Детската градина - всичко, което ни вълнува - 20

• 44 448
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И нашите календари са ужасни. Снимките имам предвид. Фотографът със сигурност не се е занимавал да прави по няколко кадъра. И да - с някаква плюшена играчка са снимани всички.

# 586
оф, едвам вкарахме подаръка тази сутрин, така че да не го види.  Gift

# 587
  • shumen
Натали,аз тази година нямах проблем с вкарването на подаръка.Занесох го една вечер,когато го вземах и срещнах лелята на вратата и тя беше така мила да каже да и го дам да не го види детето.
Нашите календари също са ги дали вчера.На мен ми харесва как е излязал.

# 588
  • София
Какво сложихте за подаръчета, моята иска куче от Пес Патрул, нищо че е момиче. И се чудя едно плюшено кученце пък да не е малко. Гледам днес майките с едни натруфени опаковки, сложни панделки и луксозни торбички. Направо за изложба. Grinning Аз мисля да е лесна за отваряне шарена хартия и толкова.

# 589
Моят беше в плик за подарък. То си зависи от подаръка все пак.

# 590
  • shumen
Аз сложих каквото беше писал в писмото до Дядото.Панделки не съм слагала.

# 591
А, да, и аз сложих поръчаното. Голямо, малко, каквото поръча, това и получи и беше повече от щастлив.

# 592
Нашият подарък беше понагласен - хартия с Дядо Коледа, етикет с надпис и малка сребърна панделка.

Иначе съм сложила, каквото искаше - магнитна дъска с букви + книга, флумастери и шоколад.

# 593
  • София
При нас подаръците в градината не са поръчаните, там дават еднакви на всички.Поръчаните си ги даваме вкъщи. Приготвила съм каквото пожела. Не съм се престаравала с опаковката, че тя и без друго не оценява опаковката, а съдържанието. Купих подаръчна торбичка за подаръка. Първата година се старах да опаковам с хартия и панделка - с две леви ръце съм и резултатът беше жалка картинка. Повече няма да повторя. Тя и без това ще разкъса хартията.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 15:37 от pandachina

# 594
Моят син поръчва два подаръка, пише две писма до Дядо Коледа - едното за вкъщи, другото - в ДГ.

# 595
Днес мина нашето тържество с Дядо Коледа.Правили са индивидуални снимки с него и обща с групата .В петък ще ни ги връчат.Ние естествено не сме присъствали на тържеството.Подаръка му е 2 микрофона на стойка с батерии да се разпява  newsm48 увит в коледна дядомразовска хартия без панделки ,само тук-таме с тиксо беше.Приготвили сме му още един подарък ,ама ще му го връчим на Коледа чак.

# 596
  • shumen
Натали,и моето дете пише две писма до Дядо Коледа,но пък подаръци получава безброй.

# 597
  • София
При нас сборните групи са от днес. За щастие поне са в рамките на градината, че видяла-недовидяла, търдих коя е тая детска градина Детелина (a то било група детелина, оффф).
Подаръка за в градината опаковам в хартия и ни искат добре закрепен етикет с име и група на детето.
За щастие календари в градината не правят.

# 598
Натали,и моето дете пише две писма до Дядо Коледа,но пък подаръци получава безброй.

hahaha Познато! И при нас е така, но е важно да получи тези, които си е поръчал, пък другите са бонус.

Миналата година вика: "Явно много съм слушал, я колко подаръци ми е донесъл Дядо Коледа...!"  Mr. Green

# 599
Моят поръча само 2 неща, едно за градината, едно за вкъщи. С което ми върза ръцете и цялата рода се изреди да пита какво да му вземе, а той няма нищо конкретно като желание, иска по възможност всичко.

Общи условия

Активация на акаунт