::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 506
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За 30 лева има апрески на Демар, обаче на моята дъщеря много и се потят краката от тях. От градината до вкъщи - 10 мин. пеша и краката са и мокри (не пропускат). Ше чакам Лидълските тоя път.
Сутринта върнах бойфрендските дънки, не можах да закопчая 38 номер, а 40 щяха да са ми големи. Касиерката пуфтя много докато ги връщах, зад нея имаше една камара върнати дънки. Еми, аз кво съм виновна...

# 541
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Добре де , тая драма с бадемите ми е странна , защо не купувате филирани , на пръчици или на сърца ако трябва ,тоест каквито има ,  и не си ги мелите сами на брашно ? Не вярвам някой да няма чопър от лидл , освен ценово да са по-скъпи , друга логика не виждам ..
Защото домашно смлените не стават за всякакви цели, по простата причина, че не стоят като брашно, а като мазна маса.  Peace

# 542
Момичета, отзиви за силиконова формичка за коледни бонбони? Върши ли работа?

# 543
Здравейте момичета! Simple Smile Знаете ли кога ще пускат детски зимни якета? Купувала съм преди две години и съм доволна от качеството.

# 544
Здравейте момичета! Simple Smile Знаете ли кога ще пускат детски зимни якета? Купувала съм преди две години и съм доволна от качеството.
И аз ги чакам от две теми назад Grinning
Също така преди две години взех, но не помня кога точно. Момичетата тук уточниха, че е началото на декември някъде.

# 545
Много време има до тогава Sad

# 546
  • София
А според мен няма зимни якета в Лидл. Тези, които пускаха преди за зимни (ние имахме едно тъмносиньо с котенца, а другите бяха с някаквитигрови шарки), изобщо не са дебели по моите разбирания. По-скоро са есенни. Тези, които пускат в началото на декември са ски-якета, които не са подходящи за градски условия, защото са създадени за интензивно движение. Както и да е, аз вече купих на моите якета, хич не мога да ги чакам лидълци... Simple Smile

# 547
На същото мнение съм като Дидка бандитка....за якетата.

# 548
  • София
Добре де , тая драма с бадемите ми е странна , защо не купувате филирани , на пръчици или на сърца ако трябва ,тоест каквито има ,  и не си ги мелите сами на брашно ? Не вярвам някой да няма чопър от лидл , освен ценово да са по-скъпи , друга логика не виждам ..
Защото домашно смлените не стават за всякакви цели, по простата причина, че не стоят като брашно, а като мазна маса.  Peace
Не, не е вярно!  Peace
Скрит текст:
Има си начин точно да се превърне в пясък, когато нямам си го приготвям сама. Поставя се в блендер и на принципа на СТОП-СТАРТ бутона се превръща в разкошен пясък. Затова не ми е драма ако не пуснат , а аз много ползвам бадемово брашно за сладкиши по време на Коледа.

# 549
Това видяхте ли го - изтеглят консерви с калмари
https://www.lidl.bg/bg/Vazhna-informaciya.htm

# 550
Благодаря за инфото.
Според вас дали ще мога да върна опаковката с 2 вместо с 3 консервички , т.к. едната сме я хапнали.
Иначе вида и срока на годност отговарят.

# 551
  • София
Благодаря за инфото.
Според вас дали ще мога да върна опаковката с 2 вместо с 3 консервички , т.к. едната сме я хапнали.
Иначе вида и срока на годност отговарят.
Да, ще ти ги вземат обратно.

# 552
Леми, мерси за отзива за петната от олио bouquet Така ми харесват покривките....
"Драмата" с бадемите-
Скрит текст:
за мен не е драма, че няма, а ми е дразнещо това постоянно появяване и изчезване. И това не е само в един град така. Защото щом една стока е от редовния асортимент тогава защо непрекъснато изчезва, защо не си зареждат подобаващи количества след като се търси? Предпочитам в града да зарежда млени бадеми само един от магазините им, но там да го има редовно.  Wink Драма ми е повече за хубавия им суров белен слънчоглед- който при нас на Пещерско от лятото не мога да намеря Grinning Но това повече го разбирам от постоянното сменяне на етикети и изчезване на стока уж от редовен асортимент. Peace
И относно цената- естествено, че няма да си купя от по-скъпите бадеми на парченца, филирани и т.н. Ако ми трябват само веднъж- ок, но след като съм забелязала това появяване-изчезване няма начин да се мина и да ги купувам многократно за повече пари след като мога да си купя бадеми от пазара. Е, нямам пазар наблизо и трябва да се замъкна дотам, обаче веднъж като отида купувам количество. Ако политиката на появяване-изчезване е с цел клиентите все пак да си купят по-скъпите варианти бадеми като няма от млените- ами, няма да стане. Grinning Mr. Green Сигурно не само аз съм на този принцип. Twisted Evil
Млените бадеми са бланширани доколкото помня. Аз също си ги бланширам когато искам да ги меля без люспите Peace И аз ги меля с пулс функцията на чопъра.
Зимните им якета-
Скрит текст:
според мен са си достатъчно зимни (имаме и това с котенцата, и онова което е с шарка пантера Mr. Green ). Вярно, на пипане не са чак толкова дебели, но на детето ми и е ок с тях, топлят и. Носи ги с потник и блуза- а блузата обикновено е памучна, не плетена. Добре спират вятър. Но зависи и при какви температури ще се носят якетата все пак. При нас зимата рядко пада под -5, -7 градуса, т.е. като температура не е най-студено, обаче си имаме влажен, силен вятър който увеличава чувството за студ. Но с ръкавици, шал, зимна шапка на детето му е ок. А под дънките си обува максимум тънък памучен чорапогащник- пробвали сме с лидълски термо чорапогащник отдолу, но с него се поти ужасно, стъпалата и са мокри. Crazy

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 19:44 от dolce miele

# 553
Долче, щом ти харесват, вземи си. Може да нямаш прост гост като моя, който ми я омаза. Simple Smile

# 554
Долче, щом ти харесват, вземи си. Може да нямаш прост гост като моя, който ми я омаза. Simple Smile
Ох, за съжаление всички останали вкъщи, освен мен цапат много покривките ooooh!  Mr. Green В този смисъл не знам дали е по-удачен белият цвят или бордото Mr. Green Бялото може да се избелва уж... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт