Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 461
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, Pretty Shop продават ли онлайн?

Ако питаш заради ДУ на Есте , то той е намаление и в Дъглас / Бюти зона.

# 391
Благодаря, видях, но вече поръчах от Прити Шоп. Blush

# 392
И в бутиците на ЕЛ също. Simple Smile

# 393
  • на земята
В Douglas beauty zone има намаление на ФДТ на Есте  Лаудер Double Wear ot 86 на 46 лева.Току ще си купих,ако някой се интересува.

# 394
  • варна
От намалението в Дъглас(Варна) си взех ЕЛ ДУ в цвт 2n1 и в цвят 2n2.Първия е с надпис отдолу на бутилката както на всяка друга бутилка ,която съм купувала,но 2n2 е с различен надпис.Купувам този цвят за първи път.Дали да се съмнявам в някаква разлика в производството?На кутийката си пише ,,Произведено в Белгия,, и всичко друго си е наред.

# 395
  • София
Много те моля, направи една снимка върху ръка на 2n1 в сравнение с 2n2. (Нямах късмета да мога да ги сравня, тъй като единият беше изчерпан. Затова взех другия, но вътрешно ме човърка каква им е разликата и дали взех правилния.)

# 396
И аз всех 2N2, но ми е една идея по-тъмен. Ще го държа за лятото. В събота в Пловдив 2N1 беше изчерпан и сега чакам да заредят. Една снимка на двата цвята ще е много полезна и за мен 🙂

# 397
  • гр. София
Аз също купих EL Double wear в цвят 2N1 Desert beige. Преди вреве го бях пробвала този ФДТ, но не ми хареса изобщо. Стоеше като маска.
Онзи ден го пробвах нанесен с четката на Никс за ФДТ и го усещах все едно някой е изпил живота от лицето ми. Буквално след 1 час се погледнах в огледалото и въпреки гадното усещане останах очарована от това, което виждам. Останах с него до към 11 вечерта и изглеждаше феноменално. Вчера пратих ММ да ми го купи и нанесох с влажен бюти блендер. Усещането на опънатост го нямаше и отново изглеждаше много добре.
- с четката постигнах пълно покритие
- с бб - средно, но може да се наслои
Кожата ми в момента е суха към нормална.

# 398
И аз го нанасям в влажен ББ и резултатът мноооого ми харесва. Въобще не ми опъва за разлика от  Lingerie de peau, който ме влудява направо, ужасно некомфортно се чувствам с него. Трети ден нося ДУ, купувам го за първи път и май  ще ми стане фаворит.

# 399
Аз също купих EL Double wear в цвят 2N1 Desert beige. Преди вреве го бях пробвала този ФДТ, но не ми хареса изобщо. Стоеше като маска.
Онзи ден го пробвах нанесен с четката на Никс за ФДТ
Shokoladche, с кой тип четка на Никс го пробва?Плоска или кръгла?

# 400
# 401
Тествах DW Stay in place, но фаворит ми остава Tenue de perfection Guerlain

# 402
Може ли линк?

# 403
Много от цветове на DW са изчерпани на повечето места. Днес от магазина на Витошка ми предложиха да ме запишат в списъка кой цвят искам и да ми се обадят когато получат.

# 404
Може ли линк?

Нямам линк. Писах на страницата на Прити Шоп във Фейсбук и от там се свързаха с мен. Пратиха ми желаният цвят фдт. Даже и доставката беше за тяхна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт