Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 622
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 285
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Галена, благодаря за елхите, наистина са красиви. Даже изпитах гордост, че българските са къде-къде по-хубави от проскубаните китайски по базарите.
Но не мога аз да се откажа от истинко дръвче, поне не още. Щом изпопадалите иглички не ме отказват, не виждам какво би могло. Откакто прочетох преди години, че рязането на малките елхички е здравословно за гората, нищо не може да ме спре.  
А защо се извиняваш, че си писала в темата? Това е публична тема, дори някой марсианец може да се включи, ако има интернет. Laughing
Добре си дошла, ако ти се пише тук, няма ограничения, нито подбор на пишещите. Hug

От сутринта стискам палци, къде е Рая да се отчете.
Вчерашна манджа и аз със зор я ям, ако не е с боб или зеле - тези даже ги обичам повече на другия ден. Не се сърдя, ако някой не иска, иначе трябва и на себе си да се сърдя. Joy
А пък като си сам колко е кофти с манджите, идея си нямате. И дано да нямате.
Имам едни миниатюрни тенджерки, в които готвех на децата, като бяха малки - е, сега аз ги ползвам. Вчера супа от коприва в едната, днес червена леща една шепичка в другата - да ям два пъти.
Обаче от утре съм с всичките внучета - 3 броя. И след малко почвам да вадя големите тенджери. newsm44. Но първо ще направя малко царска туршия.

# 286
Руми, мерси много. Нямаме го тоз продукт тук.

Мари, благодаря ти, ама аз чак догодина ще мога да си го взема Simple Smile. Няма смисъл в пращане до тук. Ще проверя, дали онлайн не мога да го поръчам.

Хай, много хубаво око.

Аз имах позната с едно светло кафяво и едно синьо-сиво око.

# 287
Преди години в един магазин касиерката беше с едно синьо и едно черно око.
Доста стряскащо изглеждаше.

Моите са кафяви.

Спомням си като дете при едната баба "Няма да станеш от масата, докато не го изядеш това" и "Като не искаш да ядеш, стой си гладна".
Мнооого възпитателно.

Има голяма разлика м-у "сготвих специално за теб" и готвя по принцип някакво там ядене, ако искаш яж, ако не искаш недей.

# 288
  • дядовата ръкавичка
Мари,  хубава си,   Grinning.

И синът ми има кафяво-червеникаво петно в едното синьо око.

Светалчо  Hug.

Живяла съм сама като студентка и 1-2 години след това. Изобщо не си готвех, то и не умеех, де.
Ако ми се случи да заживея отново сама, със сигурност няма да готвя.

# 289
А аз като студентка, освен че си готвех канех и гости, които си избираха какво да им наготвя.

# 290
И аз като студентка готвех, или се събирахме няколко човека и си приготвяхме нещо любимо. На всеки етаж си имахме и готварска печка.
Една зима в сесията колега ни прави еклери. Обра всички тенджери на етажа, бърка, пече...и пристигна с една огромна тава еклери. Simple Smile

# 291
  • Germany
И у нас едно ядене се яде максимум 2 пъти. Всеки ден готвя и не обичам да се "дояжда". Мъжът ми смята, че много съм разлигавила децата, но то и на мен не ми е вкусно едно и също 3 дни.
Очите ми са светло кафяви, на децата тъмно кафяви.

# 292
Купешки сладкиши изобщо не обичам, пълни са с боклуци. Торти поръчвам от една малка  сладкарница, която работи с добри продукти,  харесват ми торите им.
Много интересни очи сте показали, аз съм със сини, знае се.
Мъфините  ми станаха много хубави, изпратих детето на гости у приятелка с тях , а сега време за почивка с хубаво кафе   и моя приятелка  Heart Eyes
http://prikachi.com/images/776/9213776T.jpg
Хубав следобед. Wink

# 293
Ша, помислих, че ще покажеш мъфините.

Аз си направих 3 в 1 и мисля малко да почета. Смрачило се е, иска да завали.

# 294
Тук съм, но нямам настроение. Окзва се, че МАТ и е висок...на 18 години Cry Направо нямам сили вече, не ми се чете, лекарката каза, че нищо няма да приема засега само ще следим веднъж годишно

# 295
Не чети и не се отчайвай.  Hug

# 296
  • Sofia
Какво сте се заблещили  Mr. Green, и буквално,и преносно.
Телефонът ми бъгяса,не издава ни звук,ни стон,само мига и вибрира  Rolling Eyes.Еееей-ма-ха на няколко месеца,нов и розАв...на ми сега,не ми се разправя със сервизно обслужване.Обаче се опасявам,че може да е като със звука на новата кола  hahaha,та ще го поръчкам малко сама,преди да ходя да се блещя на хората  Whistling.
Изчекнах се от фитбол и после се наградих богато.Тия дни ми се услажда по една Моренка  bowuu на ден.
И моят син не яде 2 пъти едно и също ядене.Кандисва да повтори само пилешка супа и пиле с ориз. Знам си го и не го напъвам. Готвя едно за него, друго за нас, много често. Не ми е  драма.  Не му предлагам неща,които не яде,но пък ги приготвям за нас. Всъщност манджи у нас почти не ядем.Все сухички неща- рибка,печено месо, паста. Аз мога да се изхранвам със салата,филии,ябълки и солети,вафли,бисквитки. Не ми се дояждат никакви манджи/супи.
Рая,т.е. проблем с щитовидната жлеза ли е? И от него-акнето? Дай си време, вземи въздух и ще го мислите  Peace!

# 297
Райче, това нещо за щитовидната жлеза ли се отнася? Kакво  е точно?

# 298
Не чети и не се отчайвай.  Hug
Как??? Добре, че съм сама, да се нарева...ужасно ми е скапано. Джена, не е от него акнето, но заради него тръгнахме по изследвания. Имаме в рода ни Хяшимото, имало наследственост

# 299
Нареви се, нека ти мине, пък после помислете и за второ мнение.

Общи условия

Активация на акаунт