Спирала за мигли- тема 16

• 119 356
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Спиралите ги тестват дерматологично и офталмогично. Явно си с много чувствителни очи. Има спирали за чувствителни очи.

Кои например са за чувствителни очи?

С каква мицеларна вода сваляте спиралата, за да не дразни на очите. Доста съм пробвала, но нищо деликатно не съм открила засега. Само с пяна не смея, защото пак влиза в очите и ми създава дискомфорт и зачервявания. 
аз си свалям спиралата само с един спицеален продукт за това на Есенс. Пробвала съм всякакви мицеларни води и други подобни продукти, но това е най-доброто /нищо че сега покрай промоцията в Лили си взех на Биотен подобен продукт, от който и преди бях ползвала и биваше/, Есенс за сега е най-доброто решение поне за мен
Скрит текст:

Всеки ден правя комбинация от тези два продукта и съм изключително доволна
Скрит текст:

Това на Evelin има ли го някъде намалено, не ми се дават 9лв в ДМ.
В Лили е 8лв Laughing наскоро гледах, защото пак ще си вземам, но наистина в Елитис по спомен беше най-евтина

# 586
Благодаря за насоките, накупих си няколко вида цветни спирали, може да споделя отзиви като пристигнат. Въпреки, че навън вече е студено и мрачно, на мен още ми е цветно Simple Smile

Ето какво поръчах:

Скрит текст:
1. Urban Decay Double Team Special Effect Coloured Mascara - Junkshow

2. Urban Decay Double Team Special Effect Coloured Mascara - Dime/Goldmine

3. Kiko SMART COLOUR MASCARA

4. NYX Color Mascara - тези цветове, без лилавата.

# 587
За мен най-доброто за сваляне на спирала и грим е маслото. Няма по ефикасен продукт. Пробвала съм какво ли не, но маслото винаги действа безотказно.

# 588
  • Варна
Elunaria, ако може линк за Кикото, страхотни цветове.

# 589
Elunaria, ако може линк за Кикото, страхотни цветове.

Давам, сега даже са намалени всички или почти всички спирали, но доставката излиза малко солено. Гледах с превозвач дали няма да стане по-евтино, но разликата не е чак толкова голяма, чакането ще е повече и си ги поръчах директно до адрес. Иначе бордо/червено поръчах още 2 вида на Кико, давам линк и към тях.

https://www.kikocosmetics.com/en-gb/make-up/eyes/mascara/Smart-C … cara/p-KM00301066

https://www.kikocosmetics.com/en-gb/make-up/eyes/mascara/Free-So … p-KC0560301100244

https://www.kikocosmetics.com/en-gb/make-up/eyes/mascara/Jelly-J … p-KC0600301100344

# 590
  • Варна
Elunaria, моля да споделиш после мнения за спиралите на Urban Decay. Откакто са излезли ги гледам, но не смея да поръчам.

# 591
sl,Agent Provocateur,кои спирали на HR  харесвате?

# 592
  • някъде под слънцето...
Новите не ги познавам, защото марката не св комерсиализира от около 5
години.

# 593
За мен най-доброто за сваляне на спирала и грим е маслото. Няма по ефикасен продукт. Пробвала съм какво ли не, но маслото винаги действа безотказно.

Какво масло имате предвид?

# 594

Какво масло имате предвид?
Като цяло каквото имам подръка. Говоря за базови течни масла. Харесвам бадемовото, авокадовото също е добро за сваляне на грим, по плътно и тежко е, но се разнася добре, най харесвам ефекта от екстра върджин зехтина. Но може да се ползва всякакво, което ви допадне на вас - масло от пшеничен зародиш, кайсиеви ядки и изобщо избора е голям.
За мазане на лицето без отмиване обичам жожобата и макадамията, за почистване гореизброените.

# 595
  • София
Аз целия грим свалям с измиващо олио, въобще само това ползвам за лице и тяло  сваля абсолютно целия грим с една помпа. Редувам Биодерма, Ла Рош, Юриаж, Юсерин...общо взето, което е на промоция взимам.

# 596
~Étoile~ тези с каква консистенция са? Като душ гел и се пенят или като олио и не прави пяна, само разтваря грима?

# 597
  • София
По- скоро като олио, не правят пяна.

# 598
На пръв поглед на сайта им това съм купувала последните 2-3 год, обикновено търся (не само ХР) спирали предимно за обем, дължина си имам. Имах и някакви водоустойчиви техни по едно време...

LASH QUEEN PERFECT BLACKS - в момента за всекидневна, не е драматична при мен!

LASH QUEEN FATAL BLACKS - много любима!

LASH QUEEN FELINE EXTRAVAGANZA - ползвах я за вечерен, по-тежък грим!

Напоследък ползвам често и една, която ми предложиха на промоция в Лили през лятото и която на моите мигли не отстъпва нито на ХР, нито на 2-те МАК отворени спирали (имам лошият навик да полвам паралалелно много отворени продукти) - харесва ми четката и! Сериозно драматична! PS Макс Фактор са ми също много, много любими спирали от тийн годините насам и от първата 2000 калории Wink
Max Factor Dark Magic

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 15:51 от Agent Provocateur

# 599

Като цяло каквото имам подръка. Говоря за базови течни масла. Харесвам бадемовото, авокадовото също е добро за сваляне на грим, по плътно и тежко е, но се разнася добре, най харесвам ефекта от екстра върджин зехтина. Но може да се ползва всякакво, което ви допадне на вас - масло от пшеничен зародиш, кайсиеви ядки и изобщо избора е голям.
За мазане на лицето без отмиване обичам жожобата и макадамията, за почистване гореизброените.

За около очите е добре бадемовото и против бръчки, добре подхранва кожата:)

Общи условия

Активация на акаунт