Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 142
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Манчестър
Аз съм много доволна от интернета на Върджин, сменихме го заради плейстейшъна.....при ТалкТалк непрекъснато пропадаше.
Вярно по-скъп е, но си струва.
Имаме Нетфликс, стана традиция всяка събота да гледаме някой филм, но не сериали. Като цяло не мисля,че филмотеката им е много богата, но е добра алтернатива ако няма нищо по ТВ.

Иначе гледам само определени програми на английската ТВ.
Българска, освен новини и спорт друго не.

# 286
  • Bristol
А за онлай игри е много важно да не ти пропада връзката и да не лагваш Simple Smile това го знам от геймърите в къщи.

Аз предпочитам филмите по телевизията, сега да не паднете, защото имат реклами Simple Smile Искам не искам, рекламата започва и тичам за 5 мин да свърша някоя работа. А ако няма реклами, трябва да си наложа да натисна пауза, за са свърша нещо и понякога е повече от 5 мин, забравям че съм гледала нещо, ха ха. Трябва ми стриктен контрол и планиране на мен Joy

# 287
  • Истински се вижда само със сърцето.
И ние сме с нета на Върджин и основния им пакет тв. Филми гледаме през нетфликс или амазон прайм, а имаме и гугъл хромкаст. Ако искам да гледам някой от новите филми си го наемам, не е чак толкова скъпо, а и за 2, 3 филма годишно е ок Simple Smile

Моето дете се разболя, екстрата да тръгнеш на градина, та тази седмица сме в къщи по съвет на доктора и следващата седмица пак ще се пробваме за дните в които е записана Simple Smile

# 288
  • Манчестър
А за онлай игри е много важно да не ти пропада връзката и да не лагваш Simple Smile това го знам от геймърите в къщи.

Аз предпочитам филмите по телевизията, сега да не паднете, защото имат реклами Simple Smile Искам не искам, рекламата започва и тичам за 5 мин да свърша някоя работа. А ако няма реклами, трябва да си наложа да натисна пауза, за са свърша нещо и понякога е повече от 5 мин, забравям че съм гледала нещо, ха ха. Трябва ми стриктен контрол и планиране на мен Joy

Хахаха, и аз съм по паузите.😀

# 289
  • На острова
И ние сме на Върджин, не е лош нет-а. Мъжът ми един ден нещо им беше набрал /плейстейшън маниак е/ и се обади да им каже, че на секундата ги сменя, не го интересува контракт-монтракт, да видиш как му дадоха нова, супер изгодна месечна такса, да не кажа с 50% по-малко от това, което плащахме.

Прави ми впечатление, че за изгодните неща трябва да се пазариш и за всичко да се разправяш и оплакваш, за да получиш най-добрия сървис.

Нетфликс гледаме, гледаме си и семейни филми с 8-годишния, той е киноман. Хапваме си дружно пуканки и начос, и за нищо не ставам 😆

# 290
  • UK
Хахаха Мери и аз ставам по рекламите, мъжът ми само ми се кара че не мога да седна един филм да изгледам.
На Върджина сме и ние, моя мъж играе много, а и от вкъщи работи. Искаше му се да ги сменим, че постоянно вдигат цените, но все се ядосва че няма с кой да ги смени.
Нетфликса ми е любим на мен, харесват ми акаунтите, че всеки си гледа каквото си иска и после не трябва да търсиш до къде си стигнал. Снощи свърших "The Sinner" държа ме в напрежение бързо го изгледах, но развръзката нещо не ми допадна.
Торенти сваляме много, гледаме няколко сериала и нови филми постоянно,ако имахме време и възможност на кино бих ходила, но няма как.

# 291
  • След завоя в дясно
И ние сме на Virgin, ок са но много мъка като ти изтече фиксирания контракт, на секундата вдигат цените.
Момичета набелязали ли сте си нещо за Black Friday, чудя се дали си заслужават офертите за почивки? Още не сме решили следващото лято на къде ще отпрашваме, и понеже нямам идея гледам гледам, но нищо не ми хваща окото. Някой ходил ли е в Малта?

# 292
  • Оптимист по принуда
И ние сме на Virgin, ок са но много мъка като ти изтече фиксирания контракт, на секундата вдигат цените.

Скрит текст:
Когато сключвахме договора с Върджин, в магазина консултантът ни обясни 'трика' при такъв случай. Като тръгне да ти изтича договора, звъниш и казваш,
че не искаш да го продължиш, защото заминаваш за чужбина / така не се опитват да те убеждават да останеш и да те въртят/. После мъжа ти сключва нов договор на негово име /ако старият е на твое/, като нов клиент му се дават най-изгодните оферти. Малко звучи като занимавка, но всъщност си заслужава, защото ето например на нас сега ще ни скочи с £10 на месец за същата услуга. Защо да ги давам?

# 293
  • До хладилника, който обичам
О, аз и в Нетфликс, и в Амазон Прайм имам огромен списък филми и сериали за гледане. Само време да гледам нямам. Най-често вечер след 8 гледам, вместо да домакинствам, но какво да се прави, трябва все някой да се жертва и да гледа всички тия неща!
П.п. на черен петък има чудесни сделки. Днес коледния календар със свещи Янки кандълс в Амазон е на £9.99, Kindle Fire 7" таблет е на £35, fire stick на £25.

# 294
  • някъде в орбита...
demmy,
Скрит текст:
После мъжа ти сключва нов договор на негово име /ако старият е на твое/
Не става, или поне при нас не става.
Като напускахме последната квартира в Лондон и прехвърлихме договора на новия адрес. Преди това обаче давахме на хазяина да ползва нашия нет (бяхме си станали близки, и ни беше съсед). Като се изнесохме той искаше да вкара на адреса пак Върджин оптичен на негово си име. Отказаха му, защото третират договорите по адрес за да не стават такива врътки, и трябваше да чака 3 месеца, преди да направят договора.
Сега лятото като ни изтече предишния договор имаше хубави оферти за нови клиенти, и искахме да направим нещо подобно ако стане - нъцки, отказаха. Е, тогава ме ядосаха и директно исках да прекъснем всичко, съответно след два дни преговори ни подновиха договора на старата цена. Ама си беше дразнещо...

Мой съвет - месец или два преди изтичане на договора звъннете и си предоговорете всичко. В повечето случаи от отдела за задържане на клиенти (с тях говориш ако искаш да спреш договор) са доста откровени, и се намира някакво решение дето да върши работа. Ако не могат да ви дадат определена цена си го признават, и не се разправяте повече, просто спират договора. С тях сме вече 8 години, и въпреки солената месечна такса признавам, че сме много доволни от услугата им.

# 295
  • Оптимист по принуда
Ина, значи при нас е станало, защото тогава сменяхме адрес. Ясно. Благодаря за съвета. Flowers Hibiscus

Илейн, как е малката?

# 296
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добре е като цяло, кашля доста от задните секрети. Вчера веднага ни дадоха час да я преслушат, гърдите са и чисти, няма зачервено гърло, казаха да не ходи на градина тази седмица за да и се изчисти кашлоцата и сега дивее из къщи с 200 бели в час  Laughing Благодаря че питаш Деми   Hug

# 297
  • Манчестър
Момичета набелязали ли сте си нещо за Black Friday, чудя се дали си заслужават офертите за почивки? Още не сме решили следващото лято на къде ще отпрашваме, и понеже нямам идея гледам гледам, но нищо не ми хваща окото. Някой ходил ли е в Малта?

Това беше много полезно да го знам. Аз съм на фиксиран контракт с тях, ще отметна в бележника да си напомня.

В Малта не съм ходила, но го гледахме като потенциална дестинация за лятото. не знам какви са цените на black friday, но знам със сигурност,че цените са значително по-високи от това което платихме миналата година.  Подробността е,че лято 2017 беше купено през Май 2016, сега съм закъсняла. Но пък имам идея какво искам за лято 2019 година, ще запазвам още през април като излезе брошурата.

Иначе говорих с френдка, която работи за TUI и тя ме посъветва да изчакам след Коледа, ще има разпродажби, но какви, какво , как..никои не знае.

Иначе за това лято ще бъде между Хърватия, Черна Гора, Италия или Гърция......където излезе най-добро съотношение между пакет качество и цена.

# 298
  • На острова
Ell, ние бяхме в Малта за миналата Нова Година. Хареса ми, предполагам лятото ще е още по-хубаво. Ние бяхме с гледка точно срещу Валета, много красиво. С рейс обиколихме цялото островче. Бяхме и на безплатна разходка с лодка 😆, много яко, има музей за разглеждане. Разходка до Гозо. Има за 5-6 дена, до седмица, какво да се прави 😊

# 299
  • След завоя в дясно
Миа -къде спяхте т.е в кои хотел? Аз търся нещо семейно и като гледам повечето плажове не са добри. В същото време имат толкова история, че без проблем го преглъщам плажа. Simple Smile
Ave- и аз това се чудя, дали да не изчакам до след Коледа, но пък от друга страна, тези който си заслужават не излизат на оферта често. Абе и аз незнам какво искам , не е лесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт