"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 33

• 36 929
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Възможно ли е О да е късна при редовен 28- 29 Ц ? Дойде ми на 02.10 и правихме опити на 12тия , 14тия , 16тия ден като точно около 14ти , 15ти си получих болки в левия яйчник както при овулация друг път , но днес на 18тия де имам силно течение като белтък и не знам дали това не е тази ЦС  и да значи че не е настъпила О все още . Пием и двамата витамините Pregnacare за него и нея от два месеца и от тогава сякаш усещам тази като тъпа болка около 15 ти ден

# 301
  • София
Без ехограф няма как да се каже.
Ще разбереш ако ти дойде със закъснение.
Реално кървенето идва 12-16дни след О. От деня, в който ти дойде брой назад толкова дни и ще разбереш.

Има и така наречения пик на естрогените около 6-7дни след О, при който може да се наблюдава ЦС слузеста, но при теб сякаш е рано за този пик.

# 302
Възможно ли е О да е късна при редовен 28- 29 Ц ? Дойде ми на 02.10 и правихме опити на 12тия , 14тия , 16тия ден като точно около 14ти , 15ти си получих болки в левия яйчник както при овулация друг път , но днес на 18тия де имам силно течение като белтък и не знам дали това не е тази ЦС  и да значи че не е настъпила О все още . Пием и двамата витамините Pregnacare за него и нея от два месеца и от тогава сякаш усещам тази като тъпа болка около 15 ти ден

Ако О е била по-късно този месец, то и менструацията ти ще закъснее. Тя идва 12-16 дни (зависи колко ти е дълга ЛФ) след О, както Brayda ти е казала.

# 303
Ами дано да не ми идва Simple Smile Странното е че предните месеци точно такова течение получавам 11-12 дни преди да ми дойде Ц . Не съм следяла О с други методи освен изчисленията по дати , ще почакаме и ще видим какво ще покаже теста по нататък , просто сега усещам по дълго и по силна болка в яйчника и това течение

# 304
Момичета, трябваше вчера да ми дойде, но не е много редовен, така че не го смятам за закъснение. Вчера сутринта направих тест, имах някакво странно предчувствие, но това няма значение. Направих тестът, отворих го почти веднага, видях само една черта, а бялата част беше розова и го оставих. Вечерта се прибрах и реших да го погледна.

Знам, че след толкова много време не трябва да му се вярва. Ще направя друг утре или други ден. Питам дали някой вижда бледа чертичка или си въобразявам. Само да кажа, че не съм вманиачена, последния тест, който си направих беше март месец с 5 дни закъснение. 
Не съм бременна, бяхте прави. Благодаря, че не ме оставихте да се самозалъгвам. Някой друг месец.

# 305
Момичета, трябваше вчера да ми дойде, но не е много редовен, така че не го смятам за закъснение. Вчера сутринта направих тест, имах някакво странно предчувствие, но това няма значение. Направих тестът, отворих го почти веднага, видях само една черта, а бялата част беше розова и го оставих. Вечерта се прибрах и реших да го погледна.

Знам, че след толкова много време не трябва да му се вярва. Ще направя друг утре или други ден. Питам дали някой вижда бледа чертичка или си въобразявам. Само да кажа, че не съм вманиачена, последния тест, който си направих беше март месец с 5 дни закъснение. 
Не съм бременна, бяхте прави. Благодаря, че не ме оставихте да се самозалъгвам. Някой друг месец.
Аз виждам бледата чертичка. Не е ли станало бебчето сега?

# 306
Не, Биляна, това е изпарителна черта. Снимах теста около 15 часа след като го направих. Сутринта направих друг и мъж ако направи тест може би ще има повече съмнение дали има чертичка. При мен със сигурност няма. Овулацията явно ми е била късна и затова закъснява.
Иначе вчера какви ли не симптоми си измислях, защото мислех, че ги усещам. То гърди, кръст, корем....внимавайте, момичета, вманиачаването не е хубаво нещо и не води до нищо хубаво.

# 307
Не, Биляна, това е изпарителна черта. Снимах теста около 15 часа след като го направих. Сутринта направих друг и мъж ако направи тест може би ще има повече съмнение дали има чертичка. При мен със сигурност няма. Овулацията явно ми е била късна и затова закъснява.
Иначе вчера какви ли не симптоми си измислях, защото мислех, че ги усещам. То гърди, кръст, корем....внимавайте, момичета, вманиачаването не е хубаво нещо и не води до нищо хубаво.
Все пак силно се надявам, че ще стане миличка и всички които искаме заветните две черти да ги видим наистина!

# 308
Това за вманиачаването си много права , аз всеки месец съм с 99 от 100 симптоми , не знам как да го изкореня Sad

# 309
Това за вманиачаването си много права , аз всеки месец съм с 99 от 100 симптоми , не знам как да го изкореня Sad
Не се вманиачавай.. колкото по го искаш по не става.. Ще стане когато най- малко го очакваш, сигурна съм. От кога правите опити Гале?

# 310
Галина Христова, аз този проблем съм го решила като само си записвам кога ми идва. Не следя овулация, не правя секс по график. Когато пожелаем тогава и мисля, че детето трябва да е направено с любов и желание, а не "днес съм в овулация, сваляй гащите". Този месец много ми се искаше да е станало, защото много хубави неща ни се случиха и това щеше да е черешката на айсберга на тортата. Въпреки това месецът беше тежък емоционално и физически и вероятно това е причината за закъснението. Появи ми се странно течение, което не прилича на течение от гъбична инфекция (за жалост съм предразположена към тях) и наистина имах някакво странно предчувствие.
Не се опитвам да давам наклон на живота на когото и да е, не упреквам никого, наистина. Просто моят начин е по-щадящ психически и бих се чувствала по-добре ако като видя двете чертички си мисля за петте пъти, в които сме правили страстен секс, отколкото за десетте пъти, в които сме били скапани и без желание, но сме го правили. На мен ми е трудно да повярвам, че точно през ден ви се прави секс.

# 311
Добро утро на всички. Аз със  супруга си опитваме да направим бебе повече от 9 месяца. и също като един месяц имам симптоми.Ми са кажи че съм болна на главата уже

# 312
Чак ме е срам да кажа , на база всички жени , които пишат тук и го искат толкова много. Притеснявам се , че е това едва 2-я месец , а аз съм пълно ку ку.

Не се вманиачавай.. колкото по го искаш по не става.. Ще стане когато най- малко го очакваш, сигурна съм. От кога правите опити Гале?

# 313
  • София
Пий с мярка, само вино, концентрат съвсем малко.
А за секса - повярвай ми, има хора които не през ден, а всеки ден им се прави и си е все толкова страстно и хубаво, даже се опитват да се поспират защото и честото не е супер добре за мъжкия материал. Жените нямат проблем Simple Smile

# 314
Пий с мярка, само вино, концентрат съвсем малко.
А за секса - повярвай ми, има хора които не през ден, а всеки ден им се прави и си е все толкова страстно и хубаво, даже се опитват да се поспират защото и честото не е супер добре за мъжкия материал. Жените нямат проблем Simple Smile
Това е супер. Аз имах предвид, че ако не ми се прави, не съм в настроение, просто няма да го правим. Вероятно има такива, които искат всеки ден и такива, които никога не искат. Идеята ми е да не е насила. Ние също имаме такива периоди почти всеки месец, в които се чувстваме много добре психически и това ни де отразява, но те не са свързани с овулацията ми.

Общи условия

Активация на акаунт