Спирала за мигли- тема 16

• 119 212
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Мили дами с топла вода и после с пръсти и готово Grinning така свалям моята Lash sensatuonal Stuck Out Tongue Winking Eye

# 541
Знаете ли колко пъти се опитах да я сваля с пръсти и топла вода? Expressionless Махам няколко снопчета, а на сутринта още 10 пъти по толкова под очите. Точно двуфазната с масла на Гарниер такова мазало прави, че съм се отказала да махам с нея каквото и да било. Не чисти, но за сметка на това размазвацията е пълна. Ползвам я само за доизкусуряване, ако нещо не е паднало след масленото почистване и измивния гел.

# 542
Много странно. На поне шеста опаковка съм от Lash Sensational, слагам минимум по 2 яки слоя, често и 3 за вечерно излизане и я свалям безпроблемно, при това с много мек, безсулфатен измиващ гел. Преди това съм размекнала с топла вода, разбира се.

# 543
Явно си е до мигли или аз съм попаднала на такава партида. За всеки случай ефектът на спиралата много ми допадна и вероятно щях да повторя, ако не ми беше толкова трудно свалянето. Дълго време ползвах спиралите на L'Oreal, стояха ми чудно, но в последствие установих, че почти всяка спирала ми стои добре, а изключенията са минимални. 2000 калории на МФ примерно бяха с много слаб ефект при мен.

# 544

От коя от всичките тия лаш по точно сте доволни

# 545
Аз от първата. ✌🏻

# 546
  • Бургас
И аз имам от първата, даже две, но втората ми я подариха. Не пише very bkack, a само black. Добре стои, но се сваля почти като водоустойчива и на сутринта все е останало нещо черно Sad Не е моята спирала.

# 547
  • някъде под слънцето...
Г-жа Вейдър,
 Много точно казано.На хубави мигли всичко им стои добре.
Точно по тази причина последните 10 години съм насочила усилията си миглите ми да изглеждат възможно най добре (доколкото позволява генетиката ми).
По темата със спиралите, в момента съм с винила на Ив Сен Лоран.Много добра спирала според моите критерии.

# 548
  • Пловдив
Аз най-накрая реших и след вашите хубави отзиви взех Lash Sensational-розовата.Минавам с извивачката и после със спиралата без много да наслагвам и миглите ми стават супер.Радвам се,че ви послушах и я купих.Доволна съм също и затова,че не ми парят очите от нея,а от други марки и видове спирали направо до болка парят и в повечето случаи си ходя без спирала,просто защото трудно улучвам спирала,от която да не ми парят.За сега съм доволна от тази и не смятам да я сменям. Simple Smile

# 549
Има две розови Lash Sensational - имаше някаква малка разлика в надписите иначе са еднакви външно. Едната се сваляше трудно, а другата лесно, от там идват противоречивите мнения. Помня, че много е обсъждано преди за разликата между двете. И аз питах наскоро коя беше "правилната" 😀 тоест тази която се сваляше лесно, понеже не пазя опаковката от моята.

# 550
  • София
На лимитираната туша прави миглите по лъскави, а обикновената по матови.Затова и опаковките са едната лъскава, другата матова.

# 551
Аз имам от лъскавата и не мога да кажа, че я свалям трудно. Обикновено я свалям с мицеларна вода или под душа с една пяна за измиване на лице. Най-много ценя в нея, че не дразни очите ми. Това е проблем, който имам с почти всички спирали.

# 552
  • София
Спиралите ги тестват дерматологично и офталмогично. Явно си с много чувствителни очи. Има спирали за чувствителни очи.

# 553
  • Варна
Момичета, коя от двете спирали да поръчам?
https://www.notino.bg/lancome/hypnose-volume-a-porter-spirala-s- … m-i-izviti-migli/
или
https://www.notino.bg/lancome/virtuose-spirala-za-udalzhavane-i- … ivane-na-miglite/
Търся като цяло извиване на миглите- дълги са, но прави Sad

# 554
  • Австрия
MamaMarta, имала съм и двете. Определено бих взела първата, макар че прави мигли се извиват наистина успешно само с миглоизвивачка и фиксират с водоустойчива спирала. Моите мигли са дълги и още по-прави, та.. знам. Втората спирала е силно парфюмирана (уж на нещо с рози) и освен позиви, при мен не постига нищо друго по-особено.

Общи условия

Активация на акаунт