::Лидл - 109:: 1.11-1.12.2017

• 179 417
  • 1 591
  •   1
Отговори
# 735
На кутията на комплекта за ароматерапия е описано как се ползват. Мисля че пишеше топчето да се постави близо до източник на топлина(да се нагрее) за да мирише.

# 736
  • София
Топчетата се слагат на топло - примерно, на радиатора. Тогава се усеща аромата. Трябва да се внимава, понеже се пропиват с масло и може да прокапе отдолу и да разяде някоя повърхност.

За замразените брецели - ако има, тогава са във вризерите при пиците и баничките, но рядко им остават дълго след немска седмица. При нас след последната такава - бяха свършили напълно в единия близък магазин, а в другия бяха останали 2 пакета (за мен Wink ).

# 737
Цената каква ще е? Тогава ще я пробвам, благодаря  bouquet
  От 7.99лв. намалена на 5.99 лв.

# 738
Цената каква ще е? Тогава ще я пробвам, благодаря  bouquet
  От 7.99лв. намалена на 5.99 лв.
Ще я пробвам, по принцип не съм фен на замразените им полуфабрикати, но има и добри попадения.

# 739
Ножовете от понеделник много ми харесват. Взех тези, които са 2 в комплект.

# 740
Ножовете от понеделник много ми харесват. Взех тези, които са 2 в комплект.

Аз взех големия и много ми харесва. Утре ще ида да видя пижамите и толкова се надявам да има комплект от двата малки ножа.
А големия... Тъкмо на моя голям нож му се съсипа дръжката, някаква гума дето се размекна, стана лепкава и замина в кофата. Като видях този тъкмо на време ми дойде Simple Smile

# 741
  • Mediterraneo
Отдавна се каня да ви питам: какви са ви впечатленията от тониращия СС крем Сиен? newsm78 Аз имам светлия. Не съм с мазна кожа, но лятото в горещините ми правеше кожата някак лъщяща и нямаше покривност. Да речем, вършеше работата на обикновен крем за лице, но нанасях по-малко количество. От няколко дни обаче го използвам пак, нанасям на 2 слоя и като че ли е по-покривен, няма такова лъщене на кожата. Но и не прикрива кой знае какви недостатъци. Thinking Сравнявам с ББ крем на Гарние и Биотен.

Аз съм от доволните от козметиката за лице. Имам страхотно чувствителна кожа, много пъти съм хвърляла скъпи и прехвалени кремове и се отказах да влагам пари в това.
За голямо мое удивление кожата ми се чувства идеално с кремовете от 2-3 евро на Сиен! В това число и тониращия. Лятото обаче не го ползвам, тук влажността е 99% и ми е немислимо да слагам нещо по лицето си. Но иначе, да, покривен е достатъчно и не ми лъщи лицето с него. И най- важното- не ме сърби, не се изприщвам, не се зачервявам.

# 742
Тарталета , тониращият крем сега ми е някак по-покривен (но не прекалено, обаче нямам и кой знае какво да прикривам Laughing ), лятото се разтичаше някак като че ли. Червени петна и подобни общо взето не прикрива- поне на мен светлият тон не ми ги е покривал когато се е налагало. Иначе като усещане върху кожата е ок, хидратира добре и не ми дразни. Явно през студените месеци ще го използвам. Simple Smile
Някой да е видял останали пликове за вакумно съхранение -комплектът от 2 броя- примерно в Кичука или до автогара Север (Филипово)? newsm78 Купих един плик от големите, но вкъщи се оказа, че е твърде огромен, а ми трябваше комплекта от 2 броя....В "левчетата" видях някакви съмнителни пликове, а и хич не бяха евтини.... #Cussing out
Ножовете изглеждат страхотно, различните видове лъжички, вилички и ножове- също, както и дъските за рязане...Много ми харесва и поставката за сладкиши с квадратните чинийки, много изчистена е, но ще пътуваме и няма как да си я напъхвам в багажа...и нея. Mr. Green

# 743
  • софия

Момичета тези якета  и долни грейки колко са дебели -в смисъл за да ги носи дете в дълбок сняг под тях нужно ли е да е облечено много дебело или само блузка и клин/чорапогащник?

# 744
  • Пловдив
...
Някой да е видял останали пликове за вакумно съхранение -комплектът от 2 броя- примерно в Кичука или до автогара Север (Филипово)? newsm78 Купих един плик от големите, но вкъщи се оказа, че е твърде огромен, а ми трябваше комплекта от 2 броя....В "левчетата" видях някакви съмнителни пликове, а и хич не бяха евтини.... #Cussing out
...
Купих преди два дни комплекта от два броя от Лидл на бул.Източен.  Може още да има.

# 745
  • shumen
Ножовете и аз харесах.Утре мисля да ходя и ще видя има ли още останали да си взема.

# 746
Аз днес ходих напразно, забравих че четвъртък и понеделник се ходи в лидъл...нищо още един малък щолен отнесох. Някой пита за памперсите, всички номера са намалени но са с различни цени, съответно са -33% от редовната цена.

# 747
*Бенджи* , благодаря bouquet Ако минавам наблизо ще погледна дали има останали. Simple Smile

# 748
  • София
Благодаря С. Алекс Simple Smile

# 749
  • Beyond the stars
Нова брошура https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.4919984.2079538779.15106 … view/flyer/page/1

Гледам има хоби материали, та да похваля цветните им картони - много хубави цветове и качество на картона за цената си https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=5439.

Общи условия

Активация на акаунт