Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 050
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Деми, ние така избирахме къща, да е с гараж и драйвуея да е равен та да чопли.

# 151
  • UK
Имам един въпрос
 Попълнихме формата за праймъри скул.   Пише, резултати през април..От сайта ли, ще си ги проверим отново или да очакваме нещо в писмен вид newsm78

# 152
  • York
Той и моя сам прави ремонти, когато може.

Кокона, Април на сайта ще проверите.

2 часа в градината днес, пълен зелен кош и все едно нищо не съм правила:rolling_eyes:

# 153
  • Bristol
Имам един въпрос
 Попълнихме формата за праймъри скул.   Пише, резултати през април..От сайта ли, ще си ги проверим отново или да очакваме нещо в писмен вид newsm78
Зависи от общината, аз и на сайта можех да проверя и писмо получих. Имай в предвид и внимавай, този резултат е къде предлагат на децата да учат и ти трябва да им изпратиш обратно потвърждение, че приемаш мястото. Ако не потвърдиш в определен срок, губите мястото. Пише си го в инструкциите на писмото, което ще получите или на сайта, когато влезеш да видиш, къде са предложили място.

Зависи от ремонта на колата. Някои ремонти си изискват канал. Спомням си преди години имахме кола, на която за да се смени съединителя, трябваше да се извади двигателя... В скоростната кутия, ако не се лъжа, има много масло. Не знам какво се прави с него, може ли да се изхвърли просто в канала и тн подробности.

# 154
  • Манчестър
О, мм също е инатИн и което може - си го оправя. Последно на предната ни кола смени break pads - £30 комплекта, смяна в гаража - £250. Не, че не си изпонарани пръстите и не скъса сума ти нерви, но инатът му надделя. Сега само се ядосва, че къщата ни няма driveway или гараж, там да си чопли, ако се наложи.Sunglasses

250 лири за break pads?!?!?!?! Моя гараж ми взема 50 лири.

# 155
  • постоянно
Моят 70 за падс  или 130 за дискове +падс

£250 - ше ме прощават !  #2gunfire

# 156
  • Оптимист по принуда
Извинете, с дисковете. Но той тях не ги смени, защото нямаха нужда.

# 157
  • постоянно

Деми,
пак е скъпо £250. Аз звъня на поне 2-3 места и искам куоутс . Пазаря се като циганка - професионално изкривяване , ама ми помага на банквата сметка  Mr. Green

# 158
  • Оптимист по принуда

Деми,
пак е скъпо £250. Аз звъня на поне 2-3 места и искам куоутс . Пазаря се като циганка - професионално изкривяване , ама ми помага на банквата сметка  Mr. Green
Кожодери са. Ама сме в малък град и нямаме много избор.

# 159
  • Bristol
То е трудно и да се намери сервиз, на който да имаш доверие. Веднъж мъжът ходи в един сервиз да сменя спирачните апарати, там било по-евтино. Новият спирачен апарат блокира на магистралата и колата се подпали... Обикаляхме из Европа с колата тогава.

# 160
О, мм също е инатИн и което може - си го оправя. Последно на предната ни кола смени break pads - £30 комплекта, смяна в гаража - £250. Не, че не си изпонарани пръстите и не скъса сума ти нерви, но инатът му надделя. Сега само се ядосва, че къщата ни няма driveway или гараж, там да си чопли, ако се наложи.Sunglasses

Същата работа е и у нас. Някой ден и къща с гараж ще имаме, че да е доволен.

kokona20, ако си попълнила молбата в Интернет, ще влезеш на посочената дата в акаунта си и ще там ще видиш къде са приети и ще приемеш/отхвърлиш направеното ти предложение за училище. Ако си я пуснала по пощата, ще получиш отговор пак по пощата. Поне в нашата община е така. Пише ясно и с най-малки подробноси както в писмото, което ни дадоха от градината, така и в сайта, където се попълват документите.

# 161
  • York
Нашия случай е точно от тези, дето за да се смени съединителя трябва да се разглоби половината кола, което няма как да стане ако нямаш необходимото пространство , канал или няма къде да я вдигнеш на високо. Та тиририрам Simple Smile

Скоро да съм казвала, че много ми се иска да поотслабна малко Flushed

# 162
  • UK
Голям съм заплес, цяла тема съм изтървала и се чудя защо по Хелуин и Бонфайър найт никой не пише.
Добре дошли на новопристигналите, успех на тръгващите.

Мелисандра, щом детето не е с вас, търси поне нощни смени, плащат се по-добре. Успех и на двама ви с новата работа.

# 163
  • Cambridge, UK
Не искам дори да започвам темата за ремонти хаха особено като платиш 2000 и една от сменените части ти я подменят 2 пъти гаранционно ... ние това лято се прибрахме с колата до БГ и за пак толкова пари и подменихме хиляди неща, дори боядисахме предния капак

# 164
  • UK
Благодаря ви, момичета  bouquet
Онлайн попълнихме апликейшъните Wink

Общи условия

Активация на акаунт