На ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече му е тясно и в коремчето на мама трудно си намира място!

• 45 905
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Здравейте момичета, относно бащинството-мм ще си вземе дните, майка ми и баща ми утре ще дойдат за седмица или най-много 10дни и след нова ще се гледаме 4мата.Баткото ще го пратя на село при свекървата за някой друг ден.Живот и здраве в понеделник ни изписват със Симона и ще се гушкаме в къщи с малката котаранка

# 646
  • София
До преди няколко години беше да спи настрани, за да може да изтече нещо ако повърне.Сега е по гръб, обаче.
Това са новите препоръки на Американската педиатрична асоциация
https://www.healthychildren.org/English/ages-stages/baby/sleep/P … o-Safe-Sleep.aspx
От странична позиция бебето по-лесно се обръща по корем и затова сега препоръчват по гръб.

# 647
Мишенце, честито и тук!  Hug Живи и здрави да сте цялото семейство!

За спането и аз четох доста, и наистина на повечето места препоръчват по гръб. Аз май така ще процедирам, но ще видя и какво ще препоръча педиатъра.  Peace

# 648
  • Дания
Мише, честита двойна и безкрайна радост!❤

# 649
  • София
Благодаря на всички Heart Много сте мили. И да ви кажа вече като родила ( кога станах коминочстач, кога ми почерня д*то Grinning SmileSmiley) факр е, че дали нормално или секцио, раждането е лесна работа, трудното идва после: да го закърмиш, да го захраниш, да го възпиташ, да го отгледаш и така докато стане на 50 г. (поне) Smiley

# 650
Честито и от мен!!! Само радост и усмивки,😀😀😀

# 651
  • in Wonderland
Браво Мишенце!!!
Мн се радвам за вас. Живи и здрави да сте, да спинкат и хапват малките мишки, а на теб бързо възстановяване!

# 652
Мишенце, ти си нашата мама-героиня! Да са ти живи и здрави, да са мноого щастливи и успешни! Бързо възстановяване на теб и ... още не мога да повярвам, че успя да родиш нормално две бебенца. Браво на теб, браво и на лекарите Blue HeartPurple Heart

Ох, за спането хич не знам... ще видя педиатърката какво ще каже.. Уредиха ни, но утре трябва да й звъня, че още не съм се чувала с нея..

# 653
Да се похваля, официално успях да се прехвърля в нова болница в която ще раждам. Вече съм спокойна, дори момента да дойде съм подсигурена.
Аз още съм в лутане за педиатър Sad, хдих да се срещна с една в близост до нас, но никак не си допаднахме, а и чаках с около 10 деца и бебета за 15 минутен час, много претупана работа. Така че това е основната ми задача, която остана за изясняване до раждането.
Хубав ден!

# 654
Здравейте. Честито на всички родили! Simple Smile
За спането - аз знам, че трябва да е настрани, защото може да върнат храна. Синът ми беше от много повръщашите и хич не ми беше спокойно, защото успяваше да се завърти и по гръб ...ще видим този път как ще е.

# 655
Здравейте момичета. Относно педиатъра, ние много търсихме и си допаднахме с една, която е на 50 метра от блока, поне за това сме спокойни.

Днес бях на преглед. Тоновете са окей. Прегледаха ме разкритие. Искам да Ви попитам Вас боляло ли Ви е при този преглед, защото мен много?

Благодаря!

# 656
Veli, мен не ме боля изобщо. Само малко неприятно. Имах 1 см.

# 657
Veli,
2 пъти вече ме проверяват за разкритие, но няма болка. Първият път имах 1см, след седмица - 1,5см, сега ако устискам до четвъртък, ще видим. 😉

# 658
Прегледа за разкритие е доста неприятен. Мен също ме боля, не силна болка, не непоносима, но все пак усещах напрежение цял ден след прегледа, че и на следващия. Аз съм с 1,5 см.
Искат да зачестим тоновете. Ще ходя и при следящия ме АГ и в "Тина Киркова" /там ще раждам/.

# 659
Аз имам проблем с всеки вагинален преглед ( само този с ехографа прави изключенние) иначе всеки нормален преглед ми е доста болезнен, не се стягам излишно, но си ме боли. Не зависи от доктора, всеки път е различен доктор и всеки път имам болки. Мисля че е индивидуално, но все пак може другите да кажат с повече опит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт