се намира хубава стока, не знам къде другаде по света във веригата. Не пазарувам от там, има много алтернативи на английски марки, които са ново производссто, както и доста онлайн аутлети, които се ползват и от бг потребители (съдейки по форумите тук). В магазините в Саут Кнзингтън, до Гъркина и до Банк има няколко дизайнерски неща, които с месеци стоят по витрините. Купувам чорапи на мм от там, хавлиени кърпи за подаръци, дребни мебели и лампи.
Друго - не мога да открия, а и няма как да изгубя 2 часа в ровене.

Мими, знам много дизайнерски онлайн сайтове, но мм ти може да ме издири и свети маслото.
Check, благодаря за уебсайта - ще разгледам.

Блу, в лукфантастик, фийл /ник и дъ хът има промоции и кодове - засега там най-изгодно намирам Керастаз. Наистина серията за обем малко пресушава, затова я редувам с Дензифик и лийв - он-ите на Елексира. Моята коса е със сухи дължини, корените ми се омазняват по-често, но олиото на Еликсир постоянно го поставям (количество колкото лешник) и косата е мека, без да мазнее.

Лично аз в Yoox не търся толкова марки, колкото качество - ако не мога да намеря другаде нещо - пускам в търсачката - филтрирам, ако намеря, каквото ми трябва - купувам. Досега от към качество и обслужване нямам оплаквания. Самият уебсайт като платформа и доставки се ползва и от други италиански марки - Дизел, Мис60 и т.н.

# 1 704
Според мен обемът на косата зависи от това дали е гъста, здрава, силна, а не е дали е права или къдрава. Тънките и слаби прави коси вероятно нямат обем, но  гъста коса с дебел косъм си има. И няма нужда от никакво ежедневно правене на прически, ако е подстригана добре. Поддържа се много лесно.

# 1 705
Според мен обемът на косата зависи от това дали е гъста, здрава, силна, а не е дали е права или къдрава. Тънките и слаби прави коси вероятно нямат обем, но  гъста коса с дебел косъм си има. И няма нужда от никакво правене на прически, ако е подстригана добре. Поддържа се много лесно.
Амандичка, права си, но моята също има обем въпреки, че е два косъма и тънки като коприна, ама всеки път си викам боже добре поне че е къдрава! Нали я знеш моята коса!  WinkНо вероятно и защото е подстригана късо, ако я оставя дълга по невзрачна ще изглежда! Simple Smile
Стардъст, аз чак много дизайнерски не ги искам hahaha hahaha hahaha......все пак трябва да са по народни цени! Този от Чек също има хубави неща.....!  Party
Блу, на Денсифик има и ампули за коса, за сгъстяване....естествено рядка коса гъста няма да стане, но са страшно уплътняващи, обожавам ги и гледам поне веднъж в годината да направя една серия! В България Керастаз  има он лаййн на Арлен и Златната рибка! От скоро имаме в Бургас магазин Златна рибка, иначе до сега ги взимах от Арлен, пускат промоции ако купиш над определена сума безплатен шиипинг. В България съм го взимала шампоана най евтино за 38 лв. Simple Smile Но е страшно пенлив и икономичен и мирише страхотнооо! Препоръчвам горещо и ампулите! Flutter
Балсам не ползвам, след къпане на подсушена леко с хавлията коса погалвам с олиото на Нюкс....и до това се свеждат моите грижи за косата! hahaha
https://apteka.framar.bg/30009913/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D0%B … -100-%D0%BC%D0%BB

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 22:16 от mimi.7299

# 1 706
Мими,  да,  къдравите коси винаги имат обем, една въздушност, която трудно се постига при правите. Но не е задължително права да е равносилно на коса без обем.

# 1 707
Мими,  да,  къдравите коси винаги имат обем, една въздушност, която трудно се постига при правите. Но не е задължително права да е равносилно на коса без обем.
Абсолютно....такива хулбави гъсти обемни коси има и прави!

# 1 708
Скрит текст:
Колежка - бразилка с уникална дебела гъста коса! Като я изправи с преса ми идва да се гръмна с моята перушина.  ooooh! ooooh!
Всички ампули на Керастаз са много хубави, от тези, които съм ползвала.
Редкен и Лореал Професионел също имат добри продукти.

# 1 709
ТКМ е английска компания. Ако тук не се намира хубава стока, не знам къде другаде по света във веригата.

Американска е, не английска. Английски марки наистина има много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт