Най-нежните моменти идват с Baby Crema!

• 14 877
  • 166
  •   1
Отговори
# 90
Използвали сме стария вариант на кърпичките, сега използвахме и новия качеството е много добро, ухаят страхотно, а също така и капачето е много удобно.

# 91
Не съм ги ползвала още, но непременно ще ги пробвам - харесват ми защото са без алкохол и парабени, а екстракта от памук  звучи интересно!

# 92
  • София
Здравейте!
Познавам и използвам  бебешките кърпички Baby Crema с екстракт от памук, защото са здрави и без парабени.  Избирам именно тях, защото почистват добре кожата и са без алкохол.

# 93
  • Великобритания
ползваме ги и сме много доволни

# 94
  • София
Не съм използвала новите мокри кърпички с памук, но с удоволствие ще ги пробвам.

# 95
Не съм ползвала от новите кърпички, но бих ги пробвала непременно, тъй като ми хареса това, че са силно абсорбиращи (освен всички други изброени предимства).

# 96
Не бях виждала новите влажни кърпички Baby Crema с екстракт от памук, но със сигурност ще ги пробваме. Хареса ми това, че са с екстракт от памук, който омекотява и успокоява кожата, с пантенол и са без алкохол и парабени. Simple Smile

# 97
  • Stara Zagora, Bulgaria
Познавам марката "Baby crema" и използвам мокрите кърпички . Предпочитам ги, тъй като почистват добре и са без алкохол,имат приятен аромат също така.

# 98
  • София
Не съм използвала новите мокри кърпички с памук, но с радост ще ги пробвам. Дори не бях чувала за тях. Видях, че са с екстракт от памук. До сега не съм ползвала такива дори на друга марка. Иновативно решение, поздравления. Ще ми е бопитно да ги пробвам именно заради този екстракт, такива не съм виждала, браво.

# 99
Досега не съм използвала новите влажни кърпички Baby Crema с екстракт от памук. Бих ги изпробвала, тъй като са без алкохол и парабени.

# 100
  • На брега на морето
И двете ми деца са " изгледани " с кърпички Baby Crema, съотношението цена/качество е отлично, както "старите", така и новите влажни кърпички са на почит у дома.

# 101
  • Кюстендил
Ползвали сме ги и сме доволни, почистват добре и ухаят прекрасно.

# 102
Все още ползваме от другия вид кърпички,но мисля в най-скоро време да ги пробваме.Доволна съм от тези,сигурна съм, че ще съм доволна и от новите!

# 103
Здравейте! Да, ползваме най-новите влажни кърпички Baby Crema с екстракт от памук. Нежни към кожата, доволни сме.Успехи.

# 104
Използвали сме от другите видове мокри кърпички на Baby Crema ,ще вземем и от новите ,допада ми това,че са без алкохол и парабени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт