Коледни подаръци 2017/2018

• 121 088
  • 850
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
На почти 11,5 г. и вярва безрезервно. Миналата година имаше някакви съмнения и ме питаше дали съществува. Отговарям, че всичко, в което вярваме истински съществува. А след обаждането по телефона, съмненията отпаднаха.

# 76
И дъщеря ми получава клипчета с послания от Дядо Коледа,дори първата година не можеше да изговори правилно името и,което я разочарова малко,но и много се смяхме.Това го оправиха на следващата година.Има програмки за андроид,можеш да си монтираш снимка или клипче на Дядо Коледа или някое джудже на фона на реална ваша снимка.Така мин година имахме "хванат"Дядо Коледа до нашата истиска елха как оставя подаръка.Тя беше мн впечатлена.Традицията на Синтер се спазва повече тук,където сме и до мин година от 19-20 ноември,след като го посрещнехме на пристанището до Никулден все и оставяше нещо някъде из къщи,ако не в обувката,която приготвяше.Тук по това време има специална емисия всяка вечер преди новините,която проследява какво се случва в момента с помощниците на Синтер,съседи са закачали малки подаръчена от външната страна на врата ни.Та магията се поддържаше от всички посоки.Тзи година ще видим как точно ще бъде.Тя пак каза,че иска да посрещаме Синтер,та може би не иска да се отказва Laughing

# 77
  • София
Не помня на колко беше дъщеря ми когато разбра, че няма Дядо Коледа. Да е била в детската градина или 1ви клас.
Синът ми е на 9 и все още вярва в белобрадият старец. Когато получи видео клип от Северният полюс и пита "ама той от къде има моя снимка?" Simple Smile
Кака му все още спазва добрият тон и не го "открехва" .

# 78
  • Германия
Ейй  Heart Eyes Благодаря ви за страхотната тема  bouquet Спецялно за темата си направих регистрация (немога да си спомня старата, но аз я използвам само по коледните теми)
Мен всяка година коледната вълна ме хваща още през септември, когато застудее  Laughing И то най вече защото от септември почват ту РД ту ИД. Живеем в чужбина, от миналата година и свекърите живеят близо, тази година и сестра ми се премести тук, девера и етървата и те са тук, та празника е голям.
Имам някои идеи- За ММ мисля телефон, че дъщерята преди 3г ми счупи неговия и от тогава го кара със стари и все се оплаква като отиде командировка че умира от скука.
Свекъра- барбекю- всеки път ползват нашето, а той е готвач по професия и много обича да прави барбекю.
За свекървата се чудим още, аз си мисля за хлебопекарна, тя от години казва колко иска, но на мм не му допада идеята.
За девера си мисля за наргиле, но не е решено все още. За етървата немога да измисля нищо  Sad
Сестра ми намекна че иска кантар, но мисля и нещо друго дребно, тъй като се губи цялата магия като знаеш какво ще получиш. (Въпреки че аз знам някои от подаръците си  Cry )
Децата- три на брой съм решила влизам в магазина и каквото избера те са на 4г,2г и 1г. Най забавното е че сина ми има и РД на коледа, свекъра ИД, а етървата 2 дни след коледа ИД, мм имам РД малко след НГ... Преди това сестра ми ноември има и РД и ИД, свекървата декемри РД, племенника през декемри ИД.....
Абе много подаръци трябва да мисля, а моя грам не ми помага с идеи, казва 'Ти си четеш там форумите и групите ще измислиш нещо' #2gunfire

За менюто ще го мислим по женски като наближи, но много харесах Луканковата елха и шейничките и мисля да ги открадна  Whistling и да дам и аз идея- миналата година правих питка с лика на дядо коледа. Нямам снимка за съжаление, но използвах тази снимка за да я направя  http://prikachi.com/images.php?images/655/9208655f.png
Само червеното не ми се получи добре и трябва да питам в някоя готварска тема как да го направя по-наситено червено.

# 79
Майка ми каза,че не съществува дядо коледа когато бях в детската градинка беше ми малко криво,но и тя от тогава по тези празници ми повтаряше чудесата се случват.И макар вече голяма,аз пак се надявам на чудо..  Grinning  Flushed

# 80
  • София
При мен леля ми издъни работата.  Laughing Подари ми някакъв пъзел и аз и казах, че е от ДК, но тя каза, че е от нея и от този момент нататък започнах да навръзвам нещата.  Naughty Mr. Green

# 81
Аз бях може би на 10-11, когато видях "писмото от Дядо Коледа" запомнено като файл на Word на компютъра вкъщи, и веднага ми светна. Беше леко разочароващо Laughing

# 82
  • Бургас
Здравейте!  Flutter
Благодаря за тази прекрасна тема. Малката (7г) към момента иска единствено телефон, който все още не сме решили дали да вземем. Аз съм й харесала от хиполенда един глобус, който като светне се прожектира на тавана звездна карта, както и няколко 3д пъзела ( тя много ги обича) - може би в края на месеца като имат намаление ще й ги взема. Иначе тя все още вярва в добрия старец, даже тези дни искаше да му пише писмо.

# 83
  • София/Севлиево
Моят син още вярвa в ДК и всяка годинa му рисувa кaртинкa и пише кaкво иска. Знaе ,че има подaръци и от нaс ,но все още получaвa и подaрък от добрия стaрец.А ние пък не бързaме да му откривaме истината.

# 84
  • Бургас
Помощщ, детето иска от Дядо Коледа, крокодил, ама жълт! Някакви идеи? На 4 е  ooooh! ooooh! Къде си нямах работа да я попитам и си го отстоява този крокодил, мислих да взема замъка на Елза, че е на тази тематика, сега крокодил да търся  Shocked

# 85
Малката ми сестра преди години когато вярваше в ДК и пишеше писма искаше таблет и още 5 неща. Мама ѝ каза, че 6 неща са много и всичките са скъпи, а сестра ми каза "какво ти пука, нали дядо Коледа плаща". Сега се шегувам с това, но тогава осъзнах, че е прекалено глезена и егоцентрична.

# 86
Помощщ, детето иска от Дядо Коледа, крокодил, ама жълт! Някакви идеи? На 4 е  ooooh! ooooh! Къде си нямах работа да я попитам и си го отстоява този крокодил, мислих да взема замъка на Елза, че е на тази тематика, сега крокодил да търся  Shocked

Това ме развесели.  Grinning

# 87
Помощщ, детето иска от Дядо Коледа, крокодил, ама жълт! Някакви идеи? На 4 е  ooooh! ooooh! Къде си нямах работа да я попитам и си го отстоява този крокодил, мислих да взема замъка на Елза, че е на тази тематика, сега крокодил да търся  Shocked
Нищо,де!Щом е на 4,все още обича плюшени гушкалки.Вземи и един жълт плюшен крокодил и това,което си решила преди това http://www.umnici.com/podarak-dete-pliusheni-igrachki/pipins-plu … ice&order=ASC  Имаме от тази марка,скъпи са,но са хубави.
http://plusheniigrachki.bg/product/191/krokodil-3-tsvyata.html

# 88
  • София
Малката ми сестра преди години когато вярваше в ДК и пишеше писма искаше таблет и още 5 неща. Мама ѝ каза, че 6 неща са много и всичките са скъпи, а сестра ми каза "какво ти пука, нали дядо Коледа плаща". Сега се шегувам с това, но тогава осъзнах, че е прекалено глезена и егоцентрична.
Моят син не иска много неща, но и той е на принципа "нали е от Дядо Коледа" Simple Smile
"Ако е много скъпо ще го поискам от Дядо Коледа" Simple Smile

# 89
  • София
Toва, че ДК плаща май всички мъници го използват.  Laughing

Аз днес бях в Джъмбо, купих количка за бутане и един плюшен жираф за возене, че ние бебета не харесваме.  Mr. Green Това ще е за имения ден на дъщеря ми, а за Коледа финално се спрях на кухня. Сигурна съм, че много ще и хареса.

На брат ми за рождения ден купих игра " Въображение". Аз съм я играла и е много забавна според мен.

За Коледа се чудя дали да не направя общ подарък на братята ми - електронен дартс. За ММ едното със сигурност ще е книга на спортна тематика, а какво друго наистина не знам.  Thinking

Свекърите са си добре финансово, ако искат нещо си го купуват. За това мисля да им купя рамка за няколко снимки. Ще изкарам снимки от сватбите на синовете им и от кръщенето на малката. Също така ще им подаря и календар с дъщеря ми. Звучи семпло, но съм сигурна, че ще се зарадват много.

А за нашите май ще изчакам черния петък и тогава ще мисля.

Между временно трябва да купя още 3 подаръка за именни дни и един за рожден ден за преди Коледа. ММ има р.д януари. Crazy Имам дефицит на идеи вече.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт