Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 571
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък искам  да видя Дарето фермер и ратаи Станко и Виолета.
Малииии

# 586
  • Другата България
 Grinning Ако Дарина наистина стане фермер трябва Ивона да е ратай - нали това влиза в уговорката между нея и Божидара. Станко наистина не е бил ратай, и му е ред, но пък с Дарина са близки, така че според мен пак ще е или Яни, или Калоян. Алек също минава между капките досега и не знам защо и него не го пращат да ратайства.

# 587
Grinning Ако Дарина наистина стане фермер трябва Ивона да е ратай - нали това влиза в уговорката между нея и Божидара. Станко наистина не е бил ратай, и му е ред, но пък с Дарина са близки, така че според мен пак ще е или Яни, или Калоян. Алек също минава между капките досега и не знам защо и него не го пращат да ратайства.
Е как защо- да не разделят влюбените. Валерия е винаги с имунитет от ратайство и за да не ги разделят не избират и Алек.

# 588
  • София
Много ще се изкефя ако е така. Не, че харесвм Дарина, но това божественото отдавна не се търпи.  Sick
Добре, че не каза кой ще победи Simple Smile Ей за това съм против спойлерите.

Не знаем кой побеждава, обсъжда се промото за довечера. В кадър се вижда междинен резултат, а как ще завърши, ще видим довечера.

# 589
Много ще се изкефя ако е така. Не, че харесвм Дарина, но това божественото отдавна не се търпи.  Sick

Е, то винаги така става, спойлер в скрит текст, първите трима коментират спойлера в скрит текст, на четвъртия коментар вече знаеш какъв е бил спойлерът.

# 590
Дарина и Божидара хубаво правят схеми да пращат Ивона ратай и дуелист, ама ще ми е интересно Ивона ако спечели имунитет Joy
Все ми е тая коя ще си тръгне довечера!

# 591
  • Другата България
Е как защо- да не разделят влюбените. Валерия е винаги с имунитет от ратайство и за да не ги разделят не избират и Алек.
Така и двамата ще стигнат до финал, ако никой не ги избира за нищо.

# 592
  • София
Много е тъпо това "да не се разделят влюбените". За два дена става дума, все ще издържат, колкото и да са влюбени.  Mr. Green

# 593
  • София
Много ще се изкефя ако е така. Не, че харесвм Дарина, но това божественото отдавна не се търпи.  Sick

Е, то винаги така става, спойлер в скрит текст, първите трима коментират спойлера в скрит текст, на четвъртия коментар вече знаеш какъв е бил спойлерът.

Някои и в скрит текст не пишат.  Wink Добре, че спойлерът за втория дуелист не излезе верен.  Laughing

# 594
Много е тъпо това "да не се разделят влюбените". За два дена става дума, все ще издържат, колкото и да са влюбени.  Mr. Green
особено Валерия как ще издържи без Алек Joy

# 595
  • София

Недей такаа, той я обича и иска да умира за нея! 😂 Нищо не разбираме ние,  циници!

# 596
  • София
Че да умира, никой не го спира. Предполагам може да го направи и от другия бряг.  Laughing

# 597

Не знаем кой побеждава, обсъжда се промото за довечера. В кадър се вижда междинен резултат, а как ще завърши, ще видим довечера.
Аз си мисля, нарочно го дават този резултат в промото за да ни заблудят, че Дарина побеждава. А всъщност ще победи със сигурност Божидара.

# 598
  • София
особено Валерия как ще издържи без Алек Joy
Сигурно от мъка ще си накъса новата розова тениска.  Mr. Green

Аз не виждам как Дарина би могла да победи когото и да било, честно казано.  Rolling Eyes

# 599

Аз си мисля, нарочно го дават този резултат в промото за да ни заблудят, че Дарина побеждава. А всъщност ще победи със сигурност Божидара.

Точно това си мисля и аз, нека си спомним думите на Божидара от миналия дуел - щяло й се алманаха поне да е 3 точки или нагоре, за да може дуела да не е само физическа, но и умствена сила!  Peace Peace И разочарована от това като цяло. Нищо чудно и това да стане, за което се надявам - доста по-интересна ми е от Дарина.

Общи условия

Активация на акаунт