.........Можете ли да ми препоръчате педиатър през здравна каса в ДКЦ1, или изобщо района на Зорница?

- топли бавно и затова го пускам всяка вечер, но пък после може цял ден да се плацикаш и не свършва водата.
, аз смятах точно проточен бойлер да вземем, но явно ти имаш лоши впечатления, би ли споделила по-подробно, та да не се прецакаме
. Имаме в банята един стар бойлер, който досега по разбираеми причини почти не се е налагало да ползваме /не повече от 2-3 пъти/, та снощи го включваме и след 1h установяваме, че въобще не топли. А той по принцип нагрява много бързо. Веднага си представих как ще се купува нов
, но за щастие съпруга ми успя да го управи, поне засега де, та да ви го похваля моя майстор 
понеже нямаме имунизации до годинката, питах го какво ще представляват консултациите - "мерки и теглилки", каза. А за храненето, развитието на детето - то ясно, че форума ще чета, но това така или иначе го правя, пък ппедиатърът си има повече задължения от мерки и теглилки.....уффффф, извинете, ако съм прекалено придирчива....

Ккато най-спокойно си седях в тоалетната една грамадна стоножка (от тезо обаче кафевите с дългите крака) профуча през краката ми по пода
единственото, което успях да направя е да си вирна краката и не смеех да мръдна 1мин. Сега не съм сигърна как ще вляза пак там