::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 453
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте ,следващата седмица ще има - 25 % на храната за кучета и котки , понеже не сме опитвали нищо друго от асортимента ,освен пастетите за куче и коте, някои би ли дал актуална информация , дали са хубави ? и вие от кое сте доволни !?
Моето куче я хапваше без да се мръщи, но видимо напълня от нея. Stop

Нашите котки харесват гранулите в плика, както и консервите по 415 гр. Всеки път като купувам консерва се чудя каква е разликата с кучешките, които са по-големи и по-евтини?
Честно казано, не мисля, че има разлика. Моето куче е с размер на котка. Според моя опит, не си заслужава да се взима голяма кутия, защото се разваля (мухлясва) преди да успее да я изяде.  Shocked

# 646
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте ,следващата седмица ще има - 25 % на храната за кучета и котки , понеже не сме опитвали нищо друго от асортимента ,освен пастетите за куче и коте, някои би ли дал актуална информация , дали са хубави ? и вие от кое сте доволни !?
Моето куче я хапваше без да се мръщи, но видимо напълня от нея. Stop

Нашите котки харесват гранулите в плика, както и консервите по 415 гр. Всеки път като купувам консерва се чудя каква е разликата с кучешките, които са по-големи и по-евтини?
Честно казано, не мисля, че има разлика. Моето куче е с размер на котка. Според моя опит, не си заслужава да се взима голяма кутия, защото се разваля (мухлясва) преди да успее да я изяде.  Shocked
Нашият котарак много обича гранулите в найлоновата опаковка от по 2 кг. Също яде с голямо удоволствие и паучовете, които са по 12 бр. в картонена кутия. За местните пръчици, тип лакомство, направо умира.
Относно напълняването, сега е станал като табуретка, но на пролет и лятото изтънява доста. Но и истината е, че сега може да яде и по 10 пъти на ден, а лятото хапне малко и бяга по любов /дворен котарак е/ или ляга да спи на сянка.

# 647
  • София
Аз понеже имам и куче и котка , и ще ти кажа разликата хаха , на мирис са малко по-различни, тази която е от 1250гр кучешката (взимала съм само червената , понеже жълтата я водят с птиче месо , което винаги ми е звучало противно ) и е с доста големи парчета "месо" , докато котешката е доста по дребна и малко по различно мирише . Но съм давала веднъж от кучешката на котето (така се наложи) и въобще не я е отказвала. Тоалетната не е лоша според мен - но е пясък, аз предпочитам силикон, и гранулите съм пробвала сега като се замисля и от гранулите съм взимала котешките с риба, но съм ги мешала с другите които сме ползвали в момента , чудя се как са гранулите за куче ?

# 648
Глобуса е хубав и не отстъпва на останалите

# 649
Някой да е виждал изостанали от пакетите памперси пуфис? Трябва ми номер 4..
Във Варна има 3, 4,5...и доста неща от отминали промоции...
Аз купих тужур за новородено, и една блуза от свинските размери, Л-ка ми е голяма, а съм с корем колкото на дядо Коледа hahaha
Банани и портокали са намалени, и тях уважих...коледните покривки ми се видяха гадно качество, не знам...
в четвъртък ще ходя за комбинираните пижамки, искам една с копчета. Rolling Eyes
Отнесох и един малък щолен, да не се мина. Mr. Green

# 650
  • Перник
Така си и мислех - "месото" в кучешката храна в по-едро. Благодаря, че потвърдихте! Ще пробвам котаците с кучешка консерва, едва ли ще я откажат Simple Smile Досега не ми се е случвало да се развали консерва - след отваряне я прибирам в хладилника и издържа и по една седмица.

# 651
  • София
Така си и мислех - "месото" в кучешката храна в по-едро. Благодаря, че потвърдихте! Ще пробвам котаците с кучешка консерва, едва ли ще я откажат Simple Smile Досега не ми се е случвало да се развали консерва - след отваряне я прибирам в хладилника и издържа и по една седмица.

Тя е достатъчно мека , аз когато слагах на котката я намачках с вилицата и стана тип пастетче, така че ако се затрудни котето с парчаците , винаги може да я улесните .

# 652
  • Перник
...една блуза от свинските размери, Л-ка ми е голяма, а съм с корем колкото на дядо Коледа hahaha
...

Joy Аз им викам "дрехи за слонове"... Пък на мъжа ми и те рядко му стават Rolling Eyes

# 653
...една блуза от свинските размери, Л-ка ми е голяма, а съм с корем колкото на дядо Коледа hahaha
...

Joy Аз им викам "дрехи за слонове"... Пък на мъжа ми и те рядко му стават Rolling Eyes
Доста са уголемени, наистина са за едри жени, а аз не съм дребна и пак ми е дълга. Rolling Eyes Имаше и едни жилетки намалени, пак за слончета, но се въздържах. hahaha

# 654
Не знам кои са "свинските" блузи Mr. Green , но днес си разхождах черната рошава туника и си ми е екстра, размер С, не помня от колко години не съм се вмъквала в С hahaha hahaha Даже ръкавчето можеше да е с един пръст по-късо за моя ръст (160см съм). Размер М може би също щеше да ми е ок, но по-свободна, Л обаче направо ми хлопаше около раменете и на дължина беше като рокля над коляното Mr. Green Направи ми впечатление, че жилетките не изглеждаха чак толкова огромни колкото туниките Grinning

# 655
  • София
Брадата, много е хубав глобусът, вече 2ра година служи за нощна лампа, освен другото. Обаче като му изгори крушката, пада и бушонът. Joy

Не бих си хранила котката с храната от Лидл. Наистина вътре има „месо”.
Купих си сутиени 3 бр, една жена любезно ми посочи, че са само големи размери, явно мислейки,че нещо съм се объркала. Joy
Взех и зюмбюлени луковички в стъклена ваза за 2,79лв от трите цвята.

# 656
  • Бургас
Някой знае ли дали пантофите от четвъртък за малки деца са с твърда подметка (също и твърдо нагоре - да държат стабилно)?

# 657
  • до най-прекрасния мъж
Този път учудващо Лидл Тракия не беше опоскан. Имаше от всичко по много. Сдобих се с 2 сутиена, имаше бройки и цветове от всички размери. Някой питаше за инхалатори - имаше останали 2 бр., които бяха намалени на 67 лв. Имаше и поне 15 бр от уредите за обиране на мъхчета от дрехите. Като че ли някой питаше и за тях.
Аз искам да се извиня, че съм ви подвела. Спанакът на порцийки не съм го взела от Лидл. Там наистина има само цели листа на порции и пюриран на цяло блокче. Обаче, убийте ме, не помня от къде го купих. Пазарувам основно от Лидл и съм се заблудила, че и той е от там.
 По препоръка от тук опитахме шоколадите от по 89 ст. Белият и черният са много хубави и нямат палмови масла, което ме учуди. Доста изчистени откъм състав са.
Оризовият чипс също много ми харесва.

# 658
По препоръка от тук опитахме шоколадите от по 89 ст. Белият и черният са много хубави и нямат палмови масла, което ме учуди. Доста изчистени откъм състав са.
Ние много ги харесваме. Когато за първи път ми донесоха от тези шоколади исках да ги връщам или сменям Mr. Green - заради семплата опаковка с надпис "Млечен шоколад" /на английски/ помислих, че са с всевъзможни хидрогенирани масла, а те дори са без палмово масло (поне така пише в състава, но съм склонна да се доверя, защото не усещам "маргаринен вкус").  Simple Smile Шоколадът с фъстъци беше с доста фъстъци, този със стафиди и лешници беше с по-малко стафиди отколкото съм свикнала да има в подобни шоколади- но и двата вида ми харесаха.

# 659
  • shumen
Долче,и аз като теб първия път с шоколадите мислех.
Аз днеска ходих и си взех от големите дрехи и наистина са доста уголемени.

Общи условия

Активация на акаунт