Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 621
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 270
  • постоянно
Сесиле,
 говорим за различни неща. Не искам да ми оценя кулинарните подвизи , а труда.  Peace
Ако опита и не му хареса- ще яде друго. Но да заяви , че няма да яде това , което съм сготвила без да е опитал - за мен е неуважение към труда ми.

Мари,
много са ти хубави очите , никакви петна не видях  Hug

# 271
Готвя обикновено супа и някаква манджа като и от двете най-много да има за две хранения. На обяд се яде супата, на вечеря другото. На другия ден пак така. Хем не омръзва, хем единият ден скатавам готвенето. Ако не им се яде манджа за вечеря всеки е свободен да си намери нещо в хладилника или да се завърти около скарата.
Докато бяха малки децата никога не ги насилвах, но и капризи не съм толерирала.

Пия Фитодермин. По принцип е за кожата, но витамините в него повлияват добре и на косата, и на ноктите.

# 272
Хиено, много си хубава, не само очите ти, а и се вижда "петното", ама като гледаш лявото око на снимката Simple Smile.

Аз пия от време на време едни витамини за кожа, коса и нокти и за ноктите има ефект, но аз съм супер небрежна, а и мразя тези огромни хапчета.

Пия пак от време на време центрум за 50+ (по погрешка го купих Simple Smile).

# 273
Румииии, да имаш новини от козметичния магазин? Аз и Даун питаме!

# 274
То някой път и аз не искам да ям това, дет съм го сготвила Mr. Green
Няма драма в нас. И двете могат да си приготвят поне по пет неща.
А голямата като каже, че е на спагети, може да ги яде цял месец hahaha

Мари, много си хубава!

И ето за Даун и Мари, за кремчето:

Скрит текст:
Кремът се оказа от слънцезащитната серия на Каротен. Има 30 фатор и 50 -ти. Като аз мисля, че използвах 30-ти. Всяка сутрин след душа си мажех лицето като обикновен крем. През деня повтарях чак следобед.
Моите хора казаха, че още лятото било до свършване на наличните количества и не са сигурни дали ще я има още серията. Ето тази снимка изрових от нета, моето трябва да е било по-малкия фактор, защото имаше и други цветове по опаковката.

Ха, Мари, заедно сме писали hahaha

# 275
Благодаря. Веднага ще се запася, ако го открия.
Даун, да взема ли и за теб?

# 276
Мари, вътре трябва да е гъст, бял крем, плътен Hands V
Не е като тоалетно мляко.

# 277
  • Варна
Показвам и аз шарено око. Знаех си, че с Мари имаме нещо общо Hug

Скрит текст:

Не се стряскайте, че е кръвясало и с торбички, имах тежка нощ.

# 278
Значи да търся крем от същата марка? Не лосион, мляко, сс-крем, бб- крем, нали?
Леле, Хай, скри ми шапката! Даже виждам няколко петна.

# 279
  • Euskal Herria
Моите очи са пъстри и според светлината менят оттенъка си. Имам приятелка с разноцветни очи - едното е синьо, а другото е  кафяво.
Денят почна с малко дъждец, беше толкова мрачно. А сега е слънчево. Дано така се задържи времето.

# 280
Знам, че се повтарям.

Обикновено веднъж в седмицата питам "какво ви се яде?". Тоест желания изпълнявам, ако да дадени предварително, навреме и в разумен порядък. Обикновено поднасям едно основно плюс салата или супа и салата. Не е задължително да си изядат всичко в чинията. Задължително е да опитат. Ако не им хареса, не им приготвям алтернатива, колкото и да е бърза тя, но могат да си вземат нещо за ядене от наличностите в къщи, без да ме занимават мен и баща им. Разрешено им е да ядат хляб със салатата или да си вземат сирене и кисело мляко от хладилника, ако вечерята не им хареса. Но неуважение към труда ми да им сготвя, не толерирам.
Да се въртя на петичка заради капризковци според мен е невъзпитателно. Правила съм го, знам какво е и до какво води. Спрях навреме, ефектът беше моментален.

# 281
Мари, хубавице bouquet
Готвя само през почивните дни 2 неща и ядем докато свършат, понякога изхвърлям. От сряда нататък ядем пици, яйца, понякога пия само чай....не мога да си представя да готвя всеки ден, след работа не ми се прави нищо. Като бяхме с малко дете пак не помня да съм готвила през седмицата, може би е яла сандвичи newsm78

# 282
Скрит текст:
Ето с помощ от щерката.

# 283
Скрит текст:
Ето с помощ от щерката.

# 284
Сега го виждам. Интересно е.

Моите очи са кафяви, като на повечето българи. Simple Smile Топли, тип бадем. Харесвам ги, мои са си. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт