8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 873
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Мами от София,
хайде да ни е честит новия сайт на РУО-София град  newsm53
 http://www.rio-sofia-grad.com/
Чудесен е, нищо не работи по него! Може би поне е красив, ама аз не го виждам тъй.
Красив ли? Сменили са единия безсерифен (лесночитаем) шрифт със серифен Rolling Eyes и са застъпили менюта с картинки... някои картинки не са качени и излизат странни надписи на тяхно място... а че никое меню не работи, това са подробности в пейзажа... Само се чудя защо подменят работещ сайт с неработещ, ама тия хора време за тестване не си ли оставят!?! Или проекта да завърши на дата 01.11. пък успешно или неуспешно не е важно, да се финализира е важното!

# 226
http://www.rio-sofia-grad.com/
http://ruo-sofia-grad.com/
Всъщност греша. Адресите са различни и двата сайта още същестуват едновременно.Joy

# 227
  • гр. София
peneva_a, Валя*, точно това имах предвид когато ви честитих  #Crazy
То на него нищо не работи както трябва - нито рубрики, нито информация са качили както тябва  hahaha

# 228
  • столицата
Ваканция е и във форума настъпи тишина Simple Smile
При нас ученичката се е отдала на пълен релакс-срещи с дружки, фризьор. В неделя ще се сети, че има домашни и предстоящи контролни.

# 229
  • гр. София
galimar, наборката започна днес малко по малко с уроците и със задачите - по ИЕ имат огромна ДР, по МАТ - също, по БЕЛ - подготовка за контролно и тя предпочете да не й се струпват всички предмети за уикенда. Наистина - днес е затишие тук  Grinning

# 230
  • София
А аз съм леко притеснена... Всъщност не чак толкова леко. Днес моят тийн ще ходи на първото си парти в заведение от 19-22 часа. И аз казах "Да". От вчера непрекъснато повтарям, че му имам безгранично доверие и знам, че той никога не би навредил на себе си с цигари и алкохол, пък дано наистина му влезе нещо в главата.

# 231
  • София
Габи, какво стана с ремонта? Приключихте ли епичната битка с водопровода?

# 232
  • София
Габи, какво стана с ремонта? Приключихте ли епичната битка с водопровода?
Мани, мани... Направихме банята, но след наводнението се наду паркетът и се счупи. Викнахме паркетаджия и той каза, че замазката под него трябва да е напълно суха, за да се реди нов паркет и сега стаята е с кашони и черги на пода. Така ще си живеем до декември.

# 233
galimar, у нас е същото. Ходи днес на фризьор да го подстриже и разпуска пред компютъра.
Домашни със сигурност ще пише в неделя. Тогава и ще учи.
Габи, голяма сага е у вас с този ремонт, съчувствия.
Дано всичко да е наред на купона и младежът да го изкара приятно.
Мама Мими, браво на госпожицата, че си помага от по- рано!

# 234
  • София
Ние сме във ваканция, барабар с децата и мързелуваме дружно в Банско от сряда. Домашни ли?  newsm78

# 235
  • Русе
Ние сме във ваканция, барабар с децата и мързелуваме дружно в Банско от сряда. Домашни ли?  newsm78
  Ние тъй на Чифлик!
  Вчера преди тръгване се подстирал сам. Много добре му се е получило. И аз нямах забележки.Че и отзад . Каза с една линийка е постигнал желания ефект.

# 236
  • София
  Ние тъй на Чифлик!
  Вчера преди тръгване се подстирал сам. Много добре му се е получило. И аз нямах забележки.Че и отзад . Каза с една линийка е постигнал желания ефект.

Браво на детето.
И аз като него правя, явно сме си сръчни от рождената дата.  Wink
Почивайте си.  Heart Eyes  Всички имаме нужда.

# 237
  • България, София
Привет момичета Hug
Малко поизчезнах, но ето ме отново.

Мама Мими, на патерици честит ти рожден ден и на твоята майка също. Бъдеже живи и здрави, много щастливи и отбелязвайте тези празници заедно още дълги години Simple Smile

Поздравления на всички добре представили се наборчета. Няма да изброявам, за да не пропусна някого.

Хекси, честита ти придобивка. Леко и безаварийно да си я караш.

Емонка, беше питала за "Швейк" в Театъра на Армията. Аз пролетта гледах постановката и много ми хареса. С Геро и Валентин Танев е. Препоръчвам.

Наборката тези дни учи думи по НЕ, че й се бяха събрали ненаучени. Сега е моментът да навакса.

Може ли да ми помогнете със съвет? Миналата седмица госпожицата си счупи пръст на лявата баш на рождения ден в час по физическо. Ходи с шина и госпожата знае за травмата. Детето влиза в час, облечено за часа и прави всичко с изкючение на това да играе с топка волейбол.
Във вторник ми заяви, че госпожата искала да й донесе извинителна бележка за часовете по физическо. Аз направо кипнах. Откъде накъде, при положение, че детето не отсъства от час?
Беше й искала бележка преди време, защото тогава я болеше гърло и имаше хрема и наистина не е влязла в час. Тогава бележка взехме. Но сега?
Права ли съм да се ядосвам и да ходя ли да говоря с тази госпожа?
Все пак детето пострада именно в час по физическо, за което тя впослествие е разбрала.

# 238
  • София
Ох, блазе ви на почиващите!
Обаче у нас нямаше как да стане тая работа. Татко беше тук на обичайните си прегледи и други медицински работи, а и използвах почивните дни за подстрижка на децата и преглед при очен лекар.
Да са ни честити очилата ooooh! Ей, така, направо насила си го направи Close Не отлепя поглед от телефона и компютъра, а аз само дудна ooooh!

# 239
velina_v, според една чисто нова наредба:

Чл. 62
...........................................................
(5) Ученик може да отсъства по уважителни медицински причини от учебния час по учебния предмет физическо възпитание и спорт, когато е противопоказно физическото натоварване и присъствието му в учебния час. Видът на заболяването и заключението за освобождаване от обучение по учебния предмет физическо възпитание и спорт се удостоверяват с медицински документ.
(6) Не може да отсъства от учебния час по учебния предмет физическо възпитание и спорт ученик в случаите по ал. 5, за който е противопоказно физическо натоварване, но не и присъствието в учебния час.

Мисля, че твоето дете попада във ал. 6, в която не виждам изискване за медицински документ, за разлика от ал. 5, която касае освобождаването от ФВС по принцип за един срок или цяла учебна година.

Постановление № 232 от 20 октомври 2017 г. за приемане на Наредб … ащото образование

Общи условия

Активация на акаунт