Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 639
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 360
Ето как сови и чучулиги се събраха Simple Smile.

Не, много ме е яд, защото исках да се наспя, но и рано си легнах вчера де. Чакам да се стопли, за да измия плочките и да си изнеса шезлонгите и масата.

# 361
Даунче, не си сама, сестро! В 5 се ококорих Grinning
В свое оправдание ще кажа, че си припаднах кротко на дивана в 8 и към 9 мъжът ми ме премести в спалнята. Та съм наспана де. Ама пак не съм доволна, че станах толкова рано... Поне изпратих мъжа ми на работа.

И аз пуснах пералня и сега ще медитирам, докато стане някакво по-човешко време, за да изчистя. Или пък да го върна на оня с Цеца и да запаля прахосмукачката... Grinning

Ще си боядисвам косата, следобед имаме разни задачки и довечера сме планирали ходене на бар.

# 362
  • В Космоса
И аз се строих в 5.30. Това не е човешко! Имам абсолщтна нужда от много сън, по цяла седмица съм киселяк сутрин като ставам за работа, а сега така да се ококоря. Явно фактът, че е събота ми действа мега успокоително, чак да се будя посред нощите. Щот знам, че мога да се хоризонтирам по всякое време.

# 363
Щот знам, че мога да се хоризонтирам по всякое време.

И аз  с това се успокоявам. Макар, че следобедния сън не ми е много ефективен де... Има и пълнолуние, може и за това да сме се облещили... На мен много ми влияе.

# 364
  • В Космоса
Да, може. Аз по принцип съм скептична за тези пълни луни, че влияят, но пък често установявам, че точно тогава не мога да спя добре.

# 365
Аз пак да приквича, но лаптопа ми - новия се скапа. Пак ме чака моткане и преинсталация. Как пък може да съм такъв карък. Сума ти пари дадох и пак. Просто не ми се занимава вече. От 4 години всичко върви назад.

# 366
Щом е нов, не е ли в гаранция?

# 367
Добро утро.
Наспах се, но ме събуди телефона на ММ. Сега пия кафе и след малко към гробищата. Задушница е.
Ще чакам снимка на кученцето.
Руми, да не си се оплакала от бъдещия подарък! Със здраве да си го носиш! Може да му кажеш на ТМ да го допълни с някаква изненада.

# 368
Чака ни хандбален ден, добре поне че са в една зала. Дано успея довечера да напазарувам за следващата седмица преди да затворят магазините, сутринта няма да стигне времето и за това.

Номер 2 започна да ври от идеи за подарък за РД и все едни скъпииии, да му се не види. До миналата година минавахме с лего, кога порасна изведнъж?

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 08:40 от Анонимен

# 369
Животът е изключително несправедлив. Може ли в Събота да се събудя в 4:45.

Опитах се да заспя, ама не стана и пуснах пералня Sad. Даже кучето още си спи блаженно.

И аз се ококорих в 3.50 с усещането, че съм се наспала.Дори мислех форим да гледсм, но се отказах Повъртях се и използвах съвета на Куркума, почнах да си съчинявам пътепис, още повече детето имаше урок по този жанр. Така заспах и се отнесох до 7.30.Пътеписа не помня.

# 370
Уф, да пиша ли, че още ме мързи да се надигна от дивана и да си подхвана домакинските задачи...

# 371
  • На брега на реката
Не мога да повярвам, че спах до 7,40, при все, че си легнах в 10 и лошото е, че още ми се спи, ама съм на даскало от 9. От много време не ми се е случвало. Embarassed
Руми, честит ти предварителен подарък. Simple Smile По нашия край има обичай, ако ти подарят часовник, да дадеш символична сума на подаряващия, примерно 20 или 50 стотинки, ама не знам защо. newsm78
Айяла, честит нов член на семейството.  Като знам каква грижа е, ти желая здрави нерви. Laughing У нас така се случи, че който най-много не искаше куче, го гледа повече от всички. Joy
Даунче, големи неволи при теб с тая техника. Дано се оправи всичко, стига каръщина.
Полежи си Али, за къде да бързаш. Grinning
При нас е мъгливо и мрачно, дано просветне през деня.

Хубава събота ви желая!

# 372
  • Бургас
Добро утро!
Мойта комшийка някой ден ще я наритам 😂 От 6:00ч сигурно играе хокей у тях 😈 Няма такова суркане,стъргане и блъскане! Итова е всяка вечер и всяка сутрин 😈 Луда мисирка еййй

# 373
  • Ямбол
Добро утро.

И мен ме мързи, но имам уроци да готвя, че следобед съм На магазина Wink

Рая, нищо не разбирам от хормони, но си представям притесненията ти. Добре е, че споделяш и още по-добре е, че получаваш подкрепа, която да те успокоява. И аз те прегръщам, дано всичко се окаже само временно отклонение.

В последно време започнах много да се дразня на някои дреболии. Криво ми е, знам че не трябва да паля и се опитвам да се самоуспокоявам, но ми е нервно.

# 374
Станах в 5, направих сладкиш, с останалите кори направих баница, пих кафе, с кучето направихме дълга разходка, и вече ми се доспа Crossing Arms
/ за любителите на кремообразни десерти горещо  препоръчвам сладкиша, намалих захарта наполовина
https://www.bonapeti.bg/recepti/galaktobureko-/

Рая, прегръдка от мен Hug Имам чувството, че всеки трети е с хормонални проблеми просто не са си правили изследвания всичките ине знаят за това.

Общи условия

Активация на акаунт