Коледни подаръци 2017/2018

• 120 721
  • 850
  •   1
Отговори
# 45
Утро, мерси за линка...дали ще има доставки в цял свят. Нашата иска 'малка сестричка', може да я изненадам за подарък за РД😂😂😂мноо се смях за Метро😂😂😂😂

Genni, имат, обаче като попълних формата за поръчка ми излезе цена на доставката 28 евро...  Rolling Eyes newsm78, което си е скъпо...
Сега преговарям във ФБ с един продавач на бебета като нашето и още други модели. Не знам още обаче той колко пари ще ми иска за доставка. Като разбера нещо, мога да ти пиша.

# 46
utro77 страхотни са бебетата и наистина на прилични цени. Започвам и аз да се замислям за едно такова, че моите много обичат да играят с бебета но ме притеснява дали няма да го развалят, защото малката си е още грубичка и хвърля, настъпва, разчеква.

# 47
Идеята с шейничките е много хубава, нетрадиционно и различно, и аз ще се възползвам Simple Smile

# 48
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И на мен много ми допаднаха шейните Heart ExlОткрадвам си идеята Grinning

# 49
  • София/Севлиево
Спомням си, че миналата година ,в една от темите свързани с Коледа ,имаше пак такива шейнички.Една потребителка ги беше правила, но не бяха сладко-шоколадени, а от луканка и разни солени неща.И на мен ми харесаха още тогава,но нямах никакво време да ги направя,може би ще се пробвам сега.

# 50
Записвам се и аз тук, че нещо ми е трудно да избера подаръците.
Синът ни ще е на 1г и 5м на Коледа и се чудя какво да му подарим. И ММ ми е на мисъл.

# 51
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Спомням си, че миналата година ,в една от темите свързани с Коледа ,имаше пак такива шейнички.Една потребителка ги беше правила, но не бяха сладко-шоколадени, а от луканка и разни солени неща.И на мен ми харесаха още тогава,но нямах никакво време да ги направя,може би ще се пробвам сега.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile знаех си, че някой ще се сети за моите шейнички с луканкови пръчици, кашкавал и шунка, прихваната с кръгче чушка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 52
Хехе, страшни са, аз си представях цяла луканка, но това е страхотно Simple Smile Представям си го като предястие Simple Smile

# 53
  • ГО
Записвам се в темата Simple Smile
Имам да мисля бая подаръци

# 54
  • У дома
Добри, супер са ти шейничките. Готова идея за предястие Hug

# 55
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
предястие бяха. имаше и по една елхичка от луканка, нямам снимка, но ще потърся нещо в нета Simple Smile
имах идея вместо шунката да има палачинка, пълнена с дребно нарязани месца и сирена и вързани с перце лук, но се разсъхна Simple Smile
тук е луканковата елха Simple Smile

някой беше предложил елха от броколи Simple Smile, но у доам това ще си остане перманентна украса Simple Smile
http://www.az-jenata.bg/media/az-jenata/files/articles/500x375/f … c908d96271010.jpg

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 15:52 от st. Dobri

# 56
  • У дома
Палачинките вкъщи не се харесаха😉 Елхата не се отваря при мен.

# 57
  • На брега на реката
Само заради Коледа изтиквам зимата. Иначе умирам, честно ви казвам. А Коледата вкъщи си е цяла магия. Още каката като беше на 2 започнах тайно с Коледния календар, пишем писма, изготвям отговора от дядо Коледа на хубава хартия, сутринта на Коледа отваряме подаръците. А и заради цялото послушание покрай Коледния календар, чак не искам да свършват дните.
Тази година ще е различно обаче. Голямата знае вече, че дядката не съществува, обаче не искам да убивам магията. От друга страна ни предстои след дни да заживеем в друга държава. За Коледа ще направим всичко възможно да сме си тук, но дали ще успеем....
Та поради тази мътна ситуация, не планирам още нищо. Дори и идея нямам за подаръци. И двете ми деца са родени есенно-зимните сезони - на малката мина в средата на октомври, голямата предстои в началото на декември. Вече сме заринати с играчки и нищо не ми идва като идеи за почти 9 годишната и за 4 годишната. Планирам единствено яка обиколка по магазините в града, където ще заживеем.

# 58
    Златни сте момичета, любимите ми празници Коледа и НГ Simple Smile Миналата година баща ми почина и не ни беше до празнуване, никак, но тази година пък имам най-голямото щастие на Земята, моето бебче. Към Коледа ще бъде на 8 месеца и искам да създам прекрасна атмосфера, та да му предам Коледния дух още от тази крехка възраст. Въпреки, че не разбира още, той страшно много се радва на нови неща, така че Дядо Коледа ще му донесе куп дребни играчки.Подаръци за другите още не съм мислила, но най-важният е измислен, така че записвам се да следя темата и да почерпя от Вашите страхотни идеи Simple Smile Ооообичам коледния дух Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 59
    Страхотни неща сте показали, момичета, браво!
    У нас плодовите елхи съм почти убедена, че няма да се харесат, но виж луканковата елха в добавка и саламено-местно-кашкавалени шейнички ще оберат точките. Ще се опитам да приготвя и ще ги снимам.  Heart Eyes

Иначе на малкия подаряваме вкъщи и в градината, понеже и там идва Дядо Коледа.

За вкъщи си е избрал и вече е поръчана на Дядо Коледа раница с колела. Ето тази:

http://plesio.bg/ranitsi-s-koleltsa-c-69981386/goomby-ucheniches … all-p-324518.html  - бяха я пуснали на промоция и джуджетата решиха да не я изпускат!  Mr. Green

В градината иска часовник Муки, което няма как да стане, ама се чудя какво да му кажа.  newsm78 Вика ми - Аз на теб няма да казвам какво искам, само на Дядо Коледа ще си кажа, пък да видим дали ще ми донесе...?!?  newsm78 Shocked

Общи условия

Активация на акаунт