Коледни подаръци 2017/2018

• 120 730
  • 850
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Започвам и аз да търся подаръци за близките. И тази година както винаги ще е най-проблемен мъжа ми.Grin

# 61
  • Сан Франциско
Някой спомена по-горе, но и аз да потвърдя - виждам, че и в България ги има играчките Fisher Price - страхотни са за деца на 1-3 години, че и за по-малки. Хем интересни, хем с желязна изработка - нашето бебе има няколко и на такъв бой ги подлага - хвърля, джаска, дъвче ги - а не са мръднали.

# 62
На мен ми е най-трудно да избирам подаръци за мъжете, виж за жените  има голям избор. И аз да дам идея - хубава книга/според интересите/ също е много хубав подарък.

# 63
Аз имам идеи за подаръци за детето, но мисля първо да се опитам да му поразчистя малко играчките. Ще опитам да пусна някои стари в продавалника и ако имам късмет мисля да му взема някаква дъска за рисуване. Може да взема и някакъв пъзел за Коледа, защото РД му е на 29.12 и ми трябват два подаръка.

# 64
  • София
Мъж ми и щерката искат футболни тениски (оригинални). Но няма да "минат" само с това.
За мъж ми винаги ми е било трудно да избирам подаръци. За синът ми е решил да вземе дрон, най-вероятно защото той иска да "играе" с него Simple Smile

# 65
Хахах, това ми напомня за един виц:

Коледа. Млада двойка си отварят подаръците. Жената - Виж, какъв супер миксер съм ти купила....!
Мъжът: - Пък да видиш аз на теб каква въдица съм ти взел.

# 66
Дъщеря ми не вярва вече в Синтер,Дядо Коледа и Зъбната фея. Всъщност,виждам,че е разколебана и се опитах да използвам момента,за да и кажа истината,но явно не и се иска да я приеме съвсем. Та,тази година подаръците ще бъдат само от нас.Пък и тя реши,че иска да прави колекция от sylvanians family,така че ще има и за ИД, Коледа и за РД,две седмици след това.При нея се получава такова струпване на поводи в рамките на месец /до миналата година и Синтер беше там,та се изчерпвах направо/

# 67
Ако не е тайна, на колко е дъщеря ти? Чудя се докога вярват в Дядо Коледа?!?  newsm78 Надявам се моят син още да вярва, нека живее с магията на Коледа. Обаче си мисля, че може да се появи някое дете в градината с разни обяснения.... Crazy

# 68
На 9 е.Очаквах този момент по-рано,но се водех по нея и докато вярваше с цялото си сърце сме правили какви ли не изненади,за да поддържаме идеята.От началото на тази година започнаха да се прокрадват съмнения и да ми казва как си говорят с приятелки-коя видяла как баща и взима зъбчето и остава монета,моята пък се чудела как можепочерка в писмото,което Дядо Коледа оставил за нея един ден да прилича толкова много на почерка на баща и Laughing,взе че намери и нейното писмо до Феята на зъбките,когато и падна първият и тя я молеше да не и го взима/аз го бях скрила уж на скришно място/...Мисля,че дечицата оттавна се съмняват,но им се иска да бъде истина всичко.Аз съм толкова голяма вече и пак с удоволствие играх играта Laughing

# 69
  • софия
Моето дете е на 11 г. и все още березервно вярва в ДК. Всяка година получава писмо от него (нас Simple Smile), клипче (PNP), а миналата година и позвъняване от него (пак през PNP. Плаща се абонамент). Сега си пише с ДК в профила на PNP в Инста. Отговаря там, да знаете, но на английски си пишат. Не знам до кога ще вярва, сърце не ми дава да й кажем истината. Подаръкът за Коледа ще е билет за концерта на Дейвид Гарет и по всяка вероятност, билет за самолет за пътуване пролетната ваканция при чичо й и братовчедите до Холандия. Всички обичаме да пътуваме. Ще има сигурно и още нищо дребно. Трябва да купя и адвент календар. И него си го чака всяка година. Носи го щуро джудже  Crazy
На майка ще вземем нов телефон, че тя е голям душманин на телефоните и нейния пак е развален.
На ММ не знам. Ще чакам вдъхновение.

# 70
  • У дома
Звънче, дай подробности за лудото джудже и календара. Тази година за пръв път ще й вземем/направя, вече е "голяма". Все още дори нямам идея какъв да бъде, подозирам че ако види шоколадовете ще иска(не й даваме да яде сладко-само един ден от седмицата може да яде, като й се контролира количеството)...но още незнам..фенове сме и на Елза и Ана, но адвента им е "цифра" а съдържа безумни боклуци...
Аз бях споменала ФишерПрайс...това са железни играчки😉 имат и столче, с песни, азбука и т.н. за дечица около 1.5г.
Клипче и ние получаваме. Миналата година трябваше да махне бибката, за да има подарък и се увенчахме с успех😂тази година ще е просто да е послушна😂 дори поздрав за РД получи.

# 71
  • софия
Всичо е театър и е в сферата на вашите театрални възможности и фантазия. На 30.11. някое непохватно, лудо джудже минава и скрива някъде из къщи адвент календар. Календарът е купен по-рано. За насока може из къщи да се търкаля коледна вкусотия - бонбон, близалка, изпуснати/изпаднали от джуджето. Не съм влизала в PNP. Може някое клипче с послание да свалим.
Това си е изцяло наша измислица от години, защото не знаехме как да й дадем календара.
Джени, вземи на детето календар с шоколадчета. Едно ню-ню бонбонче на ден е, а създава атмосфера на очакване. На нашето дете дори и да му се яде сладко, не си помисля да хапва напред от календара.

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 08:58 от zvаnchе

# 72
  • София
Брат ми е на 9 г, след един месец става на 10 г живот и здраве, миналата година мисля, че и той започна да загрява, че няма Дядо Коледа.

# 73
  • У дома
Всичо е театър и е в сферата на вашите театрални възможности и фантазия. На 30.11. някое непохватно, лудо джудже минава и скрива някъде из къщи адвент календар. Календарът е купен по-рано. За насока може из къщи да се търкаля коледна вкусотия - бонбон, близалка, изпуснати/изпаднали от джуджето. Не съм влизала в PNP. Може някое клипче с послание да свалим.
Това си е изцяло наша измислица от години, защото не знаехме как да й дадем календара.
Джени, вземи на детето календар с шоколадчета. Едно ню-ню бонбонче на ден е, а създава атмосфера на очакване. На нашето дете дори и да му се яде сладко, не си помисля да хапва напред от календара.
Звънче, мерси за идеята, ще пръсна някой друг бонбон и ще кажа и аз за лудото джудже, да търси и тя bouquet

Според мен до към 6-7 годинки вярват, от там насетне стават много подозрителни и "знаещи" Wink

# 74
Надявам се, че поне още 2-3 години ще си вярва. Дано някое дете от градината не го осветли по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт