Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 78 127
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Bristol
При нас няма Sad В Бристол много рядко вали сняг, обикновено е дъжд само, а още по-рядко натрупва. Не знам, температурите ли са по-високи и затова така се получава или има друго обяснение 🤔

# 451
  • постоянно
Мони , ужас защото Англия не е пригодена за сняг . Хаосът в пълен , а аз не само мисля как ще се прибере ММ и племенника от работа ами и как аз ще отида на моята утре . А имам много важни неща са приключвам . Всичко спира като има сняг .
Сняг обичам да има ако съм на почивка и в планината . 😜😂

# 452
Явно само ние сме късметлии да имаме всяка година сняг. Вярно - за по 2 дни, но все пак е достатъчен, за да се порадват децата и да създаде хаус на пътя.
Този път ние нямаме и се надявам да ни подмине. Снегът миналата седмица ми стига за тази зима. Колите не можеха да изкачат баира пред училището - отдолу лед, отгоре малко сняг - бяха като шейни. Бутаха ги една по една и един остана дижурен най-горе до пътя да казва на останалите да не влизат. Аз съм с нови гуми и го изкачих на магия.

# 453
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тук взе да спира и да се топи и  утре ще е интересно Simple Smile Ние изчистихме пред нас и нахвърлихме сол и само още един съсед направи същото Simple Smile

# 454
  • UK
При нас, вали, вали не спира да вали  Crazy най-се притеснявам за пътищата. Нашият тати е нощна и тази нощ но работата му е на 20 мили от дома ни. За децата радостта е голяма, но за мама ,притеснения и тревога . Тези хора, защо не чистят, тези пътища  newsm78

# 455
  • Истински се вижда само със сърцето.
При нас главните пътища са изчистени и наръсени, иначе в малките улички не са.

# 456
  • Bristol
Не слагат зимни гуми тук. Затова и милиметър сняг да има, започват да танцуват по пътя и да не могат да качват баири. В Холандия е същото Simple Smile Ние защото ходим зимата на ски в Алпите с колата и обикновено декември януари вече сме със зимни гуми и нямаме проблеми. Но ако карате с all weather или такива за дъжд само, си е опасно.

# 457
  • ENGLAND
Тук от два дни не е спрял снега, никой не чисти, нито грит хвърля, няма градски транспорт, а утре училищата са затворени, ще си седим в къщи. Днес трябваше да съм на работа в Икеа, шефката ми се обади, за първи път затворили Икеята, много от стафа не можал да отиде на работа.

# 458
  • UK
Да това със зимните гуми отдавна в бг се прави, но тук не, ние вкл . Но ще се замисля по въпроса.

# 459
  • Манчестър
Нямам зимни гуми. Но преди 2 г сложих последния хит на Мишелин - Cross Climate, тъкмо ги бяха пуснали на пазара. Добре са за малко сняг и лед, но не за сериозни снежни покривки.

# 460
И нас не ни подмина снега...Децата утре ще се радват пак.

Не виждам смисъл от зимни гуми за зима с максимум седмица отрицателни температури и не повече от 3 дена сняг.

# 461
  • Bristol
Да това със зимните гуми отдавна в бг се прави, но тук не, ние вкл . Но ще се замисля по въпроса.
Тук няма смисъл, а и финансово не е никак изгодно.  Температурите не са толкова ниски и сняг пада за няколко дни само,а понякога цяла година няма сняг. Ние слагаме, защото излизаме в Алпите на сериозни снежни покривки и в страни, в които зимните гуми са задължителни. Няма смисъл да ги държим в гаража само за тези излизания, защото гумата тъй или иначе остарява и да не си я ползвал, след няколко години се изхвърля.
Cross climate са точно тип all seasons, не са толкова добри за сняг и дори не знам дали ще ги признаят като зимна гума в страните, в които зимните гуми са задължителни 🤔 Но само за тук са си ок.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 22:40 от Merry

# 462
  • Манчестър
Тук няма смисъл, а и финансово не е никак изгодно.  Температурите не са толкова ниски и сняг пада за няколко дни само,а понякога цяла година няма сняг. Ние слагаме, защото излизаме в Алпите на сериозни снежни покривки и в страни, в които зимните гуми са задължителни. Няма смисъл да ги държим в гаража само за тези излизания, защото гумата тъй или иначе остарява и да не си я ползвал, след няколко години се изхвърля.
Cross climate са точно тип all seasons, не са толкова добри за сняг и дори не знам дали ще ги признаят като зимна гума в страните, в които зимните гуми са задължителни 🤔

Cross Climate мисля , че няма да ги зачетат за зимни гуми, ама и ние зимата не сме ходили до континента. Ако обаче го правим, ще се инвестира в зимни гуми.

Мери, пак ли сте към Австрия?

# 463
  • Leeds, UK
При нас прехвърчаха малко снежинки за парлама и това беше🙂.

# 464
  • Bristol
Там съм резервирала, Аве, но тази година знаеш беше малко стресова за нас, финансово и емоционално. Още не са се улегнали нещата и може и да канселирам януари месец... Гледам и в Италианските Алпи на границата с Франция едни курорти. Никога не сме ходили на ски в Италия... Дори и да ни се размине тази година, поне ще помечтая Simple Smile Приятелят, на който показах качествено австрийските Алпи миналата година отдавна е резервирал всичко! Решил е тази година да не лети, а с електрическата кола да се придвижи. Жалко, че може би ще се разминем с него и няма да можем да го подкрепим в експеримента му. Голяма атракция ще е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт