Най-нежните моменти идват с Baby Crema!

• 14 875
  • 166
  •   1
Отговори
# 75
Би ми било интересно да ги тестваме, като семейство със супер чувствителна кожа...
Ще се тичка до магазина.

# 76
  • София
Да,сина ми ги използва и аз също,защото са качествени,не се обриваме от тях ,и аромата е много нежен Simple Smile

# 77
  • оттам, откъдето започва България
За внука ми не правя компромиси, досега съм ползвала основно мокри кърпи Бейби крема с лайка: https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B8+%D … rc=U8W5SrgqQzQQkM:
С ексктракт от памук не съм купувала, но никога не е късно.

# 78
  • Телиш/Плевен
Ползвам влажните кърпички Baby Crema с екстракт от памук за дъщеря ми и съм много доволна от тях, тъй като почистват добре и се понасят добре от кожата ѝ.

# 79
  • София
ползваме влажните кърпички с екстракт от памук, защото са деликатни и без алкохол, и изключително добре понасят на бебето

# 80
Ползваме ги. Няма по-меки и нежни към кожата на моите деца кърпички  Heart Eyes

# 81
Не съм пробвала новите кърпички и не съм ги срещала в магазините още. Доволна съм от продуктите на фирмата и специално ще потърся новите с памук.

# 82
Да, ползвала съм ги вече. Харесват ми защото са щадящи към кожата.

# 83
  • София
Не съм ползвала новият модел кърпички, ползвала съм често стария вариант. Но много бих искала да ги пробвам, защото са щадящи и безвредни.

# 84
Ползвали сме ги и сме доволни, имат приятен аромат и почистват добре.

# 85
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
В нашето семейство кърпички те се ползват от доста време. Всички много ги харесват,защото са много меки и миришат страхотно.

# 86
Познавам ги, даже вече ги използваме. Харесвам ги, защото почистват добре, нежни са към кожата и не съдържат алкохол.

# 87
Видях кърпичките в търговската мрежа .Виждам,че са с балансирано pH,така че бих ги ползвала

# 88
  • Някъде там
Ползвала съм от другите видове.Тези с памук ще пробвам в най-скоро време.

# 89
  • Велико Търново
Ползвам продуктите на марката, но новите кърпички с екстракт от памук все още не съм опитвала. Със сигурност ще ми харесат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт