Спирала за мигли- тема 16

• 119 237
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • София
MamaMarta, и двете спирали са добри. Виртуоза по-добре ще извие миглите.

# 556
Спиралите ги тестват дерматологично и офталмогично. Явно си с много чувствителни очи. Има спирали за чувствителни очи.
Купувала съм бялата за чувствителни очи на Буржоа, както и спирала на Клиник, която хвалят като недразнеща. И от двете очите ми се дразнят и щипят. Преди Лаш сенсейшънъл бях най-доволна от спиралите на Лореал - най-малко ми дразнеха очите. Не знам дали не е някаква алергия, получена от много дълги години редовно гримиране. Сега се гримирам по-леко, даже и не всеки ден.

# 557
  • София
Спиралите ги тестват дерматологично и офталмогично. Явно си с много чувствителни очи. Има спирали за чувствителни очи.
Купувала съм бялата за чувствителни очи на Буржоа, както и спирала на Клиник, която хвалят като недразнеща. И от двете очите ми се дразнят и щипят. Преди Лаш сенсейшънъл бях най-доволна от спиралите на Лореал - най-малко ми дразнеха очите. Не знам дали не е някаква алергия, получена от много дълги години редовно гримиране. Сега се гримирам по-леко, даже и не всеки ден.
Същата работа и при мен Sad Изпробвала съм сигурно 50 спирали и си е чист късмет някоя да ми е ОК Sad Обаче съм тъмнокоса с почти руси мигли и не мога да се гледам без спирала, та упорито продължавам да си купувам Grinning
Мога да препоръчам новото си откритие. Доста добре се държи като спирала, не се размазва, извива леко, разделя добре. И най-важното - изобщо не ми дразни очите (засега Grinning ). Ето тази на Avene. От аптека я взех. Засега съм много доволна Simple Smile

# 558
  • София
Същата работа и при мен Sad Изпробвала съм сигурно 50 спирали и си е чист късмет някоя да ми е ОК Sad Обаче съм тъмнокоса с почти руси мигли и не мога да се гледам без спирала, та упорито продължавам да си купувам Grinning
Мога да препоръчам новото си откритие. Доста добре се държи като спирала, не се размазва, извива леко, разделя добре. И най-важното - изобщо не ми дразни очите (засега Grinning ). Ето тази на Avene. От аптека я взех. Засега съм много доволна Simple Smile
Цена ?

# 559
  • София
32-33 лв., нещо такова

# 560
Сигурно ще се възползвам, благодаря за информацията

# 561
Моите очи са много чувствителни, ползвам споменатата горе на Буржоа и една на Бел за чувстквителни и с двете ми е добре на очите не ме дразнят, скоро купих една много евтина на голден роуз не е за чувствителни, но не ме дразни.

# 562
Масово марките произвеждат спирали само в черно и кафяво. Тук-таме по някоя зелена или синя...
Препоръчайте цветни спирали - жълто, оранжево, лилаво, златисто... кой каквото е засичал онлайн или по магазините Simple Smile

# 563
  • Варна
Urban Decay Double team special effect coloured mascara. Има я онлайн в https://m.lookfantastic.com/urban-decay-double-team-special-effe … 4ml/11749711.html
Selfridges също http://www.selfridges.com/GB/en/cat/urban-decay-double-team-spec … ttribute=Junkshow
В Сефора предполагам също я има, но аз нямам достъпен магазин и пазарувам онлайн.

# 564
  • Варна
Всеки ден правя комбинация от тези два продукта и съм изключително доволна
Скрит текст:

# 565
  • някъде под слънцето...
Масово марките произвеждат спирали само в черно и кафяво. Тук-таме по някоя зелена или синя...
Препоръчайте цветни спирали - жълто, оранжево, лилаво, златисто... кой каквото е засичал онлайн или по магазините Simple Smile
Това не е съвсем вярно.
Винилите  на Ив Сен Лоран примерно  имат богата палитра от цветове.

https://douglas.es/p/yves_saint_laurent/mascara_vinyl_couture?gc … qkd8aAqN9EALw_wcB

Есте Лаудер имат хубава лилава спирала.
Мак също имат разнообразие .
Кико също.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 18:18 от sl

# 566
  • София
От пролетта аз също редовно ползвам SOS Lash Booster на Eveline. Доволна съм! След това слагам спирала за мигли.

# 567
  • В къЩи.
От показаната основа на Евелин,за мое съжаление ми подпухват клепачите. Tired  Ползвах я една седмица докато се усетя какво се случва.Наистина спиралата след това се нанася с голяма лекота ,а миглите изглеждат страхотно,но се отказах от нея.
МОже би е заради аргановото масло в нея....мисля да пробвам и това http://www.marvi.bg/eveline-advance-volumiere-koncentriran-serum … -10-ml-11807.html

Сега си ползвам само спиралата показана от Мисси и дори и без основа е супер. Peace

# 568
Имам в  момента 2 основи на Eveline и 1 на MonsterLash XXL - харесвам си ги много и си ги ползвам и 3-те ежедневно със всякакви спирали.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 22:54 от Agent Provocateur

# 569
  • Пловдив
Къде се продават,никъде не съм ги виждала?

Общи условия

Активация на акаунт