Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 110
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • Манчестър
Какъв е смисълът на тази декларация, че не живееш в чужбина? С шофьорската книжка в България не ползваш някаква услуга, че на МВР да му е важно къде живееш. Мисля, че не е и документ за самоличност... Защо е тази спънка?

И аз мислех, че не е, ама снощи като четох се оказа,че в БГ е официален документ за самоличност.

# 496
  • някъде в орбита...
Имат някаква вързана database, защото като си сменях личната карта в БГ, успях да мерна,че ми се появи снимката от УК шофьорска книжка....
Тогава са големи идиоти. Защото за ваденето на един документ миналата година им трябваше настоящ адрес. Не само че не знаеха че съм напуснала страната преди години, ами все още ме имаха в системата като регистрирана в Сф. Как, и защо, никой не можа да ми обясни, че и лична карта и паспорт вадих от тук след това (където пак си пишеш настоящ адрес), всичко уж беше наред...

# 497
Прибрахме се ние благополучно от България и хоп изненада- счупил се бойлера и то сме сега точно уикенда. Сега си мръзнем, дано поне дойде някой да го види скоро, защото и това не се знае кога ще се случи 😥😥😥

# 498
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ронка, много неприятно.. някоя печка или духалка поне пускайте, макар че с тях няма как да стоплиш навсякъде.

Стискам палци бързо да ви го оправят.

# 499
В БГ уж шофьорската книжка е офицялен документ, но абсолютно никъде не се признава, те международен паспорт не признават на много места...
И аз щях да посъветвам за бърза смяна на адресната рег., хубаво сте се сетили, дано всичко е наред.
Весели празници на всички от мен!

# 500
В БГ уж шофьорската книжка е офицялен документ, но абсолютно никъде не се признава, те международен паспорт не признават на много места...
И аз щях да посъветвам за бърза смяна на адресната рег., хубаво сте се сетили, дано всичко е наред.
Весели празници на всички от мен!

Всичко е наред, но си беше ходене по мъките

# 501
  • До хладилника, който обичам
Готови ли сте с планирането на коледната вечеря Simple Smile

# 502
  • UK

Не, и съм стресирана Sad

# 503
  • Оптимист по принуда

Не, и съм стресирана Sad
Същата работа. Детето е с температура от сряда. Всички сме болни, а и гости ще ни идват в четвъртък. 

# 504
  • До хладилника, който обичам
Аз поръчах готов набор за вечеря, в смисъл, само трябва да я приготвя и сготвя, но няма да обикалям да я купувам. Вече хванах цаката на глупавата фурна, която миналата Коледа жестоко ни прецака с ултра-бавното си печене. Тази година ще знам да сложа пуйката от вечерта и ще е готова за другия ден.
Децата лаят с тенекиена кашлица, дано не се разболяват повече по празниците.

# 505
Знам какво ще правя за коледа, но и да не знаех това не е в състояние да ме стресира Simple Smile

Детето цяла нощ повръща, но откакто е станала е ок.

Направих меденки вчера да има и така Simple Smile

# 506
Аз поръчах от Асда доставка за 23-ти и на място ще решавам какво точно да готвя. Няма да се престаравам. Няма и да е нещо звъртяно.Някак ми е още далеч да го мисля.

Дребният и той с някаква странна температура от четвъртък. Чак се чудеха дали да не ни оставят в отделението за допълнителни изследвания, но ни пуснаха с уговорката да се върнем, ако се влоши или след 10 дни ЛЛ ще ни викне да повторим изследванията.

Бързо оздравяване на всички болни!

# 507
Не ме стресира коледното готвене, а коледното ядене и килограма, който след всяка от последните 3 Коледи, трайно си остава. Но аз залагам на прости и изпитани неща, които с хубави продукти няма как да не станат.

Дъщеря ми не хареса коледния обяд в училище и аз ѝ обещах моя да е по-вкусен. И тя си поръча... таратор.Simple Smile

Бързо оздравяване на болните деца и от мен!

# 508
Сладурка Simple Smile

Аз също не правя нищо сложно, гледам да е малко и качествено както казваш. изобщо тия софри и лудо пазаруване не са ми по сърце.

# 509
  • Leeds, UK
Ние сме на гости. Няма да готвя нищо, само една баклава ще направя да занеса.

Общи условия

Активация на акаунт