"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 37 008
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Изчакай още 2 дена и направи нов тест.

# 271
  • София
Да. Положителен е! Честито! Изчакай си закъснението и повтори!

# 272
  • София
Мерси момичета, дано сте прави!
Ще направя нов след два дни, аз така или иначе нямам закъснение още.

# 273
За мен си е положителен , честито Simple Smile
Не знам дали ще се види на снимката,  но пробвам. 
http://prikachi.com/images.php?images/127/9200127v.jpg

# 274
Buzanche, положителен е тестът. Изчакай 10-15 дни закъснение и отиди на лекар.

# 275
Положителен е. 😉

# 276
След закъснението чертата вече ще бъде добре открояваща се. Честито!

# 277
Днес си направих тест и имам втора бледа черта и сега се чудя да пия ли утрогестан или друг прогестеронов препарат.Този цикъл пих десет дни и го спрях а може би не биваше защото на 19.07 направих аборт т.е кюртаж и сигурно лигавицата ми не се е възстановила.

# 278
.... и сега се чудя да пия ли утрогестан или друг прогестеронов препарат.....
За този въпрос не се допитвай до форума, а до доктора, който ти го е изписал.

# 279
Днес си направих тест и имам втора бледа черта и сега се чудя да пия ли утрогестан или друг прогестеронов препарат.Този цикъл пих десет дни и го спрях а може би не биваше защото на 19.07 направих аборт т.е кюртаж и сигурно лигавицата ми не се е възстановила.
Иди си при доктора без да чакаш повече. Тук няма да получиш компетентно мнение.

# 280
Момичета, трябваше вчера да ми дойде, но не е много редовен, така че не го смятам за закъснение. Вчера сутринта направих тест, имах някакво странно предчувствие, но това няма значение. Направих тестът, отворих го почти веднага, видях само една черта, а бялата част беше розова и го оставих. Вечерта се прибрах и реших да го погледна.

Знам, че след толкова много време не трябва да му се вярва. Ще направя друг утре или други ден. Питам дали някой вижда бледа чертичка или си въобразявам. Само да кажа, че не съм вманиачена, последния тест, който си направих беше март месец с 5 дни закъснение. 

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 07:44 от Fairytale11

# 281
  • София
Аз я виждам,  но след времето за отчитане много от тестовете показват изпарителна на мястото на втората черта.
Направи си един утре с първа сутрешна урина и го наблюдавай до 10тата минута. Втората черта би трябвало да започне да се появява след като се избистри розовото.

Успех и дано да е това ,което искаш

# 282
За виждането и аз я виждам , но щом се в появила късно , определено не може да й се вярва Simple Smile
Успех
Момичета, трябваше вчера да ми дойде, но не е много редовен, така че не го смятам за закъснение. Вчера сутринта направих тест, имах някакво странно предчувствие, но това няма значение. Направих тестът, отворих го почти веднага, видях само една черта, а бялата част беше розова и го оставих. Вечерта се прибрах и реших да го погледна.

Знам, че след толкова много време не трябва да му се вярва. Ще направя друг утре или други ден. Питам дали някой вижда бледа чертичка или си въобразявам. Само да кажа, че не съм вманиачена, последния тест, който си направих беше март месец с 5 дни закъснение. 

# 283
Преди почти 2 години като правих тест нямаше такава втора черта и след 2 часа.  Пак шуър чек беше. Точно заради тази тема го погледнах 2 часа по-късно.😉 Не бях бременна тогава.
Та ще ми бъде интересно дали ще се окажеш бременна сега.😶
П.п. Знам за времето за отчитане, не твърдя, че е бременна. Просто ще ми е интересно.

# 284
Диди, нямам абсолютно никаква представа кога се е появила.
Благодаря на всички за съветите, ще ви послушам, и за потвърждението, че не полудявам.
Ще пиша когато ми дойде или когато направя теста.

Общи условия

Активация на акаунт