Великобритания - Тема 72 Късно Есенна към Коледна

• 77 829
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • UK
Добро утро, честита нова година и от мен! Да сте здрави всички, дано новата година е още по-успешна за всички ни. Аз само за почивки и морета мисля, за вас не знам, мина Коледа и вече мечтая за лятото.
Моите деца почиват до края на седмицата и аз днес почвам разчистването на украсите както и разчистване на играчки, в нас е бомба паднала, убедих децата да подберем част да занесем  в чакалнята на болницата. Мъжът вече е на работа, аз редя пъзели и лего и в промеждутъците пия кафе на компютъра. Навън духа силен вятър, някаква буря преминава и мисля да се скатаваме цял ден у дома.

# 631
Мери, надявам се ще споделиш отзиви после.
Ние това лято сме се насочили към Шотландия и от снощи отбелязвам по картата интересни места за посещение. Ще се радвам на препоръки и от вас, дами.

Тук бурята вилня нощес в малките часове. Още няма докладвани поръжения или поне аз не съм видяла. Не беше кой знае какво.

При нас учениците се връщат на 8-ми и за това все още е спокойно по пътищата.Дребният така и не може да проумее какво е ваканция и защо училището е затворено. Пита по няколко пъти на ден кога ще ходи😂

# 632
  • Манчестър
Ние това лято сме се насочили към Шотландия и от снощи отбелязвам по картата интересни места за посещение. Ще се радвам на препоръки и от вас, дами.

Тук бурята вилня нощес в малките часове. Още няма докладвани поръжения или поне аз не съм видяла. Не беше кой знае какво.

При нас учениците се връщат на 8-ми и за това все още е спокойно по пътищата.Дребният така и не може да проумее какво е ваканция и защо училището е затворено. Пита по няколко пъти на ден кога ще ходи😂

За Шотландия  препоръчвам Highlands , голяма красота плюс ще отразиш и Лох Нес. Има много езера за обикаляне, плюс Бен Невис планината. За дестиларните няма да споменавам:smile:

# 633
  • Истински се вижда само със сърцето.
И ние мислим лятото да отидем до Шотландия Simple Smile Аве благодаря за препоръката Simple Smile
Дано го осъществим само, да не си станем с мисленето и желанието Simple Smile

# 634
  • York
За много години и от мен! Нека 2018 бъде точно такава, каквато я искате за вас и вашите семейства!

При нас още духа доста неприятно, но ми се налага да излизам след малко, въпреки мързела и нежеланието ми.
Дръннаха за изследванията ми, изключително ниски нива на вит. Д, другото било в норма, но ще си поискам копие от резултатите като отида да си взема рецептата по - късно.
Добре, че големия звяр отива на гости на приятелка днес, че поне да не ми дудне на главата постоянно. Особено ме дразни постоянния шум след поредна нощ без сън, този път заради запушен бебешки нос....
И на мен ми се ходи към Шотландия, евентуално на пролет или майската ваканция. Лятото ще се прибираме с децата за 6 седмици, че не ми се изкуква още едно лято тук.
Днес не, но утре ще разкарам коледната украса. Стига толкова, дори множко беше тази година Simple Smile

Какво си полежахте за 2018 година, което си е лично ваша цел, независеща от странични фактори? Моето е прозаично....да сваля едни 15 кг Grin

# 635
  • До хладилника, който обичам
Честита, успешна и здрава нова 2018 и от мен Simple Smile
Посрещнахме я кротко, полузаспали, пуснахме малко скромни фойерверки и запалихме бенгалски огън и 20 минути по-късно бяхме в леглата Grinning
Аз съм днес на работа за ден и после в отпуска пак до 8-ми, много ми е гот така! Нищо не правя, нищо не постигам, само се търкалям и отморявам.
Нито равносметка за 2017 имам, нито лични цели за 2018. Каквото, такова Grinning

# 636
  • UK
Какво си полежахте за 2018 година, което си е лично ваша цел, независеща от странични фактори? Моето е прозаично....да сваля едни 15 кг Grin
Пожелах си същото така съвсем прозаично, и ако успея и работа да си намеря... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ходи ми се в Шотландия и на мен, за някоя годишнина ще е, с моя мъж там се запознахме. Трябва нещо романтично да измислим.

# 637
В Highlands  ми се ходи, дори преди време гледах цени на билети и места за майската ваканция. От друга страна, това е период, в който отчаяно вече искам да е топло, а точно там не очаквам да е по-топло от при нас. Пък и домашните не искат там. Изобщо, нямаме още одобрена дестинация.
Много смешна беше мойта дъщеря като почна в 23:50 да изрежда "постиженията" си през 2017, с които се гордее. Не разбрах само в училище ли са говорили за равносметки или от книга/филм го е видяла.

# 638
  • Leeds, UK
И тук вилня буря снощи. Сутринта имаше обърнати казани и паднали табели от магазините, а и пешеходният светофар не работеше, та беше голям зор, че булевардът е доста натоварен.
Синът е на училище от вчера, а днес пък за първи ден е на футбол, та ще слушам отзиви после😁.
Аз съм в Шотландия от 3-12 април на гости на приятелка в Сторноуей, ама ще ходим и до Инвърнес на разходка. Малкият много се вълнува още от сега за чудовището от Лох Нес😁.

# 639
  • UK
Честита нова година на всички. Да е здрава и успешна.  Къде ходите на сняг?

# 640
Блу, имаме място в колата-заповядай с нас.

Аз всяка година си поставям цели и гледам да заведа себе си и дребен на 1 културно мероприятие. 2017 бяха цели две-Цирк дю солей и театър с любимите му Paw Patrol. Тази година аз съм на коцерт на Ед Шийран, а той- пак на театър по известна поредица книжки.

Имах 3 цели за 2017-отметнах ги. За 2018 съм си наумила да се науча да плета терлици(моля не припадайте от смях), да започна пак да спортувам и да уча.

Happy Bella, ще се радвам да споделиш отзиви след ваканцията април.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 17:42 от Pampers

# 641
  • Leeds, UK

Happy Bella, ще се радвам да споделиш отзиви след ваканцията април.
Разбира се, че ще споделя 🙂.

И моята заветна цел е да се върна на размер 6, какъвто си бях, когато дойдох , или поне на 8, а сега съм 12, ама нещо не става. Все ми се яде нещо, все съм гладна и мишкувам  из нас, все готвя, а преди не бях така 😐. 

# 642
  • Bristol
То е само за деня, Pampers, ще карам колело. Замъкваме се с кола до Salisbury. Ще разгледаме катедралата, ще видим Магна Карта и от там на колелата до Стонхендж. По пътя има разни дребни неща исторически да се видят, изглежда диво с типичните къщи със сламени покриви по пътя. Ще обядваме в един селски пъб (кръчма) и обратно до колата. Дават го студено и сухо за сега. Ако не познаят и времето е лошо, разходката ще се отмени.
Аз имам отпуска останала и само чакам мъжа да даде зелена светлина, за да отидем на ски, но той още се помотва Sad

# 643
  • Манчестър
В Highlands  ми се ходи, дори преди време гледах цени на билети и места за майската ваканция. От друга страна, това е период, в който отчаяно вече искам да е топло, а точно там не очаквам да е по-топло от при нас. Пък и домашните не искат там. Изобщо, нямаме още одобрена дестинация.
Много смешна беше мойта дъщеря като почна в 23:50 да изрежда "постиженията" си през 2017, с които се гордее. Не разбрах само в училище ли са говорили за равносметки или от книга/филм го е видяла.

Ние ходихме преди 2 г пак в този район през Април и времето беше учудващо топло и много по добро от местното при нас. така,че зависи от годината ако ме питаш.

Нашата сватба беше в Шотландия (Highlands) - Fort Augustus и правихме обиколкка на района. Общо взето беше трид дни яли, пили и се веселили.

# 644
Мери, звучи ми страхотно😍Дано и времето е във ваша полза!

Общи условия

Активация на акаунт