Спирала за мигли- тема 16

• 119 440
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Спиралата на Мейбълин Total temptation при мен се маха много трудно. Ползвала съм всичките им досега, но не съм имала такова неудобство. Определено няма да си я взема отново!

# 391
Аз нямам проблем с махането... Не е по-различно от другите, които имам на лореал, мейбълин, буржоа, ГР и есенс.

# 392
  • Варна
И аз я свалям лесно, доста по-лесно от розовата им LS например.

# 393
  • София
Момичета имам малък проблем ...... преди седмица реших да си извия миглите с извивачка и стана така че на две места самите мигли са отрязани със самата миглоизвивачка ..... ще ги мажа с рициново масло за което знам че действа много добре но става много бавно ,да знаете друг метод да ми порастнат по бързо ?

# 394
Аз гледам единствено четчицата да ми харесва. Затова от години си ползвам The One - Wonder Lash от Oriflame, лесно се нанася и почиства, добре си оформям миглите и не са изпопадали още Grinning
Спирала и евентуално молив са единственият грим, който ползвам. Търся само леко оформяне и оцветяване, защото миглите ми са много светли и невидими като съм без спирала.

# 395
Total Temptation наистина ми е изкушение в момента, но доколкото се ориентирам по снимки, разделя твърде добре и не слепва.
А и с тази огромна четка най-вероятно няма да мога да ги захвана от корена без да поизцапам.

На мен ми трябва чудовищно добра спирала, за да има ефект.
Lash Sensational тотално ме е разглезила, а и съм й хванала цаката за нанасяне - последния път една дама, която има собствен салон за красота и слага мигли, пита къде съм правила моите и ахна, когато й казах, че нямам изкуствени или удължения. Relaxed
Май пак ще си заложа на нея.

# 396
Total Temptation наистина ми е изкушение в момента, но доколкото се ориентирам по снимки, разделя твърде добре и не слепва.
А и с тази огромна четка най-вероятно няма да мога да ги захвана от корена без да поизцапам.

На мен ми трябва чудовищно добра спирала, за да има ефект.
Lash Sensational тотално ме е разглезила, а и съм й хванала цаката за нанасяне - последния път една дама, която има собствен салон за красота и слага мигли, пита къде съм правила моите и ахна, когато й казах, че нямам изкуствени или удължения. Relaxed
Май пак ще си заложа на нея.
Е ,то си зависи пак и от миглите ти .На мен например Lash Sensational не ми ги правеше драматични ,нито кукленски  Rolling Eyes

# 397
  • Варна
И на мен също.
Три пъти я купувах - не става и не става.

# 398
Възможно е, виждала съм и много посредствени резултати.
50% са миглите като природна даденост, 50% са работа с четката и нацелване на подходящото време за втори-трети слой. Според мен, де.
Аз си слагам спирала по минута-две, докато повечето момичета го правят доста набързо.

# 399
  • Варна
Можеш ли да илюстроваш със снимка крайните резултати при теб?

# 400
Ух, нямам такъв тип снимка, на която да си личи в детайли.

Тук мацката си слага всеизвестните Demi Wispies, такъв е резултатът при мен само със спиралата. Единствената микроскопична разлика е, че моите не са така идеално разделени - аз не харесвам и идеално разделени де, изглеждат ми редки.
Присетих се да сравня така, защото точно тези мигли си бях купила за една НГ и след като ми отне 5 минути да сложа едната, се погледнах и установих, че... ами, няма разлика Laughing

# 401
Момичета имам малък проблем ...... преди седмица реших да си извия миглите с извивачка и стана така че на две места самите мигли са отрязани със самата миглоизвивачка ..... ще ги мажа с рициново масло за което знам че действа много добре но става много бавно ,да знаете друг метод да ми порастнат по бързо ?

АМи освен да си купиш някой от серумите за растеж на мигли, не знам друго кое би ти възстановило миглите по-скоростно. Значи за серумите дават 8 седмици, но по принцип всеки забелязва ефект още на първия месец. Така че, ако ти се инвестира, давай. ще си имаш мигли до месец. Тая работа с рициновота масло само съм я чувала и чела, но реално не съм виждала резултат. Мазала съм на времето като ученичка. Нищо. На скоро на приятелка бях отсипала да си маже веждите, че от скубане съвсем Й бяха изчезнали. Никакъв ефект не видя за една година.

# 402
https://eu.feelunique.com/p/Lancome-Hypnose-Drama-Instant-Full-B … lume-Mascara-6-5g
Здравейте,момичета!
Мисля да пазарувам от тук,набелязала съм тази спирала.Иска ми се първо да чуя мнението ви за сайта,за спиралата прочетох  само суперлативи.Ще ви се доверя:)

# 403
https://eu.feelunique.com/p/Lancome-Hypnose-Drama-Instant-Full-B … lume-Mascara-6-5g
Здравейте,момичета!
Мисля да пазарувам от тук,набелязала съм тази спирала.Иска ми се първо да чуя мнението ви за сайта,за спиралата прочетох  само суперлативи.Ще ви се доверя:)
Поръчвам редовно от сайта,без никакви проблеми.

# 404
Чувала съм само добри отзиви за сайта, сина на ММ пазарува оттам, купувал ми е някои неща, доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт