Искам да кажа ... (140) през ноември 2017

• 275 641
  • 5 596
  •   1
Отговори
# 375
В 4:05 се събудих и ми се дорева като видях колко е часа. Бях наспана и четох, четох, до към 6:30 бях будна, заспала съм и се събудих в 8, изпратихме детето на курс.
Следобеда ще го водя да му търся по-дебел анцунг - имаше намаления в Спорт Депото, та да видим, само дано ни съвпаднат плановете 😜 че аз сега така реших, той друго може да си е намислил 😀

Мъча се и аз с едно кафе, ама чак не ми харесва.

Рая, прегръдки и от мен. Стискам палци всичко да е наред с детето ти. Hug

# 376
Ии, значи, всички сме башка луди, не съм само аз, успокоих се Grinning Хванах се да чистя кухнята, за какъв зор ми беше... Всичко е омазано с обезмаслител и чака да биде изтъркано, а мен вече ме домързя. И, естествено, трябва да отида до магазина (пръсна ми се кофата, която ползвам, когато бърша пода), а съм маринована с кокосово масло. Сефте Mr. Green Получавам сигнали от вселената, че не трябва да домакинствам...

# 377
Ти па?! Като ти се доработи, седни, почини докато ти мине 😆
Шегувам се, Али 😀

И аз имам да пускам пералня, да прибирам пране, да мия мрежичките на климатиците, а може и още работа да набележа.

# 378
Добро утро! Coffee

Преди малко станах, наспах се. Нямам никаква работа днес. Довечера ще излизаме, но има време дотогава. Ще си чета и гледам филми през деня.

Ая, първоначално прочетох, че си направила 5 сладкиша. Laughing И си викам уау.

# 379
Цвети, сакън, че само аз ги ям, мъжът ми не близва.

# 380
Добро утро. Аз преди малко станах също, май само ние се Цвети спим тук. Simple Smile.
Какви 4-5 се събуждате,  не е нормално това,  баба ми едно време ставаше по това време,  но тя си и лягаше  рано.
Аз имам много здрав сън, единствено би ми попречило да заспя ако е шумно, музика и пр.
ДжеНа,  на английски ли тръгна, защо? Laughing

# 381
О, аз мислех, че само аз съм ранобудна... събуждам се, то едно тъмно навън, мъжа ми вика - отивам на тренировка! Къде на тренировка в 3 бе?! Било 7... той стана, аз реших да стискам очи. И в 7 и 30 като започна едно тряскане на багери и работници под балкона, викам си, ей сега ще видите кон боб яде ли, в събота в 7:30! Обаче те пък бутаха едни постройки, за да ни направят паркоместа, купихме земя собствениците на блока, защото вече паркирането стана ад! Част от нас вече си имат паркоместата, но от тази страна трябва да се бутат постройки и да се разчисти, да се налее бетон. Мислех, че няма да започнат скоро, те пък ни изненадаха и затова преживях тропането.

Мъжа ми се върна и направи принцеси за закуска аз само трябва да ги гледам да не изгорят Joy После ще видим какво ще правим, може да отидем да видим сестра му, че всеки момент чакаме бебе там, уж на 2-ри, ама държи още, аз на 5-ти се надявам Simple Smile))

# 382
Е, то идва зимата, сега ли се сетиха за  бутане и ремонтни дейности?  Rolling Eyes

# 383
Аз лягам към полунощ някъде, зависи. 7-8 часа сън ме устройват идеално. Случвало се е да спя и повече, най-вече зимата. На шум също не мога да спя, трябва да ми е тихо. И моята баба беше ранобудна, май повечето възрастни са така.

# 384
О, не, аз лягам към 22:30,  това е beauty sleep времето, късно ми е полунощ, отдавна не лягаме толкова късно.
Като се роди детето си променяш доста режима на сън -бодърстване и така си свикнваш,  екстра си е.
Толкова време съм лягала  по нощите от купони и веселби, мина ми това време  Wink

# 385
Нямам спокоен сън аз. От известно време се будя посред нощ, не мога да заспя, наваксвам със съня през деня в събота или неделя, някаква тотална обърквация става. Иначе си лягам към 00,30 часа.

# 386
Ако трябва да стана по-рано, гледам до 23:00 часа да легна. Ставането в 6 например ми е мъка.

Какво ти е минало, Ша, не си на 70. Wink Иначе е факт, сънят е полезен за красотата. И не само, за цялото настроение, за трудоспособността през деня..

# 387
Ти па?! Като ти се доработи, седни, почини докато ти мине 😆
Шегувам се, Али 😀

А, баш си е моя модел това, ама се прецаках, защото напръсках всичко. Абсорбатора ще чистя, моля ви се... От къв зор Grinning

Аз заспах в 8, та не е чудно че кукнах в 5 Grinning Иначе зимно време до 10 съм в леглото.

# 388
  • Варна
Отвратително крив ден ми е. Някой ще го отнесе и имам усещане кой ще бъде.

# 389
За шумни купони ми мина времето, Цвети. Не за купони. Simple Smile
И онзи ден писах, че на концерт където ходи Акаша, не мога да издържа,  лудница и щумотевица по заведения не обичам.
Преди не ми е правело впечатление изобщо, сега ме дразни.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт